Vlastní název operátora

Databáze nejrůznějších návodů, tweaků a nápadů, jak vylepšit funkce vašich komunikátorů
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř dub 12, 2006 14:23

a nebo :-) na to jsem uplne zapomel, i kdyz to temer denne pouzivam...

spit1
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon úno 13, 2006 14:39
Kontaktovat uživatele:

Problem pri SimEmu a WM5 ROM 2.5

Příspěvek od spit1 » pon pro 25, 2006 1:48

Pri pouziti SimEmu a WM5 ROM 2.5 sa na displeji nezobrazuje operator, ale zvoleny profil zo SimEmu. Toto sa da opravit nasledovnym navodom a potom sa daju uz pouzivat aj vlastne nazvy operatorov:

The only thing you have to do, is to edit registry entries and turn off new WM5 feature, which cause SimEmu operator name error. Follow this
steps:

Edit this registry entry: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\RIL\RILConfig

Change parameters in RILConfig entry:
EnableSpnPlugin "1" new parameter = "0"
EnableSpnOnsFeature "8" new parameter = "0"

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda » čtv črc 31, 2008 18:08

Nejde mi to změnit na HTC Touch.Může být problém ve wm 6 ?Nevíte někdo?Díky předem za radu. Ahoj Olda :wink:

spit1
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon úno 13, 2006 14:39
Kontaktovat uživatele:

WM6 standard (smartphone)

Příspěvek od spit1 » pát srp 01, 2008 7:57

Mam WM6 standard pre smartphone (Qtek 8310) a bez problemov mozem v registroch upravovat vetvu aj pre operatora aj pre ten vyssie spominany problem so SimEmu. Na upravu registrov pouzivam Total Commander pripadne Registry Editor od HTC.
Ak nemas v registroch presne tu istu cestu ako je v navodoch, staci ju len vytvorit, urobit restart a malo by to byt ok.

//Necituj poslední příspěvek, tslany

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda » pát srp 01, 2008 8:50

Tak nic tvrdošíjně tam zůstává default.Úprava registru nepomáhá.Snad bude někdo vědět,ale díky za radu.Ahoj Olda :wink:

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » sob srp 09, 2008 20:25

UPDATE
Nejspis uz na to nekdo prisel, ale uvedeny tweak funguje i na Vodafone kartě (dříve na Oskartě to nešlo). Jen v zahranici se mi zobrazoval defaultní nazev operatora, ale po prijezdu do Čech vse opet bez problemu funguje.

pRo_lama
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: úte črc 08, 2008 8:10

Příspěvek od pRo_lama » ned srp 10, 2008 21:18

Chcel by som iba dodať, že Telefonica O2 na SR má kód 23106.

Funguje to perfektne na HTC Wizard. Diky ;-)

Uživatelský avatar
SBDer
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: ned dub 13, 2008 17:26
Bydliště: Bohumín/Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SBDer » sob zář 20, 2008 20:38

Tenhle tweak mi na Diamondu při Vodadfonním paušálu nefungoval, ať jsem dělal co jsem dělal :cry:

Pročež jsem progooglil xda-dev fórum a voilà... Jednoduchý cab Personalizer 2.0 funguje naprosto spolehlivě, stačí pouze spustit, vytvořit vytoužený vlastní název operátora a restartovat :) Autor doporučuje instalaci do paměti zařízení, nikoli na kartu...
Celý thread zde: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=359563

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » ned zář 21, 2008 0:47

I kdybys to instaloval na kartu, tak se ti podle mne neobjevi v Storage Card/Program Files ptze je to jenom CAB, kterej upravi registry, neuklada nikam zadny podpurny soubory a myslim, ze by ten novy nazev mel zustat ikdyz prog nasledne odinstalujes. Je to podobne jako s Advanced Config.

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Příspěvek od murder » ned zář 21, 2008 12:31

Objevil se mi i v seznamu programů, takže se "něco" i instaluje

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » ned zář 21, 2008 13:48

A seznam nainstalovanych programů se vytváří podle zápisu v registrech a ne podle obsahu složky Program files.
Ja ho nezkousel, nazev operatora jsem si upravil ručně, jen si myslím, že to je klasický tweakovací CAB, který provede určenou úpravu v registrech(aby se v tom nehrabal ten, kdo se v registrech nevyzná). Ikdyz vlastne pokud se ten prog musí spustit a zadat nové jméno operátora, tak minimalne jeden .exe soubor asi v Program Files bude. Ale stejne si myslim, ze po jeho odinstalovani se puvodni nazev operatora nevrati, takze pokud si nechces menit nazev kazdy tyden, tak ho muzes klidne odinstalovat.

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Příspěvek od murder » ned zář 21, 2008 14:14

Je to s ním jednodušší, člověk se nemusí hrabat v registrech i když já jsem si udělal nový klíč a jen jsem ho do registrů kopíroval. Potvrzuji klidně se pak může odinstalovat název zůstane ten nový přepsaný.

michael253
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned zář 20, 2009 10:04
Zařízení: HTC touch cruise

Vlastní název operátora

Příspěvek od michael253 » pát zář 25, 2009 15:27

jak se název operátora mění v registrech na WM 6.1 na str.1 podle návodu to nejde..

defuckto
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon říj 26, 2009 14:52
Zařízení: T-Mobile MDA Compact IV

Vlastní název operátora

Příspěvek od defuckto » pon říj 26, 2009 14:57

Tak použij ten prográmek, co je na stránce č.2. Já mám MDA Compact IV s WM 6.1 a hned bez resetu mi tam skočil mnou nastavený název.. ;)

RoStaSR
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv črc 23, 2009 11:32
Zařízení: HKC Cynthia 850 (Sitronics SDC-106)

Vlastní název operátora

Příspěvek od RoStaSR » úte říj 27, 2009 11:12

Win mi ukazuje len primárnu kartu, tam to fungovalo podľa prvého príspevku...
Keďže používam dual fón, tak som mal problém, aby mi to ukazovalo aj na lište, keď kliknem na "silu signálu" a tak som hľadal v registroch a našiel som funkčnú cestu (pre môj dual WM):
HKLM\System\Cardinfo\Card1\OperatorName
to isté aj pre druhú kartu len Card2, zmenil som všetky hodnoty s OperatorName (boli tam tri, číslované) na môj názov pre obe karty a už mi to ide aj na lište... :smile:

Edit1: Funguje to, ale len nejakú dobu, tieto údaje si win nejak asi obnovuje... :???:
skúsim niečo vymyslieť...

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Příspěvek od matelkoxxl » úte říj 27, 2009 19:30

pRo_lama píše:Chcel by som iba dodať, že Telefonica O2 na SR má kód 23106.

Funguje to perfektne na HTC Wizard. Diky ;-)
no neviem,ale mne to nefunguje.neviem ci to bude tym navodom,alebo tym ze mam wm6.5???
nakoniec som skusil ten personalizer z 2 strany a ten funguje aj bez resetu.thx :wink:

peter9587
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: stř pro 07, 2011 11:06
Zařízení: iPhone 5S 32 GB grey

Vlastní název operátora

Příspěvek od peter9587 » ned úno 12, 2012 12:14

na wp7 neviete kde to je v registroch

Odpovědět

Zpět na „Tweaky a návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host