Návod: Remote Desktop Mobile (vzdálený přístup k ploše)

Databáze nejrůznějších návodů, tweaků a nápadů, jak vylepšit funkce vašich komunikátorů
trojka
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte led 19, 2010 15:12
Zařízení: HTC Td2

Návod: Remote Desktop Mobile (vzdálený přístup k ploše)

Příspěvek od trojka » stř úno 17, 2010 15:32

Mohu využít soustředění na tuto problematiku a dotázat se jak "nazoomovat" tento program ve WM6.5? Pokud jej používám, abych měl jehlu místo stylusu a krom jiného už se mi stalo, že jsem měl potřebné tlačítko i mimo záběr a funkci nemohl na vzdálené ploše použít. Nebo jak odinstalovat tento program, protože se mi pere s RDP(to mi vyhovuje) a to mi pak nefunguje.

Cube-X
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv srp 02, 2007 20:24

Návod: Remote Desktop Mobile (vzdálený přístup k ploše)

Příspěvek od Cube-X » pon bře 15, 2010 20:44

Chtěl jsem se zeptat. Mám nově HTC HD2 - což je zařízení bez stylusu. Při použití předinstalovaného DRP klienta se obrazovka PC "smrskne" na display telefonu a ovládání čistě prstem je značný problém. Dokážete mi někdo poradit (nejlépe free) alternativní klient který umožňuje rotace a zoom displaye? Dík

Theodegrin
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř črc 14, 2010 13:28
Zařízení: HTC touch pro2

Návod: Remote Desktop Mobile (vzdálený přístup k ploše)

Příspěvek od Theodegrin » stř črc 14, 2010 13:31

Dobrý den,

Mam zde problem a to takový, že můj telefon HTC touch pro 2 se připojí na vzdalenou plochu přibližně na 1 sekundu - ukáže se černá obrazovka. Pak to vyhodí hlašku že vzdalený počítač ukončil připojení.

Hledal jsem snad všude na PC a nikde jsem nenašel jak zakazat nasilne ukončení.

Díky

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Návod: Remote Desktop Mobile (vzdálený přístup k ploše)

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » stř črc 14, 2010 14:39

Neblokuje ti to na PC firewall ?

xmaker
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát črc 15, 2011 23:10
Zařízení: Fujitsu Siemens pocket loox t810

Návod: Remote Desktop Mobile (vzdálený přístup k ploše)

Příspěvek od xmaker » pát črc 15, 2011 23:22

RE:kubicek123
Pokud chceš mít vzdálenou plochu přez internet potřebuješ si u providera zřídit veřejnou IP adresu tu co nyní používáš nejde vydět v síti. Veřejnou IP můžeš mít buť na tom PC na které se chceš připojovat a nebo na routeru. V tvém případě sítě bych doporučil na routeru a pak jen nastavit v routeru Port Forwarding. Příklad: pokud máš na routeru nastavenou veřejnou ip vypadá třeba takto 188.75.129.227 takto ji lze vydět v síti. V subnetu se tvůj pc hlásí pod adresou 192.168.0.2 . Nastavení port forwarding přidělí jeden přímí port na kterém bude tento pc naslouchat.V případě vzdálené plochy se jedná o port 3389 takže pokud budeš chtít vyvolat vzdálenou plochu na tomto PC bude zadání adresy vypadat takto 188.75.129.227:3389 . Přeju hodně zdaru :-D

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Návod: Remote Desktop Mobile (vzdálený přístup k ploše)

Příspěvek od l0lz » úte črc 15, 2014 9:35

mam otazku, ide vam spustit x86/x64 full-screen programy ?? alebo x86 programy ktore idu na Direct 3D ? Napriklad 3D hra (mafia, cs, BF), alebo 3D prrogram (3DS-max, cinema 4d) stale mi vypisuje chybu ohladom rozlišenia, alebo chyby D3D

Odpovědět

Zpět na „Tweaky a návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti