Přidejte si čtvrtý sloupec ikonek do menu-VGA a QVGA

Databáze nejrůznějších návodů, tweaků a nápadů, jak vylepšit funkce vašich komunikátorů
Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Přidejte si čtvrtý sloupec ikonek do menu-VGA a QVGA

Příspěvek od Lukáš Mano » pon srp 04, 2008 16:19

Na xda-developers se objevil návod, jak do menu HTC Diamond přidat čtvrtý sloupec ikonek programů. Změnů můžete provést přes registry nebo jednoduší formou CAB souboru.

Jděte na:
HKLM\Software\Microsoft\Shell\
Add New Key "IconConfig"

tam přidejte DWORD Value:
"HorizontalIconSpacing" Dec value="112"
"VerticalIconSpacing" Dec value="115"
"IconTitleFontSize" Dec value="6"

Pro aktivaci tweaku nezapomeňte provést softwarový restart.

Obrázek
Přílohy
scorpio16v 4icons_in_row.cab
(1.19 KiB) Staženo 350 x

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » pon srp 04, 2008 17:33

Ten puvodni HardReset byl lepsi, takhle se ani poradne nezasmeju :D

Alespon, ze to funguje a je lepsi na vsech VGa zarizenich, diky za tip ;)

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pon srp 04, 2008 17:40

na WM2003SE s QVGA zase nic, asi bych za 2 tisíce chtěl moc... :-D

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » pon srp 04, 2008 17:55

No nevím k čemu to je dobré, ale buďiš.
Funguje to i na jiných zařízeních?
Nemáte někdo prográmek, který hergot jak bych to popsal... Start/Programs a jak je tam ta lišta na posouvání, tak abych mohl posouvat prstem kdekoli v tom menu?

kultus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: sob čer 25, 2005 11:12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kultus » pon srp 04, 2008 18:17

k cemu je to dobre??? asi ze k tomu ze zarizeni neni moc rychle pri projizdeni programu a takhle se jich tam vejde vic a nemusim tolik scrolovat navic je na obrazovce vic informaci takze se VGA taky vyuzije

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » pon srp 04, 2008 18:37

kapu: FTouchSL

LuCain
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob črc 19, 2008 23:22
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Příspěvek od LuCain » pon srp 04, 2008 18:57

kapu píše:...Funguje to i na jiných zařízeních?
na FS LOOX N560 s WM6 to nepremava

Uživatelský avatar
milan cholt
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte úno 26, 2008 21:40
Zařízení: HTC Touch HD & Diamond
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milan cholt » pon srp 04, 2008 19:47

faakt dobrý. ještě pár dnů, nebo týdnů a bude to úplně vychytaný :tlem:

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » pon srp 04, 2008 19:56

IkE Blaster: Díky je to super!
Bohužel ty ikony jedou opravdu jen HTC daimond!

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » pon srp 04, 2008 20:57

Jsem liny to nyni delat, kdyz budu muset brzy udelat hard-reset. Pak to zkusim a uvidim :)

Yankee.106
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte srp 05, 2008 14:21
Kontaktovat uživatele:

Řádky nebo sloupce?

Příspěvek od Yankee.106 » úte srp 05, 2008 14:23

tak nevim, já osobně vidím 5 řádků a to co zřejmě jde "zvětšit" jsou sloupce :lol:

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » úte srp 05, 2008 14:36

Spíš bych bral změnu toho nudného bílého pozadí v menu. Třeba abych si tam mohl dát jakýkoli obrázek, nebo změnit barvu.

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » úte srp 05, 2008 14:37

4Yankee.106: Všichni pochopili o co jde, ale pro šťourali opraveno :wink:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv srp 07, 2008 17:12

Nevím jak je to u finálních kusů MDA Compactu IV od T-Mobile, ale já to takhle (4 sloupce v základu) mám už u předprodukční verze, a rozhodně je to lepší, jak to původní u klasického Diamondu od HTC.

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2021
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Diamond: Přidejte si čtvrtý sloupec ikonek do menu

Příspěvek od koumes » čtv lis 27, 2008 9:36

Tak to samé zobrazení mam na Dellu X51v s Lennysh L11 romkou,akorát trochu jiné hodnoty.
sshot001.jpg
sshot001.jpg (114.34 KiB) Zobrazeno 2530 x
EDIT 2 : Tak po instalaci na X800 funguje,ikony i písmo jsou jemnější. :grin:
Přílohy
sshot001.jpg
sshot001.jpg (116.29 KiB) Zobrazeno 2487 x

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

HTC Diamond: Přidejte si čtvrtý sloupec ikonek do menu

Příspěvek od Jiří Hanč » čtv pro 04, 2008 20:56

HKLM → Software → Microsoft → Shell → IconConfig

* pro QVGA
o HorizontalIcon­Spacing (DWORD): 54
o VerticalIconSpa­cing (DWORD): 66
o IconTitleFontSize (DWORD): 8
* pro VGA
o HorizontalIcon­Spacing (DWORD): 112
o VerticalIconSpa­cing (DWORD): 115
o IconTitleFontSize (DWORD): 6

VGA by melo byt overene na Compactu IV a QVGA na Kaiserovi
zkousel sem to i na svy Hime(chtel sem zmensit ikony a zvetsit scrollbar...), ale nemelo to zadnej ucinek...

zdroj je

Kód: Vybrat vše

http://carnero.cc/mobility/vic-ikon-v-menu/

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Přidejte si čtvrtý sloupec ikonek do menu-VGA a QVGA

Příspěvek od ziminix » pát pro 05, 2008 21:30

Nom, tak na Universalovi to nefunguje. Skoda.

Uživatelský avatar
Qaz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon lis 17, 2008 20:34
Zařízení: Acer neoTouch S200, Qtek 8310
Bydliště: HK
Kontaktovat uživatele:

Přidejte si čtvrtý sloupec ikonek do menu-VGA a QVGA

Příspěvek od Qaz » úte led 06, 2009 21:11

Na Qteku 8310 s WM 6.1 Professional (build 20931) to funguje.
Přílohy
Screen01.jpg
Screen01.jpg (29 KiB) Zobrazeno 2764 x

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Přidejte si čtvrtý sloupec ikonek do menu-VGA a QVGA

Příspěvek od htcjirka » úte led 06, 2009 21:29

Na Touch HD tez funguje.Na Touch Pro jsem to pouzival,pak jsem nekam zasel to nastaveni. Diky Waiet za pripomenuti.

Uživatelský avatar
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 204
Registrován: stř led 30, 2008 16:03
Zařízení: Samsung Omnia

Přidejte si čtvrtý sloupec ikonek do menu-VGA a QVGA

Příspěvek od yaqwsx » stř led 07, 2009 17:45

Na Omnii nefunguje - jen zúží posuvník...

Odpovědět

Zpět na „Tweaky a návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti