HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Lukáš Mano » pon čer 08, 2009 7:43

Kontakty si můžeš pohodlně upravit v Outlooku a pak synchronizovat s D2.

Uživatelský avatar
Ribees
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon čer 08, 2009 5:30
Zařízení: HTC Diamond 2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Ribees » pon čer 08, 2009 7:53

No to je právě ten problém, v Outlooku ten kontakt mám i s telefonním číslem, ale po synchronizaci mám v telefonu pouze jméno (bez čísla).
Ještě bych se chtěl zeptat, jak to, že se mi samo spouští datové připojení? Musím do komunikace a vypnout :-(

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Lukáš Mano » pon čer 08, 2009 7:57

Podívej se na jaké pozici máš to číslo uložené. Zkopíruj si ho v Outlooku na první pozici tzn. mobilní číslo a druhé dej na Práce atd. Ohledně datové komunikace: tu ti spouští nějaký program třebas Aktualizace počasí nebo ICQ. Stáhni si programek NoData.cab a maš po problému.

virus
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: pon čer 08, 2009 22:03
Zařízení: Samsung Galaxy S (root Froyo 2.2)

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od virus » pon čer 08, 2009 22:08

Zdravim chtěl bych zeptat jak by se daly vypnout málo používaný záložky jako ty akcie?

Uživatelský avatar
vacan
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob led 31, 2009 17:56
Zařízení: HTC Desire

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od vacan » pon čer 08, 2009 22:30

4Ribees: Tenhle problém nastane, je-li číslo v outlooku uloženo jako Jiné - tzn. je třeba ho mít uložené jako mobilní, domů, práce atd...

EDIT: virus: Settings (nastavení) - customize Tabs (uprav záložky nebo jak to je v české verzi)

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od barberry.pha » pon čer 08, 2009 22:41

je to v nastaveni ... prizpusobit karty .... ceska verze :)

EDIT: chtel jsem se zeptat .. porad resim vydrz baterie .. hlavne pri hovorech .. 10 min hovoru mi vezme tak 10% baterie ..
a to mam zapnuty ze se mi behem hovoru vypina displey .. tak se chci zeptat zdali je to normalni .. nebo nejaky problem treba v baterie .. pri normalni provozu mi vydrzi tak max den a pul .. a to mam podsviceni na 30% .. tak jaky mate vy zkusenosti s vydrzi baterie .. diky

Uživatelský avatar
Ribees
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon čer 08, 2009 5:30
Zařízení: HTC Diamond 2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Ribees » úte čer 09, 2009 6:02

4Vacan:

Včera jsem se na to díval a je to tak, ty chybějící čísla v mobilu jsou v Outlooku zobrazeny jako Jiné. Jde ten typ změnit nějak hromadně u více čísel? Jinak ještě pořád hledám nějakou aplikaci, abych mohl používat vyzváněcí profily jako na Nokii - nevíte někdo?

G.A.P.A.
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv kvě 21, 2009 8:24
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od G.A.P.A. » úte čer 09, 2009 12:18

4barberry.pha:

Já mám D2 asi dva týdny a moje nejdelší výdrž do vybití baterie je:
Standby time: 100 h
Talk time: 5 min
Device usage: 4 h 30 min

brutulus
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: čtv kvě 21, 2009 9:54
Zařízení: HTC HD2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od brutulus » úte čer 09, 2009 12:47

Výdrž baterie je naprosto tragická. U mě v průměru cca 1 den. Při minimálním používání 2 dny.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od barberry.pha » úte čer 09, 2009 13:48

no tak to je asi podobny jako u me .. kdyz ho obcas pres den pripojim k pc na synchronizaci tak vydrzim ty dva dny .. ale jinak to vidim asi tak na den a pul pri normal pouziti .. a jsem prekvapeny ze nejvice zere hovor .. ani pripojeni k netu na 10 min mi nevezme tolik jako 10 min hovoru :( no myslel jsem ze vydrzi dele nez td1 .. ale treba se to casem jeste zlepsi .. alespon na ty dva dny (s vypinanim na noc )

virus
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: pon čer 08, 2009 22:03
Zařízení: Samsung Galaxy S (root Froyo 2.2)

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od virus » úte čer 09, 2009 14:30

prosím o radu chtěl bych sdílet internet co mám v pc s D2 a bych mohl aktualizovat počasí atd.. a nemusel byh být připojen přez wifi ..

Uživatelský avatar
Marmos
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv dub 23, 2009 12:27
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Marmos » úte čer 09, 2009 14:37

Mne baterka vydrzi aj styri dni pokial len telefonujem (pomerne intenzivne) a poslem par SMS, no ako zacnem robit nieco ine, je to tragedia. :-(

Ja mam jeden dalsi problem. A to ten, ze mi mobil v podstate vobec nejde prepnut do ticheho rezimu. Je jedno, ako to robim, ci cez profily, softwarovo supatkami alebo bocnym tlacidlom. Vzdy, ked dosiahnem 0% hlasitosti, pripadne deaktivaciu zvukov, mobil zacne hulakat na 100%, ukazuje vsak nadalej deaktivovany zvuk.
virus píše:prosím o radu chtěl bych sdílet internet co mám v pc s D2 a bych mohl aktualizovat počasí atd.. a nemusel byh být připojen přez wifi ..
Ked budes mat mobil sparovany s PC cez ActiveSync v XP (Windows Mobile Device Center vo Viste) a bude pripojeny cez BT alebo kabel, malo by ti to ist automaticky. Pripadne si zakaz datove prenosy v mobile vo Windows Mobile Device Center/ActiveSync, pokial je mobil pripojeny k PC, je tam na to zaskrtavatko.

virus
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: pon čer 08, 2009 22:03
Zařízení: Samsung Galaxy S (root Froyo 2.2)

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od virus » úte čer 09, 2009 16:36

No nevím co dělám špatně ale pořád mi to nejde... zapnu activesync napíše connnected ale pokud v pda zapnu aktualizaci počasí tak mi na píše že nemá spojení.. ty data mam vypnute jelikož sem ještě nenastavil.


Edit :

Tak už sem na to přišel jelikož mi ten aktivesync bral 50% vytížení pčítače usoudil sem že to asi nebude to pravé ořechové tak sem odinstaloval a naistaloval aktivsyn z donload sekce tady a šlapeto!!!...Jen jě to nějaký divný když ten soft co ktomu dávají funguje jen na půl :-(

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od foreveryone » úte čer 09, 2009 16:44

majitelé TD2 měl bych pár dotazů. Zvažuji koupi diamonda vyhovuje mi skoro všecko, velikost je uplně idealni možnosti rozšíření, výkon atd. Jediné co mě trošku odrazuje jsou multimediální funkce, v recenzích co jsem zatím četl na to vždy upozorňovali, a přehrávání videa a hudby bych chtěl využívat celkem dost. Takže jaké máte vy zkušenosti? Mohli byste mi ho doporučit i jako multimediální přístroj ?? Nebo se mám radši poohlédnout po např. iphone? Na druhou stranu se mi na TD2 a winMO líbí možnosti jeho customizace a práce co odvádějí na xda-dev. o to bych zase nechtěl příjít. Nemůžu se prostě rozhodnout už tak 14. Díky za rady.

Uživatelský avatar
Aspire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 183
Registrován: pon úno 23, 2009 6:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Praha

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od Aspire » úte čer 09, 2009 17:19

D2 jsem si kupoval protoze jsem hledal neco na prehravani filmu, hudby, cteni knih, poznamky ze zamestnani, Internet a v neposledni rade i na telefonovani.
Na filmy pouzivam Core Player, ktery prehraje skoro cokoli s minimalni namahou.
Hudbu prehravam standartnim prehravacem v D2, zatim jsem nepotreboval nic lepsiho.
Internet sefuji pres Operu, knihy pres HaaliReader, ....

Nakup D2 jsem hodne zvazoval, porad jsem pokukoval po HTC Touch HD. Ale nakonec jsem se rozhodl pro D2, protoze jsem zjistil,ze mi da to co jsem od nej cekal. Kvalitni GPS mi vystaci pro geocaching a auto navigaci. Dokonce jsem zacal poslouchat radio. :-)
Co se mne tyce, mohu D2 jen doporucit. Se zazemim, ktere nabizi mobilmania.cz a xda je pak vse legrace.

G.A.P.A.
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv kvě 21, 2009 8:24
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od G.A.P.A. » úte čer 09, 2009 17:59

4foreveryone:
Pokud ti jde opravdu o multimediální přístroj, tak zkus spíš Nokii 5800 Tube. Myslím, že ta je na tom, co se týká výdrže a přehrávání hudby, poněkud lépe. Protože pokud ti nejde o WM a uvažuješ i o iPhonu (který bych osobně nebral ani za zlaté prase), tak je lepší ušetřit pár tisíc na těhle softwarových vychytávkách...

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od foreveryone » úte čer 09, 2009 18:26

tube bych ja zas nebral ani za ... :D :D ne mě se ty nokie posledni dobou ale vubec nelibi, sou to takovy škatule :D a ten symbian no nevim mě to prostě připada pořad jak ty stary prvni nokie :D ale to je jedno do nokii nejdu. Ja vim, že iphone je takova hračka, ale prostě když se takhle divam na ty videa na youtube o iphonech to jejich prostředí vypadá tak úžasně jednoduše. Tím netvrdím že sem nějakej retard přes techniku, to vůbec mám teď k550i milionkrat flashnutou na w610 stovky hodin u netu a rok uprav na tomdle ted už starym founu a to by mi pravě na tak sice genialně jednoduchym founu chybělo asi nejvic :D Chci řict že ta jednoduchost iphonu je na jednu stranu super, už podle toho kolik lidi přitahla ke koupi tak drahyho a nevybavenyho přistroje, ale na druhou stranu pro mě by to bylo asi až moc jednoduchy, že by tam nešlo nastavit skoro nic. Jinak strašně moc se mi libi WM 6.5 aspoň co mužu řict co sem kde viděl a četl, nemam zkušenosti s wm ve skutečnosti ale i oproti iphone je to wm 6.5 prostě luxus :) Takže verdikt: asi pujdu do D2

G.A.P.A.
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv kvě 21, 2009 8:24
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od G.A.P.A. » úte čer 09, 2009 19:59

Tak to hodně štěstí, určitě dobrá volba :) Btw. na D2 bude oficiální upgrade na WM 6,5, takže je se na co těšit.

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od foreveryone » úte čer 09, 2009 20:56

ještě posledni otazka: kde D2 koupit, respektivě koupit/nekoupit u operátora nebo radši na netu? A ještě kterou verzi EN/CZ ? Jsou nějake problem s updaty pro CZ verzi ?

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Příspěvek od barberry.pha » úte čer 09, 2009 21:03

no ja jsem taky prvne uvazoval o td,pak ze mi bude asi spise vyhovovat iphone ale nejak to dopadlo ze mi znamy rekl td2 chvili jsem koukal na netu a po dvou hodinach jsem si ho sel koupit a byt je to muj prvni takovy mobil tak jsem s nim uplne max spokojeny a jeste to vyresim s tou vydrzi a nema to vubec chybu,max doporucuji ;))
foreveryone píše:ještě posledni otazka: kde D2 koupit, respektivě koupit/nekoupit u operátora nebo radši na netu? A ještě kterou verzi EN/CZ ? Jsou nějake problem s updaty pro CZ verzi ?
no ja ho koupil pres net,u kazdyho prodejce je original zarucak tak by to melo byt ok, mam cz verzi a zatim zadny problem

Používej tlačítko Upravit. ziminix

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti