HTC Touch HD: Počeštění TouchFLO 3D a český slovník

Databáze nejrůznějších návodů, tweaků a nápadů, jak vylepšit funkce vašich komunikátorů
Odpovědět
cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch HD: Počeštění TouchFLO 3D a český slovník

Příspěvek od cZip » úte led 20, 2009 15:31

1. Udělat si zálohu pomocí PIMBackup ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299705 )

2. Pokud chcete, tak můžete použít upravenou ROMku / pokud ne pokračujte krokem 5.
[ osobne jsem k plné spokojenosti použil ROMku Dutty's HD V1.7 ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=461228 ) ]

3. Odblokování zařízení - HardSPL ( český návod: http://smartwiki.cz/pocket-pc/htc/htc-t ... spl-unlock )

4. Flash ROMky ( český návod: http://www.wmmania.cz/content.php?id=1072 )

5. Nastavit české lokále v Start->Settings -> Regional Settings na Czech

6. Stáhni a nainstaluj české soubory k TF3D ( http://sweb.cz/zlababa/TF3D_Czech_files.zip ) VikyV - díky za soubory

7. Stáhni a nainstaluj Diamond TF3D Config ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405749 )

8. Spusťte Diamond TF3D Config a nastavte CZ prostredí ( viz. obrazek )
TF3D_Config.jpg
TF3D_Config.jpg (31.63 KiB) Zobrazeno 8035 x
9. Udělejte RESTART
Timhle docilite ceskeho TF3D

10. ODKAZ PRO STAŽENÍ ČEŠTINY BYL NA ŽÁDOST SPOLEČNOSTI Sunnysoft s.r.o. ODSTRANĚN. JEDNALO SE O ODKAZ NA NELEGÁLNÍ SOFTWARE.
(upraveno administrátorem fóra)

11. Aktivace českého slovniku T9 se provede pomocí této utility ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=402121 )

12. A na závěr obnova zálohy pomocí PIMBackup

addon: Jinak si můžete doinstalovat úpravu prostředí jak designově tak funkčně např.: blackmagic-15tabs.cab ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=468662 )
která vypadá takhle:
Today.jpg
Today.jpg (69.31 KiB) Zobrazeno 8037 x
Snad to nekomu bude k užitku :)

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Jak na počeštění i neoriginálních ROMek - HTC Touch HD

Příspěvek od hafush » úte led 20, 2009 15:55

Myslím si ,že je to moc hezky vypracovaný návod a že by se mohl dát na oči i přímo do fora o HTC Touch HD do: ROM, HardSPL unlock, tweaky.

axeDawe
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: čtv pro 18, 2008 11:35
Zařízení: HTC One X with Beats Audio

Jak na počeštění i neoriginálních ROMek - HTC Touch HD

Příspěvek od axeDawe » úte led 20, 2009 17:30

No to je krása,nešlo by tu dát čistě jen to upravené prostředí ten soubor blackmagic-15tabs.cab pro ty,kteří nejsou registrovaní na xda-dev. a nemají možnost nové prostředí vyzkoušet? Děkuji moc

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Jak na počeštění i neoriginálních ROMek - HTC Touch HD

Příspěvek od Lukáš Mano » úte led 20, 2009 18:01

Příkládam :wink:
Přílohy
blackmagic-15tabs.cab
(506.07 KiB) Staženo 151 x

axeDawe
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: čtv pro 18, 2008 11:35
Zařízení: HTC One X with Beats Audio

Jak na počeštění i neoriginálních ROMek - HTC Touch HD

Příspěvek od axeDawe » úte led 20, 2009 19:35

Nainstalováno,vypadá to parádně,díky za ochotu...

JardaBar
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte lis 18, 2008 11:52
Zařízení: Xperia

Jak na počeštění i neoriginálních ROMek - HTC Touch HD

Příspěvek od JardaBar » úte led 20, 2009 21:15

Resi to ceskou klaveanici? Jesli jsem dobre cetl tak ne.

cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

Jak na počeštění i neoriginálních ROMek - HTC Touch HD

Příspěvek od cZip » stř led 21, 2009 7:27

TO JardaBar: řeší pokud provedeš bod číslo 10.

Dalsi alternativou je EzInput 1.5 Keyboard Suite http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426281

Yankee.106
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte srp 05, 2008 14:21
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD: Počeštění TouchFLO 3D a český slovník

Příspěvek od Yankee.106 » stř led 21, 2009 9:42

Jen taková drobnůstka, jaké je heslo pro ZIP těch RUMek (Dutty_s_HD_V1.7_5.2.20769.1.4.5_Full_CVSD_WWE.zip) :?: :lol:

edit jéé sry:
Passwords
HD V1.7 Produced by Dutty

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Touch HD: Počeštění TouchFLO 3D a český slovník

Příspěvek od Jiří Hrma » stř led 21, 2009 10:11

NÁVOD BYL UPRAVEN! Na žádost společnosti Sunnysoft s.r.o, která je autorem české lokalizace, byl odstraněn odkaz pro stažení české lokalizace pro HTC Touch HD (InterWrite).

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD: Počeštění TouchFLO 3D a český slovník

Příspěvek od Shooter » stř led 21, 2009 15:19

Tak jsem zkousel ten blackmagic-15tabs a je to pekny, az na jednu vec... neda se nekde nastavit poradi tech tabu?

smejkal
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř pro 17, 2008 22:06
Zařízení: HTC touch HD

HTC Touch HD: Počeštění TouchFLO 3D a český slovník

Příspěvek od smejkal » stř led 21, 2009 17:40

Kluci mohl by nekdo hodit ten tf3d-czech-files.cab na rapid, nechce se mi platit uloz.to, je tam prekrocenej limit. :-(
diky

cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch HD: Počeštění TouchFLO 3D a český slovník

Příspěvek od cZip » stř led 21, 2009 20:13

pro Shooter: Pouzij Diamond TF3D Config hned na prvni zalozce...

pro smejkal: Viz bod 6. nahore v navodu

timecek
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv led 22, 2009 15:06
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch HD: Počeštění TouchFLO 3D a český slovník

Příspěvek od timecek » čtv led 22, 2009 15:16

Ahoj všem...
Jsem s HTC Touch HD (CZ verze, zatím neflaschovanou) nováček a hledám jak by bylo možné na hlavní obrazovku Dnes - teď nevím jak je správný název - ale jak jsou hodiny, Seznam hovorů, Kalendář - přidat další položky.
Líbilo by se mi, kdybych si tady mohl dát zamykání klávesnice (gyrator je supr, ale ne pro všechny app a nechce se mi nastavovat x-vyjímek), potom by se mi líbilo tady mít možnost přepínat mezi vyzváněcími profily atd.
Prostě - jak a kde bych mohl rozšířit počet počet položek?

Jo - máte někdo zkušenosti s těmi grafy akcií? všiml jsem si, že ta aplikace má bug - hodnoty, kterou jsou denní jsou v pořádku, ale pokud si zobrazím průběh za 5dnů nebo 1, 3, 6 měsíce atd. - neodpovídá graf skutečnosti - a data mám aktualizované... Informace o aktuálním kurzu souhlasí - mám tady vývoj CZK vůči USD. Chtěl bych i jiné měny - třeba CZK vůči EUR - je to možné? Jak - mně se to nepodařilo :-(

Díky za rady
Jirka

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD: Počeštění TouchFLO 3D a český slovník

Příspěvek od Shooter » čtv led 22, 2009 21:44

No co se tyce toho TF3D configu tak ten jsem zkousel a nefungoval. Aspon teda ta verzé, kterou jsem mel. Vypadalo to asi tak ze v TF3D cofigu byly ty zalozky rozhazeny uplne jinak nez ve skutecnosti a jeste k tomu asi 1/3 byla Unknown.
to timecek:
1,Pokud chces na klasickej(WM) Today vic veci tak to problem neni, pokud chces ale pridat vic veci do TF3D(o kterym podle toho Kalendare, hodin a seznamu hovoru mluvis) tak to bohuzel nejde. Muzes tak max. upravovat poradi zalozek a popr. pridavat programy do zalozky "Programy". Nebo WkTask a nastavovat si zastupce do nabidky rychleho spusteni.
2,Na zamykani je pomerne hodne aplikaci napr. S2U2(Slide2Unlock) a urcite jeste dalsi, ale ja "zamykam" display tim, ze ho vypnu tudiz tohle neresim.
3,Mezi vyzvanecimi profily muzes prepinat primo v TF3D nicmene je jich tam pomerne omezenej pocet :)... presneji 4. A pak zase existuji programy, kde ty profily muzes prepinat treba i zatresenim telefonu.

cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch HD: Počeštění TouchFLO 3D a český slovník

Příspěvek od cZip » sob led 24, 2009 14:01

to timecek: Pridani jakehokoliv kurzu jde, do vyhledavaciho pole napises:

pro euro: EURCZK=X
pro dolar: USDCZK=X

cZip

cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch HD: Počeštění TouchFLO 3D a český slovník

Příspěvek od cZip » úte led 27, 2009 14:48

Mam stejnou zkusenost...

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch HD: Počeštění TouchFLO 3D a český slovník

Příspěvek od Shooter » úte led 27, 2009 15:20

Hele ty s tim tuningem :). Neprisel jsi jak se daji prehazet ty zalozky? V TF3D configu to jaksi neslo.

cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch HD: Počeštění TouchFLO 3D a český slovník

Příspěvek od cZip » úte led 27, 2009 19:35

No tak to mame problem, asi se neshodneme. A jsem to sw Diamond TF3D config udelal. Akorad nektere polozky se tam jmenuji Unknown, jelikoz je sw nezna.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Touch HD: Počeštění TouchFLO 3D a český slovník

Příspěvek od htcjirka » úte led 27, 2009 19:56

Cestina od Sunnysoftu ukazuje nekdy tucne pismenko uprostred slova
Cemu se divite??Cestina je vzdy delana na danou verzi rom,tudiz nekompaktibilita na jine verze rom tu hrozi a vzdy je.

cZip
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 14, 2009 12:15
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch HD: Počeštění TouchFLO 3D a český slovník

Příspěvek od cZip » stř led 28, 2009 7:54

Nedivime, jenom konstatujeme že je ten to problem...

Odpovědět

Zpět na „Tweaky a návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů