Ukládání souborů přes Bluetooth na pam. kartu

Databáze nejrůznějších návodů, tweaků a nápadů, jak vylepšit funkce vašich komunikátorů
gallup
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř říj 25, 2006 20:19

Ukládání souborů přes Bluetooth na pam. kartu

Příspěvek od gallup » stř říj 25, 2006 20:33

ahoj, mám problém s přenášením souborů přes btooth přímo na kartu u mpx220. Automaticky se přenáší do founu do storage\my documets. Někde jse četl, že si stačí stáhnout freeware connect manager, tam de sice nastavit cesta, ale výsledek byl stejný. nemá s tím někdo zkušenosti jak to nastvit ?
díky

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř říj 25, 2006 21:50

Zkus to rucne pres registry (nejprve aplikuj PolicyPatch 1.1), restartuj mpxku a uprav nasledujici hodnoty:

Nejprve je potreba aktivovat OBEX protokol (pokud uz neni)
Na adrese
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Obex\IsEnabled
nastav
1 = on 0 = off

Pro zmenu defaultniho adresare pro ukladani souboru prijatych pres BT jdi na

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Obex\Services\{f9ec7bc4-953c-11d2-984e-525400dc9e09}\BaseDir

A zmen hodnotu BaseDir na adresar, kam chces nove soubory ukladat (napr. "\Storage Card\BT_files").

Cz/Ru
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pon zář 25, 2006 6:24
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cz/Ru » pát říj 27, 2006 7:52

jak mám na své mpx220 napsat lomítko?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát říj 27, 2006 8:43

Cz/Ru píše:jak mám na své mpx220 napsat lomítko?
Zmackni na chvili hvezdicku (objevi se ti nabidka znaku)

D.Haba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: ned črc 30, 2006 17:36
Zařízení: HTC One
Bydliště: Čerstvá Vepřová

Příspěvek od D.Haba » pát říj 27, 2006 10:18

jirko dovol abych te opravil ale neni to nahodou pod krizkem (#) u me teda jo :wink:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát říj 27, 2006 10:21

yop diky za fix - to vis, smartphone uz dlouho nepouzivam :) ale byl sem blizko :twisted:

Uživatelský avatar
wajola
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv čer 01, 2006 21:29

Příspěvek od wajola » úte lis 21, 2006 19:42

jak na ten dsam problem u Qtek 2020i s WM5? Polozka BaseDir v registrech neni. a policy patch jsme taky nenasel pro PPC s WM5

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte lis 21, 2006 23:17

wajola píše:jak na ten dsam problem u Qtek 2020i s WM5? Polozka BaseDir v registrech neni. a policy patch jsme taky nenasel pro PPC s WM5
PolicyPatch je take urceny jen pro SP s WM2003/SE, ne pro PocketPC :-)
Zkus to podle tipu na xda-devu (uprostred je cesta v registrech, kde by si to mel zmenit a pak by to melo fungovat, overene to ale nemam)

sodak
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned zář 02, 2007 12:25

Příspěvek od sodak » ned zář 02, 2007 20:30

Mam stejny problem u telefonu Mio 701, poradite pls nekdo ja na to ? ;) Thx za RE: ....

Fizko
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv črc 05, 2007 8:23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fizko » pon zář 03, 2007 18:53

Ja mam iny problem Neviete niekto o takomto Tweaku pre moje SPV? Rad by som aby mi to uz konecne ukladalo subory na kertu a nefunguje na to nic :x



edit. Naozaj nikto neviete co s tym?

TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: ned črc 10, 2005 11:14
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasNM » stř zář 26, 2007 18:35

Jirko,Tebe to fungovalo? Mne na SPV-C100 nie.

Fizko
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv črc 05, 2007 8:23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fizko » pát zář 28, 2007 10:43

pre SPV C100 je tento tweak uplne nefunkcny :cry:

semi pepino
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: ned kvě 21, 2006 1:54

Příspěvek od semi pepino » pát říj 26, 2007 14:45

Podařilo se někomu změnit cíl ukládání na OS WM5?

maxtreme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: čtv říj 11, 2007 14:50

Příspěvek od maxtreme » úte říj 30, 2007 21:12

tak na HTC S710 Vox s WM6 mi to nefunguje

semi pepino
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: ned kvě 21, 2006 1:54

Příspěvek od semi pepino » stř říj 31, 2007 11:49

Už mám program, který spolehlivě pracuje - krom jiného posílá soubory rovnou na kartu.
Vyžaduje instalaci Net.Framework 2 a program se jmenuje Bluezard od WM-Soft www.wm-soft.com (není to freeware).

kakos2006
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: sob lis 03, 2007 20:19
Zařízení: HD2 WP7

Příspěvek od kakos2006 » úte pro 18, 2007 0:59

bluezard funguje 100%. řešit to upravou registrů a tak podobně z toho se mi ježí vlasy.

Uživatelský avatar
oLDo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: stř čer 27, 2007 0:29
Bydliště: Prievidza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oLDo » stř bře 05, 2008 4:23

Ja som si oblubil program Sniper. Dokaze sa na nom krasne nastavit ze kam ma ukladat. A aj to ze si nepyta potvrdenie pri kazdom subore ze ho chcem naozaj ulozit. Posledne ked som posielal 200 obrazkov na svoj SP z kamoskinho mobilu sa mi to zislo ;)
..funguje 100% na HTC S310

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor » pon bře 10, 2008 14:08

zdravím, :tlem: také mám takový problém i když mám nastavené u FTP sdílení souborů a uložení na pam.kar. tak se mi to stejně nacpe zase jen do founa a to je dost otravné když se mi tam nevejde nic většího než pár mb.s telefonem už jsem to skoušel mockrát ale stále nic a to mne štve :evil:

P1i
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: čtv zář 25, 2008 11:15

Příspěvek od P1i » úte říj 21, 2008 21:37

Zdravím, prosím o radu s tímto problémem.. Mám hardware ASUS P735. Instaloval jsem Bluezaed i Sniper a ani jeden z nich si s tím neporadí.Pri spustení mi to hází chybová okna... Díky za pomoc!

Uživatelský avatar
Filippo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: stř led 24, 2007 14:12
Zařízení: Nokia 920
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filippo » úte říj 21, 2008 21:46

program MoBlue
je potřeba odškrtnout v Nastavení --> Připojení --> Přenosy (Beam) --> přijmout všechny příchozí přenosy, potom si program nastavte jak chcete, funguje skvěle
vždy musí být při přenosu zapnut

Odpovědět

Zpět na „Tweaky a návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti