HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
junglist
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: sob úno 27, 2010 17:58
Zařízení: HTC EVO 3D

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od junglist » čtv bře 04, 2010 20:52

hmm.. tak nikdo z vas asi video nenataci no..
Tak zkusim jeste jednu otazku. Da se nejak regulovat sila podsviceni? Nasel jsem jen nastaveni doby podsviceni a doby "vypnuti" podsviceni, coz je vlastne takovy pohasnuti, ale nikde jsem si nevsim, jestli jde nekde ztlumit to "hlavni" podsviceni. Diky...

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od barberry.pha » čtv bře 04, 2010 21:57

v nastaveni podsviceni jde normalne nastavit silu jasu nebo automaticke podsviceni ;)

junglist
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: sob úno 27, 2010 17:58
Zařízení: HTC EVO 3D

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od junglist » čtv bře 04, 2010 22:47

aha, diky.. nenapadlo me odskrtnout tu automatiku :)
A video jsi nahodou nekdy nenatacel? :)

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od barberry.pha » pát bře 05, 2010 7:43

video jsem natacel ale uprimne nikdy jsem nezkoumal kolik snimku za sekundu to nataci :tlem: bud se na to dalo koukat nebo ne :tlem: na ty momentky do uplne dostacovalo :)

junglist
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: sob úno 27, 2010 17:58
Zařízení: HTC EVO 3D

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od junglist » sob bře 06, 2010 17:09

Mohl by mi prosim nekdo rict, co znamena to cislo 1 vpravo od startu? Pokud zapnu bluetooth, tak se zmeni v jeho ikonku. Pokud BT vypnu, tak tam chvili neni nic a pak tam zase skoci ta 1. Nikde jsem se nedocet co znamena a kdyz obcas vidim neci screeny, tak tam nic takovyho nema. Mam Diamond 2 s original ROM ve ktery jsou WM6.5. Diky

Obrázek

Jaitni
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: ned led 04, 2009 20:18
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Jaitni » sob bře 06, 2010 17:49

Jestli se nepletu, tak by to mělo být ALS. Předpokládám, že máš vodafone? Ale kdyby někdo věděl, jak se toho zbavit, tak by to bylo parádní :o)

junglist
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 62
Registrován: sob úno 27, 2010 17:58
Zařízení: HTC EVO 3D

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od junglist » sob bře 06, 2010 18:02

Ano mam Vodafone. Takze je to vec, ktera je tam prakticky k nicemu...

Goete
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv bře 04, 2010 8:35
Zařízení: MDA Compact V (HTC Touch Diamond 2)

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Goete » pon bře 15, 2010 8:23

Ahoj, tak mám další otázečku, další problémek, doposud mi fungovala aktualizace počasí bez problémů, od včerejška mi to hlásí DOŠLO K CHYBĚ PŘIPOJENÍ PŘI POKUSU O STAŽENÍ DAT O POČASÍ. Internet normálně chodí bez problémů. Nevíte kde by mohl být problém???? díky moooccc za rady :-))

unite
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pát bře 06, 2009 8:05
Zařízení: HTC TD2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od unite » pon bře 15, 2010 19:41

ten problem nemas jen ty,
zkus zmenit v registrech:
HKCU\Software\HTC\Manila
hledej klíč: WeatherServerOverride : a změň na

Kód: Vybrat vše

http://htcweather.conflippersweather.com/weathertranslate.php?ac=CONFLIPPER&locCode=%25ls&version= 1&device=innovation
samozřejmě si to zalohuj.
zdroj:

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=546141&page=49

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=641553&page=9

Goete
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv bře 04, 2010 8:35
Zařízení: MDA Compact V (HTC Touch Diamond 2)

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Goete » stř bře 17, 2010 8:17

ahoj, tak problém s připojením počasí vyřešen, pouze jsem spojil telefon s PC activesync po minutě odpojil a vše mi zase běhá v pohodě. Tak nevím v čem byl problém. Díky

Martin Nanek
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned srp 23, 2009 17:25
Zařízení: Touch Diamond2 CZ

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Martin Nanek » ned bře 21, 2010 8:06

Set moc hezky vypadajících ikon a předělaný spořič obrazovky (hodiny nahoře)
DINIK's set

bukaj05
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv úno 25, 2010 20:32
Zařízení: HTC D2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od bukaj05 » ned bře 28, 2010 20:09

Dobrej, prosím Vás nevíte jak lze deaktivovovat pomocí nějakého prográmku vytáčení naposledy volaného čísla při zmáčknutí tlačítka na sluchátkách? Vytáčí se to když je telefon zamklý i při vypnutí displaye. No a jestli nějaká utilitka nebude tak do místečka mezi tlačítkem a kontaktem strčím třeba seříznuté páratko :D

Jaitni
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: ned led 04, 2009 20:18
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Jaitni » pon bře 29, 2010 6:30

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=630674" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Zoso
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob pro 26, 2009 0:35
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Hostivice, Praha západ
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Zoso » pon bře 29, 2010 9:12

tak jsem si tento tweek nainstaloval a už se mi nevyvolává opětovný vytáčení, což je super :) a navíc při přidržení tlačítka na headsetu se mi telefon uspí, což považuji za zajímavou volbu

hlasil
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon led 11, 2010 11:36
Zařízení: E-TEN X500

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od hlasil » pon bře 29, 2010 10:47

Je tam odkaz na dva tweaky, můžeš prosím upřesnit, který z nich jsi použil? Dík.

Uživatelský avatar
Zoso
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: sob pro 26, 2009 0:35
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Hostivice, Praha západ
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Zoso » pon bře 29, 2010 11:45

proklik jsem se sem

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=502881
a odsud jsem použil download link

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Pavel Niderle » pon bře 29, 2010 12:53

to Audiomanager_headset

Nemáte něco,co by fungovalo na Nitrogen a CorePlayer? Nebo nějaký editor, kde bych si to nastavil?
Integrovaný přehrávač nepoužívám.

virus
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: pon čer 08, 2009 22:03
Zařízení: Samsung Galaxy S (root Froyo 2.2)

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od virus » čtv dub 01, 2010 11:34

Zdravím měl bych prozbu po změně času sem provedl změnu času při kliku na hlavní obrazovce a nastavil sem o hodinu více... jenže kdyždám aktualizovat počasí hodiny se mi vrátí zpět o hodinu . Jak rpovédfst změnu a by semi hodiny nevracely? Změnou časového pasma na +2hod?

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od All.Os » čtv dub 01, 2010 12:35

Já čas manuálně neměním, nechávám ho automaticky sesynchronizovat s PC, takže po změně na letní čas jsem prostě HTC připojil k počítači a bylo hotovo. Žádné problémy nemám, všechno je, jak má být.

virus
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: pon čer 08, 2009 22:03
Zařízení: Samsung Galaxy S (root Froyo 2.2)

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od virus » čtv dub 01, 2010 12:46

no tak ted už tom ám dobře ..no tak nevím zda sem tam neměl špatný pásmo nevím no.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů