Vlastní název operátora

Databáze nejrůznějších návodů, tweaků a nápadů, jak vylepšit funkce vašich komunikátorů
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Vlastní název operátora

Příspěvek od Jiří Hrma » ned čer 26, 2005 10:41

Stačí pouze spustit Registry editor a přejít na klíč \HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\RIL\OperatorNames\ a zde vytovřit nový String.
Jméno stringu záleží na tom, jakého máte operátora. Pokud jste zákazníkem T-Mobile, pojmenujte String jako 23001, pro Eurotel 23002 a pro Oskara 23003. Jako hodnotu stringu zadejte potom váš název, který chcete aby se zobrazoval.

Pro Slovenské operátory použijte tyto názvy Stringů: Orange 23101,T-MobileSK 23102.

fylky
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon čer 27, 2005 18:57
Zařízení: HTC Touch Diamond
Bydliště: Krnov

Příspěvek od fylky » stř čer 29, 2005 22:57

Zmeni se to v telefonu , ale na hlavnim dyspleji se nezmeni nic , porad je tam oskar . :cry:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř čer 29, 2005 23:02

fylky píše:Zmeni se to v telefonu , ale na hlavnim dyspleji se nezmeni nic , porad je tam oskar . :cry:
me se to zmeni na hlavnim displeji ! mam wm2003 ;-)

fylky
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon čer 27, 2005 18:57
Zařízení: HTC Touch Diamond
Bydliště: Krnov

Příspěvek od fylky » stř čer 29, 2005 23:23

Taky mam WM2003 , zkousel jsem to uz davno a ted kdyz jsem to tady videl tak jsem to zkusil znovu a nic . Porad oskar . Zkus prosim te tady dat obrazky presneho postupu , mozna nekde delam porad chybu . Ale registry mi nikdy nedelali problem . Tak fakt nevim .

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv čer 30, 2005 7:37

a mas nahrany policypatch v registrech ? me to funguje naprosto ok... ted treba tam mam misto Eurotel-CZ napsany SmartMania.cz :tlem: :tlem: :tlem:

fylky
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon čer 27, 2005 18:57
Zařízení: HTC Touch Diamond
Bydliště: Krnov

Příspěvek od fylky » čtv čer 30, 2005 9:56

Mam vsechno ale stale je tam oskar .

Aleš Lalík
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv čer 16, 2005 19:45
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleš Lalík » čtv čer 30, 2005 11:15

Mě to taky funguje bez problému-mám T-mobile a po nastavení stačilo jen restartovat telefon. Policypatch nemem instalovany.

fylky
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon čer 27, 2005 18:57
Zařízení: HTC Touch Diamond
Bydliště: Krnov

Příspěvek od fylky » čtv čer 30, 2005 11:26

To je zahada :roll:

Aleš Lalík
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv čer 16, 2005 19:45
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleš Lalík » čtv čer 30, 2005 11:42

A zkoušel jsi SIMku jiného operátora? Třeba jen tvoje Oskar SIMka je super odolná vůči změně názvu operátora :tlem:

fylky
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon čer 27, 2005 18:57
Zařízení: HTC Touch Diamond
Bydliště: Krnov

Příspěvek od fylky » čtv čer 30, 2005 11:50

Zkousel jsem jinou oskartu , protoze nechci menit operatora . Ale je to blbost protoze to ma umet telefon a ne SIM . 8-)

Emir
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte čer 28, 2005 9:21

Příspěvek od Emir » čtv čer 30, 2005 22:44

Nazev Oskar se u oskarackejch sim opravdu zobrazuje ze sim a ne z toho co je nastaveno v mobilu.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv čer 30, 2005 23:09

Emir píše:Nazev Oskar se u oskarackejch sim opravdu zobrazuje ze sim a ne z toho co je nastaveno v mobilu.
Ze by to na oskaru opravdu nejelo ? Prosim nejakeho uzivatele, ktery ma oskara a zkousel tento navod, tak zdali ma stejny problem nebo to nekomu jde i s oskarem ? nemame moznost otestovat :evil:

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » pát črc 01, 2005 7:01

Jiří Hrma píše:Ze by to na oskaru opravdu nejelo ? Prosim nejakeho uzivatele, ktery ma oskara a zkousel tento navod, tak zdali ma stejny problem nebo to nekomu jde i s oskarem ? nemame moznost otestovat :evil:
Zkoušel a fakt to na Oskara (-tě) nefunguje..

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát črc 01, 2005 10:12

od,diky za pripominku,jdu to hned upravit... skoda :(

Uživatelský avatar
13th.
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv čer 23, 2005 18:12
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 13th. » sob črc 16, 2005 9:15

Kódy operátorov pre Slovensko:
T-Mobile SK = 23102
Orange SK = 23101

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát črc 22, 2005 19:12

13th. píše:Kódy operátorov pre Slovensko:
T-Mobile SK = 23102
Orange SK = 23101
diky, doplnim do navodu !

Uživatelský avatar
Svanky
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv srp 25, 2005 21:24
Bydliště: trnava (slovensko)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svanky » pát pro 30, 2005 12:15

Nemozete mi niekto prosim vas napisat,ako sa dostanem do registrov som z toho lama...Mam tento fon druhy den..

Uživatelský avatar
MileStorm
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: stř led 25, 2006 14:15
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MileStorm » stř dub 12, 2006 0:10

No ja mam Oskara (vodafoun ted uz :) ) a zmenit mi to jde, takze ted mam operatora "SÓKAR" :twisted:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř dub 12, 2006 6:05

Svanky píše:Nemozete mi niekto prosim vas napisat,ako sa dostanem do registrov som z toho lama...Mam tento fon druhy den..
Do registru se dostanes pres nejaky registry editor - stahnout si jej muzes v nasi download sekci. A priste staci pouzit tlacitko Hledat - tohle se tu totiz uz nekolikrat resilo :!:

Uživatelský avatar
***Apollo***
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: ned led 22, 2006 1:14
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ***Apollo*** » stř dub 12, 2006 11:32

Svanky píše:Nemozete mi niekto prosim vas napisat,ako sa dostanem do registrov som z toho lama...Mam tento fon druhy den..
Na to aby jsi se dostal do registru staci Total Commander.

Odpovědět

Zpět na „Tweaky a návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti