precital som si to vela krat mozno to bude cestinou a nieco mi proste unika pretoze to v cesko jazyku ma troska iny vyznam takze by ste mi to mohli objasnit napisem co spravim: pripojim htc k pc, spustim roomupdate utility preklikam az na koniec ukaze sa mi tabulka s 0 percentami potom error prekopirujem subor sspl-manual do htc, (sppustit to nejde ak mam spustit nieco ine tak pls povedzte co 5) ����i nefunk��nosti nakopírujte ze složky Diamond Unlock 1.40 Olinex - SSPL-Manual.exe
do Diamonda a spu��te, a opakujte krok 3.
pod tymto krokom rozumiem ze ten manual dam do htc a spustim nejde tam spustit a ked sa ho snazim spustit v pc nejde a hodi neodesilat od micro..
po nakopirovani odpojim od pc htc zase napojim a skusam roomupdate utility a nejde :/
no tak som to skusal asi 3 dni nefunguje to ani u mna ani u kamosa takze ked instalujem romku hodi mi 1 percento a da invalid vender id, ked skusam toto ani to nezacne a napise problem s kablom existuje este nejaky iny unlock ? btw ten htc je z danska s danskym rom moze byt problem v tom ?
Chci se zeptat jak je to přesně se zárukou?
Vím,že provedením Unlocku se o záruku přijde.
Dojde k neuznání záruky i v případě,že se do telefonu zpátky nahraje původní ROM? (poznají,že došlo k Unlocku?)
Ahoj,
po provedení HardSPL (ne ale podle tohoto návodu, ale v rámci CID/Security/SIM unlocku) se mi po startu zařízení začne "chvět" a "zrnit" displej, pokud vypnu a zapnu displej tak je to ok až do dalšího restartu (alespoň že tak). Myslíte že problém odstraní flash nové ROM 2.03? Nebo jiné rádio? Nebo v čem je problém?
Současná konfigurace:
ROM 1.93.405.1 WWE
Radio 1.30.OliNex
to lukas - tak v tom navode,ked uz ma byt pisany ako pre lamerov,tak by si mal ako bod 3.dat najprv zapnite diamonda a potom ho pripojte ku pocitacu...lebo z tvojho navodu vyplyva to,ze mas vybrat sim,dat baterku a pripojit...podla mna ani sim netreba vyberat,teraz som tak updatoval romku a islo to aj bez toho...
inac dobra praca