Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
sophicx
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv kvě 14, 2009 8:49
Zařízení: Touch Diamond 2

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od sophicx » čtv kvě 14, 2009 8:53

Ahojte

vie niekto dat Detailny navod: Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Moc by mi to pomohlo.

diiky

jlp
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: úte čer 24, 2008 9:49
Zařízení: iPhone 3Gs 16GB 3.1.2 JB

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od jlp » čtv kvě 14, 2009 9:52

Tu mas moj SYS.TXT pre iGO 8.3.2.73871. V samotnom programe som nic nemenil...ani BRANDING.ZIP ani DATA.ZIP.
V tomto rozliseni to chodi uplne plynule (je to WQVGA s dvojitymi pixelmi). Ak by si chcel nativne 800x480, tak potrebujes zamenit resolution_dir za 800_480 a hodnoty vga a highres za 0.

Kód: Vybrat vše

[project]
name="igo8_pda"

[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"

[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="400_240"
vga=1
maxzoom2d=6000000
show_exit=1

[rawdisplay]
driver="GDI"
class="landscape"
highres=1
autoconfig=1

[power]
powermgm_state=0

[map]
2dheadup=1
3d_max_tiltlevel=9000
3d_default_tiltlevel=9000
3d_max_zoomlevel=500
3d_min_zoomlevel=40
3d_max_zfar=500
3d_scale_carmodel=1
3dcarsizemin=4000
3dcarsizemax=6000
3dcarsizemul=10000

[smartzoom]
minangle=60
maxangle=80

[navigation]
show_current_city=1

[debug]
disable_outlookpoi=1
skip_eula=1
enable_roadshadow=0

[gps]
port=4
baud=4800

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv kvě 14, 2009 10:13

Jak vám běhá iGO 8 s WVGA skinem na Diamondu2? Já jsem to zkoušel a kurzor se mi příliš rychle během navigace nepohyboval, bylo to trochu trhané (píšu o tom i v recenzi). S normálním skinem vše ok.

jlp
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: úte čer 24, 2008 9:49
Zařízení: iPhone 3Gs 16GB 3.1.2 JB

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od jlp » sob kvě 16, 2009 20:52

Nativny WVGA je ozaj dost pomaly..nepomaha ani GFX Boost. :( Radsej pouzivam WQVGA skin, aj tak z dialky vacsej ako 20cm nepoznat rozdiel. :)

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od roxtedy » sob kvě 16, 2009 21:18

IGO mně jede, ale nevím jak na IGO AMIGO. Pooradte pls jak rozchodit IGO AMIGO...Díky

Uživatelský avatar
Aspire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 183
Registrován: pon úno 23, 2009 6:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Praha

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od Aspire » ned kvě 17, 2009 8:27

Včera jsem instaloval iGO 8.3.2.79297 a neměl jsem žádný problém. Instalace trvala několik okamžiků a iGO funguje bezchybně.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12198
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od htcjirka » ned kvě 17, 2009 13:11

Ja doporucuji naistalovat verzi 8.3.2.83157 u ktere neni nutno ani nijak upravovat sys.txt soubor.
Nejen TD2 bezi vytecne a na jednicku.

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od roxtedy » pon kvě 18, 2009 22:09

Tak už mně jede i IGO AMIGO:)

ljex
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned črc 06, 2008 17:36

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od ljex » pon čer 01, 2009 7:50

Mna by zaujimalo ci ten zoom bar v igo ma fungovat lebo by sa mi celkom zisiel ale nefunguje mi :-(

BlackOne
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob kvě 30, 2009 22:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od BlackOne » pát čer 05, 2009 16:10

Jel jste nekdo s D2 a iGo 8 nejakou delsi trasu? Ja uz jsem jich jel nekolik a zjistil jsem, ze kdyz pouzivam navigaci, mam zaple Bluetooth a pouzivam original autonabijecku od HTC, tak se mi po nejake dobe prestane D2 nabijet a problikava dioda stridave zelene a oranzove. Telefon je dost horky a baterie ma pres 50°C! Zjisteno pres utilitku Mobadi. Mam podezreni, ze se D2 prehriva od GPS chipu a kdyz baterie presahne hranici 50°C, tak prestane nebijet! :-( Mate nekdo podobnou zkusenost. Jeste poznamka proc si myslim, ze prestane nabijet z duvodu prehrati D2, protoze kdyz jsem pustil foukani klimatizace na telefon, tak nabijeni je v poradku a telefon je vyrazne chladnejsi!

davemann
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob čer 06, 2009 2:36
Zařízení: htc touch diamond 2

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od davemann » ned čer 07, 2009 6:20

ahoj lidi mam problem s navigaci.. vubec se mi ji nedari spustit po vsech upravach nevim si uz rady.. jako predchozi majitel hp ipaq 214 jsem nikdy takove problemy nemel. pls moj email je dav.pospisil@email.cz
popř bych si od vas stahnul treba po icq .... diky predem za rychlou odpoved

momentalne jsem skousel i navigon 7 a skoncil tak tez ..ale stim ze zamrzne pri spusteni ,jsem fanda do navigaci a tohle me hodne sklamalo .. kcemu mi je tmc a rds kdyz to ma problem spustit bezne navigace ktere mi jely na starsim pda bez jedineho skubnuti...!!!

hoj uz jsem to rozchodil bylo to jen jinou verzi.. navigave jede super i garmin .. zatim nemuzu prijit na navigon

Používej tlačítko Upravit. ziminix

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od barberry.pha » ned čer 07, 2009 9:37

ja si stahl igo 8.3.2.779279 a rezjela se mi hned bez problemu,vim ze mi tam znamy zkousel starsi verze co ma TD a neslo to a s tim nabijenim v aute nemam jeste moc zkusenosti ale mam pocit ze to nabiji daleko rychleji nez pres sitovou nebo pc

Uživatelský avatar
xjanosik
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř čer 04, 2008 13:09
Zařízení: Htc Diamond 2, Ipaq 614c,

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od xjanosik » úte čer 16, 2009 7:26

to BlackOne

Ako dlho trvalo kým sa ti prestalo nabíjať?
Ja som kvôli prehrievanie prešiel zo ipaq614c na diamond.
Zaťaľ som to ešte nevyskúšal(nemám ešte auto nab, čakám má dôjsť), ale ma to zaújma.
Ako dlho vydrží navigovať iba na batérií?

kujebak
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv čer 11, 2009 8:15
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od kujebak » úte čer 16, 2009 7:40

Pánové, máte taky někdo v programu ve 2D pohledu tak malý názvy ulic a měst? V 3D je to v pohodě, ale ve 2D je to téměř nečitelný při pohledu na navigaci za jízdy. Dá se to někde nastavit? Na TyTnu II mi to zobrazovalo v rozumné velikosti i v 2D pohledu.

BlackOne
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob kvě 30, 2009 22:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od BlackOne » úte čer 16, 2009 22:39

to xjanosik: vypada to, ze se to nejak uklidnilo a nebo je to tim, ze jsem ted dlouho nejel za peknyho pocasi a neprazilo mi na telefon slunicko.
Co se tyka vydrze na baterku s GPS(display podsviceny na plno), tak jsem jsem jednou jel neco pres dve hodiny v kuse s plne nabitym tel. a ke konci cesty zacal hlasit, ze je slaba baterie. Mel jsem zapnute i Bluetooth.
Jinak ted resim, ze mi zacal zlobit GPS chip a nechce se mi spojovat se satalitama, kdyz uz se spoji, tak mi po nejaky dobe zacne vypadavat az vypadne uplne a nechce se znovu chytit. Asi telefon pujde na reklamaci! :(

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od barberry.pha » úte čer 16, 2009 22:58

BlackOne píše:Jel jste nekdo s D2 a iGo 8 nejakou delsi trasu? Ja uz jsem jich jel nekolik a zjistil jsem, ze kdyz pouzivam navigaci, mam zaple Bluetooth a pouzivam original autonabijecku od HTC, tak se mi po nejake dobe prestane D2 nabijet a problikava dioda stridave zelene a oranzove. Telefon je dost horky a baterie ma pres 50°C! Zjisteno pres utilitku Mobadi. Mam podezreni, ze se D2 prehriva od GPS chipu a kdyz baterie presahne hranici 50°C, tak prestane nebijet! :-( Mate nekdo podobnou zkusenost. Jeste poznamka proc si myslim, ze prestane nabijet z duvodu prehrati D2, protoze kdyz jsem pustil foukani klimatizace na telefon, tak nabijeni je v poradku a telefon je vyrazne chladnejsi!
tedka jsem si vsiml tvyho prispevku, stalo se mi uplne ti same co tobe,bezel mi asi ne hodinu a pak problikaval a musel jsem ho dvakrat restartovat nez se zase chytnul, mam spise pocit ze je docela horky i kdyz ho mam jenom v autonabijecce a to mam original nabijecku, jinak asi ty dve hodiny vydrzi bez nabijeni pri pusteni igo

jlp
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: úte čer 24, 2008 9:49
Zařízení: iPhone 3Gs 16GB 3.1.2 JB

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od jlp » stř čer 17, 2009 19:46

4hod. cesta...zapnute BT aj GPS a vsetko OK. :) Tiez orig. nabijacka HTC (ta co som mal dodanu ku Kaiserovi).. :)

BlackOne
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob kvě 30, 2009 22:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od BlackOne » stř čer 17, 2009 20:16

to barberry.pha: taky mam original nabijecku od HTC, jedineho rozdilu co jsem si vsimnul, tak autonabijecka dava 2A a dodavana nabijecka do el. zasuvky dava pouze 1A, tak nevim jestli to muze mit spojitost s tim "prehrivanim".

to jlp: jakou verzi iGO pouzivas? pripadne jaky skin + verzi

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od barberry.pha » stř čer 17, 2009 22:18

jlp píše:4hod. cesta...zapnute BT aj GPS a vsetko OK. :) Tiez orig. nabijacka HTC (ta co som mal dodanu ku Kaiserovi).. :)
tak to mas docela stesti .. protoze mi se to zahriva i kdyz ho nepouzivam a mam ho jenom na nabijeni v aute .. tak nevim cim to je a jestli to je pro ten mobil ok :( abych ho jednou neuvaril .. a myslim ze pustena GPS na to nebude mit vliv .. ze je to spise tim nabijem .. zatim jsem jezdil jenom ve 207 tak nevim jestli co auto to jiny zapalovac ci co ??? neprekvapilo by me to u nejaky neorginal ale u original .. asi se zajdu zeptat nebo zavolam do prodejny kde jsem ji koupil ...

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

Ako rozchodit iGo 8 no Diamonde 2

Příspěvek od foreveryone » stř črc 29, 2009 21:17

funguje někomu přes nějakou aplikaci korektně překlápění do landscape? zkoušel jsem changescreen a gyrator a pokud telefon překlopím před spuštěním iga tak je to ok ale pokud za běhu otačím telefon překlopí se pouze půlka displaye.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti