WM 6.1/6.5 - klasické zobrazování SMS (ne jako konverzace)

Databáze nejrůznějších návodů, tweaků a nápadů, jak vylepšit funkce vašich komunikátorů
Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

WM 6.1/6.5 - klasické zobrazování SMS (ne jako konverzace)

Příspěvek od Sir Andrew » čtv kvě 08, 2008 17:36

Už mě štvalo, jak vždycky PDAčko procházelo všechny SMS a hledalo ty, které by dalo do konverzace.

Na XDA jsem si našel pěkne CABko - ma pouze 1,1KB
Doporučuji instalovat do zařízení (na na kartu).
(na Unim, Thingonaspring 4.1, 128dpi funguje perfektně)


Další možností je celý program s možností nastavení - SMS Tweaker.
Umi zapínat/vypínat konverzace, měnit pozadí SMS a velikost textu.
Doporučuji instalovat do zařízení (na na kartu).
(nezkoušel jsem - někdo se obětujte :-D)

Obrázek
Přílohy
Disable SMS Conversation (Wm6.1).cab
(1.17 KiB) Staženo 867 x
threaded sms.JPG
threaded sms.JPG (30.28 KiB) Zobrazeno 10747 x
SMS Tweaker.cab
(92 KiB) Staženo 776 x

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » čtv kvě 08, 2008 18:58

Pokud by nekdo na xda nasel cab, ktery provede s sms presny opak, tedy z obycejneho na konverzacni, tak sem s nim, pls. (vim, ze to jde pres registry.... a momentalne to ani nepotrebuji)

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » čtv kvě 08, 2008 19:09

Nezkousel jsi nainstalovat ten program a nastavit v nem "Threaded mode"?

Uživatelský avatar
KejmlRX8
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: čtv črc 05, 2007 10:00
Zařízení: HTC TyTN II
Bydliště: Morávka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KejmlRX8 » čtv kvě 08, 2008 19:31

Ja jej zkoušel (z obyčejneho na konverzačni) sice na WM6, ale nefungovalo to...

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeoPlex » čtv kvě 08, 2008 20:11

no ja si to vypinal malou upravou v registrech.. sice se mi to vypnulo, ale delalo to tu chybu, ze kdyz vam prijde sms a neprectete ji, tak ji dole mate jako udalost a kdyz na ni kliknete tak se vam sms zobrazi na today displeji.. to prestalo fungovat kdyz sem vynul ten "chat sms" musel jsem vzdy vlezt primo do zprav... ale nevim jak u tady tech uprav..

RDT
VIP
VIP
Příspěvky: 450
Registrován: úte dub 10, 2007 21:59
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Kontaktovat uživatele:

Re: WM 6.1 - Klasické zobrazování SMS (ne jako konverzace)

Příspěvek od RDT » čtv kvě 08, 2008 20:49

Sir Andrew píše:...
Screen z aplikace (fórum mi nějak nebere png)
http://bp1.blogger.com/_KALA8IHStgQ/SBE ... 907201.png
...
Bere, ale má větší rozměry než 640x480 ;-)

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » čtv kvě 08, 2008 23:23

Diky za upozorneni, aktualizoval jsem bleskovku tvym odkazem.
Vychazel jsem z toho, ze na ce4you zobrazi externi obrazky libovilneho rozliseni.
Omlouvam se, jsem jen clovek :)
Tady bude nejaky limit, ale 640x480 to nebude, protoze tvuj upload ma 640x569.
KejmlRX8 píše:Ja jej zkoušel (z obyčejneho na konverzačni) sice na WM6, ale nefungovalo to...
Ono to upravuje registry, konkretne string s nazvem, ktery by mohl vypadat treba "enable threading 1/0" a WM 6 tento string asi nemaji.

HUdasp
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv bře 20, 2008 13:23

Příspěvek od HUdasp » pát kvě 09, 2008 9:25

nAscA píše:Pokud by nekdo na xda nasel cab, ktery provede s sms presny opak, tedy z obycejneho na konverzacni, tak sem s nim, pls. (vim, ze to jde pres registry.... a momentalne to ani nepotrebuji)
Myslim, že by tě mohlo zajímat tohle:

http://palmserver.cz/modules.php?name=N ... e&sid=1943

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » ned črc 20, 2008 18:35

Mám dotaz: Zkoušel jsem přepnout zobrazování SMS do starého způsobu a přestal mi chodit zvuk při příchodu nové SMS. Pokud jsem vrátil zpět nový způsob zobrazování, zvuk opět funguje. Stalo se to tady ještě někomu?

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » ned črc 20, 2008 19:01

Qtek 9000 - SMS pořád hrají,
Toshiba G900 - SMS pořád hrají.

Použil jsem to CABko.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » ned črc 20, 2008 20:21

HTC Touch Diamond - také vše v pořádku.

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » stř črc 23, 2008 11:28

Tak SMS Tweaker pomohl. SMS mi chodí postaru a zvuk taky funguje. Před tím jsem to zkoušel pouhou změnou jedné hodnoty v registru a asi to chtělo změnit ještě něco dalšího. Takže super!

akro
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob zář 09, 2006 17:25

Příspěvek od akro » stř zář 10, 2008 23:38

Yes, SMS v komunikaci a nemožnost FW mě rozčilovaly doběla. Tahle utilita je spása. :lol:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv zář 11, 2008 10:01

Jinak mě Disable SMS Conversation (Wm6.1).cab funguje na všech WM6.1 zařízeních, co mi prošly rukama. Nejsem fanoušek threaded SMS a tak je pro mě tenhle patch záchranou.

(Testováno na HTC Touch Pro, Touch Diamond, E-TEN V900, HTC X7510, Samsung Omnia...).

Uživatelský avatar
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob úno 17, 2007 23:28
Zařízení: HTC Desire HD

Příspěvek od pretorian » čtv zář 11, 2008 10:48

Ahoj mam problem pri vyplejch Threaded SMS se me pri prichozich sms zobrazuji sptane sms hodne rozhozene viz foto ...dela to samozrejme jen tam kde mam u kontaktu Foto volajiciho pri tom v kontaktech a pri prichoyim hovoru je vse Ok nevi nekdo co s tim hlavne nechci rady typu zmensi si obrazek nebo je nepouzivej diky predem
Přílohy
sms.jpg
sms.jpg (44.07 KiB) Zobrazeno 3812 x

Martin111
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: pon srp 04, 2008 11:22

Příspěvek od Martin111 » ned zář 14, 2008 15:04

Ten cab mi nefunguje:( Jak ho odinstaluju? V programech ho tam nikde nevidim. Dik za radu.
Pro ty co máte podobný problém a chcete se vrátit k chatovýmu looku sms, tak upravte registr na nula

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Setting s\OEM\SMSInboxThreadingDisabled

Flodur
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř zář 17, 2008 23:14

Příspěvek od Flodur » stř zář 17, 2008 23:20

Ja som skúšal to prvé CAB a teraz to neviem vypnúť. Som totálny začiatočnik. Dal som v registroch 0 a nepomohlo.

Tapinek
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: úte pro 04, 2007 15:37

Příspěvek od Tapinek » čtv zář 18, 2008 6:56

A provedls pak restart???

zbynek84
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř čer 18, 2008 16:51

Příspěvek od zbynek84 » pon zář 29, 2008 21:59

pretorian píše:Ahoj mam problem pri vyplejch Threaded SMS se me pri prichozich sms zobrazuji sptane sms hodne rozhozene viz foto ...dela to samozrejme jen tam kde mam u kontaktu Foto volajiciho pri tom v kontaktech a pri prichoyim hovoru je vse Ok nevi nekdo co s tim hlavne nechci rady typu zmensi si obrazek nebo je nepouzivej diky predem
Tak tohle mi děla taky....poradi nekdo..? nebo uz jsi to vyresil..?

Uživatelský avatar
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 313
Registrován: úte srp 28, 2007 18:20
Zařízení: Samsung Galaxy SII
Bydliště: Rousínov

Příspěvek od nofxsak » úte zář 30, 2008 15:29

me obcas zpravy po vypnuti threaded sms chodili az kdyz jsem rozsvitil displej pda... kdyz jsem na to prisel, zase jsem je zapl a bylo to ok. Nicmene mi take Tsms moc nevyhovuji takze to ted na nove romce zkusim vypnout znovu

Odpovědět

Zpět na „Tweaky a návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti