Návod: Remote Desktop Mobile (vzdálený přístup k ploše)

Databáze nejrůznějších návodů, tweaků a nápadů, jak vylepšit funkce vašich komunikátorů
denitex
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv lis 15, 2007 15:50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denitex » čtv lis 15, 2007 15:55

Už jste to někdo rozchodil přes Wifi??

ManoB
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte lis 20, 2007 21:35

Příspěvek od ManoB » úte lis 20, 2007 21:37


happytm
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát lis 23, 2007 15:24

Příspěvek od happytm » ned lis 25, 2007 21:16

zajimalo by mne jak to funguje prez WIFI pokud mozno jestli by mi to krok po kroku vysvetlil mam HTC Kaiser a v PC XP PROFI...... a jeste tak mimo by mne zajimalo odkud mate fsichni takovy ty listy dole pod vasim prispevkem( jak ma treba ze mate ETEN X 500)

Uživatelský avatar
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 90
Registrován: čtv úno 15, 2007 16:54
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xetron » ned lis 25, 2007 23:13

Poběží to i nějak na XP home edition SP2? Mně to nechce jet pořad A už jsem vypnul i firewall. Mam vario a jak notas tak vario se přez jeden router připojují k internetu přez ten wifi router

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob bře 15, 2008 10:48

já to na fyzickým PC nerozchodil, ale ve virtuálním mám XP MCE a tam mi to šlo, tak sem ještě vyzkoušel ofic 2007 a kromě toho, že mám jenom 100MB volnýho (HDD ve Vir.PC) je to dobrý (už aj Firefox tam mám :-) )

Uživatelský avatar
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: sob úno 02, 2008 22:05
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Havířov

Příspěvek od jjiirrii » sob bře 22, 2008 15:39

Můžete mi prosím poradit kde najdu v HTC TyTN II Kaiser - Remote Desktop Mobile?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » sob bře 22, 2008 15:47

jjiirrii: Stahni si to z xda-devu, 2. prispevek. Je vyzadovana registrace.

Uživatelský avatar
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: sob úno 02, 2008 22:05
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Havířov

Příspěvek od jjiirrii » sob bře 22, 2008 15:59

Aha, díky, staženo a jdu to vyzkoušet.

usak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: pát úno 16, 2007 18:11
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od usak » sob bře 22, 2008 16:14

ja jedu normalne na wifi a neni zadnej problem uplnev pohode to jede

Marko161
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: ned led 13, 2008 18:17
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marko161 » ned bře 23, 2008 16:49

No já všechno vyplním jak má být a stejně přes wifi nefunguje máme doma wifi router a k němu připojeny 3pc. já tam zadávam IP adresu z jednoho pc a nic

Uživatelský avatar
h4wk3y
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: pon úno 11, 2008 10:44
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od h4wk3y » ned bře 23, 2008 20:53

a nezadavate tam nahodou shodnou adresu s tim PC a nekoliduji vam?

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » pát bře 28, 2008 12:57

Já mám Kaisera s WM6 profi a taky tam toho Remote klienta nemůžu najít.

gorg
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned říj 12, 2008 16:53

Nelze připojit na vzdálenou plochu přes GPRS/3G

Příspěvek od gorg » ned říj 12, 2008 17:03

Jiří Hrma píše:Ja jsem zkousel pres USB (na PC sem si nasdilel pres AS pripojeni na net), a pak se normalne pripojil pres Internet (ne pres lokal). Tzn. ze fungovat to bude i pres WiFi, EDGE a hodne pomalu i GPRS :-D
Bohužel realita mého přístroje Asus P750 je o tom, že toto mi funguje pouze přes Wi-fi. K wifi se mohu připojit pouze doma, kde mám svou lokální wifi síť. Tedy mé původní nadšení následovalo další znechucení z PDA přístrojů, protože tuto možnost bych občas využil. Občas takové situace byly. A na tom P750 je již tato aplikace přímo nainstalovaná od výrobce.

Při snaze připojit se přes 3G či GPRS se to ani nepokusí o připojení na 3G nebo GPRS (ikonka 3G se netváří. že něco připojuje, jak to dělá vždy). Pouze to po chvíli napíše zprávu o neúspěchu.

Při prohledávání internetu jsem bohužel nenalezl nikoho s podobným problémem. Jako vždy :wink:

pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

Návod: Remote Desktop Mobile (vzdálený přístup k ploše)

Příspěvek od pleswi » úte srp 04, 2009 11:53

zdravicko sem celkem jeste cerstvy majitel HTC TP2 a objevil sem tam i remote desktop nevahal sem a zacal sem s nim laborovat po chvili se mi podarilo to zprovoznit ovsem jen po wifi v ramci sve lokalni site. pres EDGE, GPRS a ani pres wifi u pritelkyne se mi to nedari. zacal sem na internetu hledat a nekde jsem vycetl ze pro pripojeni z jine nez lokalni site musi byt vytvoreno VPN. Takze dotaz zni: Jste mi nekdo schopen vysvetlit jak na wifi a EDGE vytvorim VPN pripojeni k svemu ntb abych mohl k nemu mohl pristupovat odkudkoli? jinak to bohuzel pro me ztraci vyznam. Dekuji vsem za pripadne rady a navody.

Vlasta_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř úno 18, 2009 22:58
Zařízení: HTC HD2

Návod: Remote Desktop Mobile (vzdálený přístup k ploše)

Příspěvek od Vlasta_CZ » ned srp 30, 2009 10:39

to gorg a pleswi:
no ono je NEJDULEZITEJSI mit na pocitaci na ktery se chci pripojit VEREJNOU ( pevnou ) IP adresu. To je pro tento zpusob pripojeni podminkou. Potom je jedno zda jsi k internetu na PDA pripojen WI-FI, GPRS a nebo jinak. Vliv to ma jen na rychlost a odezvu.
Dalsim krokem je mit povoleno v routeru ( i zabezpeceni firewallu ) presmerovani portu 3389 na svuj pocitac v siti ( jeho vnitrni IP adresu ). A vnaprikald v XP jeste dat prave tlacitko mysi na Tento pocitac, Vlastnosti, Vzdaleny pristup a Vzdalena plocha povolit...
Priklad: mas verejnou IP 215.214.213.212 a tvuj pocitac ma vnitrni IP 192.168.1.2. Tak do pripojeni zadavas IP 215.214.213.212 a auomaticky je pouzit protokol 3389 a ten je presmerovan ( diky nastaveni routeru ) na Tvuj pocitac s vnitrni IP 192.168.1.2.
I VPN potrebuje verejnou IP adresu. Jak jinak by jsi svuj pocitac nasel na internetu ?
Kdyz nemas verejnou IP adresu tak existuji i jine varianty. Ty si nainstalujes klienta do PC a potom k nemu muzes pristupovat z jineho pocitace odkudkoliv kde je internet a to opet pomoci toho klienta. V podstate Ti klient udela most prez jiny pocitac. Akorat nevim zda je tento klient dostupny pro Win Mobile.... Nepouzivam to.

pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

Návod: Remote Desktop Mobile (vzdálený přístup k ploše)

Příspěvek od pleswi » pon srp 31, 2009 9:25

tak co se týče veřejné ip adresy je mi jasné o tom sem věděl spís si myslím, že bude zadrhel v nastavení routru....jeho nastavení je spís parodie na nastavení. neva dík za radu.

Uživatelský avatar
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 90
Registrován: čtv úno 15, 2007 16:54
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95
Kontaktovat uživatele:

Návod: Remote Desktop Mobile (vzdálený přístup k ploše)

Příspěvek od xetron » pon srp 31, 2009 15:17

Už jsem se jednou ptal ale odpověd jsem se nedozvěděl. Je nějaká možnost rozchodit to na Home edition?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Návod: Remote Desktop Mobile (vzdálený přístup k ploše)

Příspěvek od IkE Blaster » pon srp 31, 2009 15:22

Pokud nepořebuješ přímo remote desktop, tak jakákoliv VNC služba. Řešilo se to tu na fóru už několikrát, jsou tu i někde odkazy na speciální software ppc-pc

Uživatelský avatar
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 90
Registrován: čtv úno 15, 2007 16:54
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95
Kontaktovat uživatele:

Návod: Remote Desktop Mobile (vzdálený přístup k ploše)

Příspěvek od xetron » pon srp 31, 2009 15:45

jj o VNC jsem už někde četl, myslel jsem ale třebas nainstalovat tu část z XP Profi do Home co tam chybí, aby to šlo zprovoznit...Jenže to asi jen tak nepůjde :)

Edit: Taaaaakže existuje možnost prohrabanim v registrech pc předělat je na "profi verzi" a pak mělo jit nainstaloval Remote Desktop ale po instalaci se mi to neobjevi v vlastnostech TP a tak nemužu nic povolit...Když se zkusim na to připojit tak mi to nejde no :)

WiMan
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: úte zář 15, 2009 12:01
Zařízení: Samsung B7610

Návod: Remote Desktop Mobile (vzdálený přístup k ploše)

Příspěvek od WiMan » úte zář 22, 2009 14:13

Máte někdo RD na WM 6.1? Na WM 5 jsem ho používal, ale nedávno jsem koupil Samsung N7610, kde jsem aplikaci nenašel.

Odpovědět

Zpět na „Tweaky a návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti