HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Vitezslav2 » stř srp 05, 2009 18:47

Vitezslav2 píše:Tak užjsem majitelem MDA Compact V.Nevíte jak se dá nastavit průsvitnost tapety na obrazovce dnes?A jak se dá přidělat poutko?
Opravdu nikdo nevíte?Nemůžu na to přijít.

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od HTCKlorec » stř srp 05, 2009 19:44

Pavel Niderle:

TF3D karta settings->all settings->tab system-TouchFLO->odciarkni. To su TF3D taby.

Klavesnica: karta settings->all settings->tab personal -> Input -> Input method musi byt "Touch Input"->Options...->odskrtni Vibrate when keys are pressed

Vitezslav2: Ohladne tapety o takejto moznosti neviem, skus vytvorit uplne novy topic na fore o TD2. Co sa putka tyka, velmi, velmi silno pochybujem, nikde na telefone som uchytku nenasiel. Jedine ak privarit :-D

//EDIT Tak, Mikt nam to uz objasnil, ako to je s putkom/tapetami. Pekne dakujem(e).

Uživatelský avatar
mikt
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: ned dub 26, 2009 19:06
Zařízení: Diamond2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od mikt » stř srp 05, 2009 20:18

Poutko se strká hned vlevo vedle USB -HTC konektoru a zahákne se pokud je sundaný kryt baterie přehozením přes takový kolíček. (v manuálu to není , ale je to vidět např. na obrázku: kterak na soft reset)
Tapeta průhledná nejde, ale jdou udělat průhledné hodiny. Otevři si odkaz č.2 v mém minulém příspěvku v tomto vlákně (str.23) tam je cab na průhledné hodiny taky
crystal clock.cab
(389.83 KiB) Staženo 78 x
crystal clock White[1].cab
(23.4 KiB) Staženo 52 x

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Pavel Niderle » stř srp 05, 2009 22:27

to HTC Klorec

Díky.. pomohlo to :-)

Tomeq1
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: stř čer 24, 2009 18:37
Zařízení: Lumia 640 LTE

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Tomeq1 » pon srp 10, 2009 11:04

Tak sa môj dvojtýždňový TD2 dnes o pár stovák predražil. Mám na ňom nastavený štandardný budík pondelok až piatok 6:45 a budík jednoducho nezazvonil, nasledkom čoho som prišiel neskoro do práce. A ako som tak čítal vaše príspevky, asi nie som jediný. Ak mate niekto návrh na nejake jednoduche a hlavne spolahlive riešenie, budem vďačný... (A môj šéf tiež) :)

virus
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: pon čer 08, 2009 22:03
Zařízení: Samsung Galaxy S (root Froyo 2.2)

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od virus » pon srp 10, 2009 15:38

mikt píše:Skin se dá měnit beze změny ROM. Přepsáním souborů, nebo inatalací cabu, nebo spec. prográmky....
Po naistolování toho programu se mi stalo že při nabíhání pda vyskočí hláška "internat" a anglicky že nemohl být otevřen není podepsán..... a poté kdyxž to odkliknu se to běží dál jenže v angličtině smizela mi čeština skterou sem si D2 kupoval neví te někdo co stím?

Edit://
Vyřešil to HR .... ale potom sem zjistil že stači použít starší verzi toho programu a krásně sem si upravil TF3D podle sebe :tlem:

agopom
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: sob úno 21, 2009 18:46
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Nitra + zašvábený internát v Bratislave :)

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od agopom » pon srp 10, 2009 16:32

Tomeq1 píše:Tak sa môj dvojtýždňový TD2 dnes o pár stovák predražil. Mám na ňom nastavený štandardný budík pondelok až piatok 6:45 a budík jednoducho nezazvonil, nasledkom čoho som prišiel neskoro do práce. A ako som tak čítal vaše príspevky, asi nie som jediný. Ak mate niekto návrh na nejake jednoduche a hlavne spolahlive riešenie, budem vďačný... (A môj šéf tiež) :)
No ja pouzivam G-Alarm a zatial sa mi to nestalo...dufam ze ani nestane!! Mate niekto podobne skusenosti ako Tomeq?

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od HTCKlorec » pon srp 10, 2009 16:56

Ja mam skusenost prave s G-Alaromom - negativnu. Po 2 tyzdnoch pouzivania mi zahltil G-Alarm RAMku, telefon sekal, a co je hlavne - nebudil. Vobec. Kazdy den. Po Hardresete vsetok maka ako ma, pouzivam standartWM budik, ten ma este nesklamal.

PecaD
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: stř čer 03, 2009 12:27
Zařízení: HTC Diamond2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od PecaD » úte srp 11, 2009 12:36

Tomeq1 píše:Tak sa môj dvojtýždňový TD2 dnes o pár stovák predražil. Mám na ňom nastavený štandardný budík pondelok až piatok 6:45 a budík jednoducho nezazvonil, nasledkom čoho som prišiel neskoro do práce. A ako som tak čítal vaše príspevky, asi nie som jediný. Ak mate niekto návrh na nejake jednoduche a hlavne spolahlive riešenie, budem vďačný... (A môj šéf tiež) :)
Bohuzel mam s budikem uplne stejne zkusenosti. Zkousel jsem i nekolik verzi G-Alarmu, ale s podobnym vysledkem. Budik z 80% nezvoni, takze jsem se musel po letech buzeni na mobilu vratit k budiku na hodinkach. Uz jsem nemel silu to dal resit a zkouset jestli ta potvora rano zazvoni. Mam dojem, ze D2 ma hlavne problem vzbudit sam sebe. Zrejme by pomohl nejaky tweak, ktery vyresil podobny problem s prichozi sms

karlosamigos
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv čer 11, 2009 14:29
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od karlosamigos » úte srp 11, 2009 13:44

tak já používám dva měsíce verzi G-alarm 2.1.2 bez jedinýho zádrhelu

agopom
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: sob úno 21, 2009 18:46
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Nitra + zašvábený internát v Bratislave :)

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od agopom » úte srp 11, 2009 16:46

Pocujte. Ked som v mode "phone", cize tam mam posledne hovory plus num klavesnicu, tak napriklad skrolovanie tymi hovormi je dost sekane. Celkovo sa neda hovorit o sviznosti. Aj u vas je to tak?

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od HTCKlorec » úte srp 11, 2009 16:50

Ked si stiahnes numericku klavesnicu, ide to rychlejsie.

agopom
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: sob úno 21, 2009 18:46
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Nitra + zašvábený internát v Bratislave :)

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od agopom » úte srp 11, 2009 18:27

jj, ide, ale plynule to nie je...aspon u mna. Takze je to normlane?

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od HTCKlorec » úte srp 11, 2009 18:28

Ja to mam takisto, takze asi ano.

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Vitezslav2 » stř srp 12, 2009 4:51

Zdravím.Mám problém s nabíjením.Nabíjím telefon celou noc a nabije se mi z 3/4.Pak ho vyndam z nabíječky připojim na zpět a za hodinu je dobitý.Čím to může být?

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od barberry.pha » stř srp 12, 2009 8:36

ohledne toho nabijeni se to tady resilo v topic nabijeni TD2 ... ma to vice lidi .. po dvou hodinach nabijeni udelas soft reset tak ti naskoci 100% a za chvili i zelena diodka a v systemu se vynuluji hodiny o uzivani ... kdyz to nechas v nabijecce alespon 2 hodky a nebude ti to ukazovat 100 tak to nevadi .. tel nabity je jenom to ukazuje spatne, vim to z vlastni zkusenosti .. na 80% jsem fungoval 2,5 hodiny .. jinak jsem zkousel i hardreset .. za zacatku to bylo zase ok ale po par nabijenich to ukazuje jak chce .. ale jde jenom o ukazovani stavu .. baterie je nabite ...

Uživatelský avatar
Putcha
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: stř pro 31, 2008 15:22
Zařízení: Omnia7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Putcha » sob srp 15, 2009 12:44

Dnes som objavil, ze na mojom TD2 tlacitko Power nereaguje na pravom okraji tlacitka. Reaguje az tak 2mm od praveho okraja, co mi obcas komplikuje pouzivanie...
Je to len vada mojho kusu, alebo je to normalne.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od htcjirka » sob srp 15, 2009 14:05

Me taktez reaguje po cele plose.

Uživatelský avatar
Putcha
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: stř pro 31, 2008 15:22
Zařízení: Omnia7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Putcha » sob srp 15, 2009 14:35

Takze som zistil ze to tlacidlo funguje, ale na tom pravom okraji ho treba stlacit az pod uroven krytu, pricom na lavej strane reaguje uz ked je stlacene len do polky...

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Pavel Niderle » pon srp 17, 2009 12:53

Prosím nevíte jak zrychlit po zmáčknutí tlačítka nastavení hlaitosti návrat zpět. Doba po kterou se zobrazuje ukazatel baterie je příliš dlouhá (stačily by tak 3 sekundy).

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti