VSBenchmark výsledky (verze 2006, 2007)

Benchmarky z nejrůznějších aplikací pro měření výkonu zařízení (SPB Benchmark, VsBenchmark 2007...).
Odpovědět
Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12222
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » stř črc 23, 2008 20:47

U tohoto zarizeni za 30tisic je hlavni casti OS Vsta(ci XP) a ne wm cast.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » stř črc 23, 2008 20:50

tak ale např. já od všeho očekávám maximum, proto teď zkoušim Magiče přetaktovávat na 700MHz 8-)

jantouch
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř zář 17, 2008 19:15

vysledek

Příspěvek od jantouch » stř zář 17, 2008 19:28

výsledek 07 a 06 HTC Touch pro
Přílohy
vsb2007-5.jpg
vsb2007-5.jpg (23.79 KiB) Zobrazeno 4309 x
vsb2007-4.jpg
vsb2007-4.jpg (24.29 KiB) Zobrazeno 4313 x
vsb2007-3.jpg
vsb2007-3.jpg (24.05 KiB) Zobrazeno 4312 x
vsb2007-2.jpg
vsb2007-2.jpg (36.23 KiB) Zobrazeno 4308 x
vsb2007-1.jpg
vsb2007-1.jpg (21.24 KiB) Zobrazeno 4307 x
result452.JPG
06
result452.JPG (37.8 KiB) Zobrazeno 4310 x
result240.JPG
06
result240.JPG (23.32 KiB) Zobrazeno 4312 x

havlbrod
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: čtv zář 18, 2008 16:56

Příspěvek od havlbrod » sob zář 20, 2008 16:16

Ahom mam LG KS20 s WM6 .a vůbec když tento program nainstaluju jak 6tak7 tak nejde spustit, 6 vubec a 7 se okamžitě sekne a pak zmrazí PPC:-( nevite co stím popř neni i jina verze? diky moc

Pavelos
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát črc 21, 2006 10:21

Příspěvek od Pavelos » stř lis 19, 2008 22:39

Porovnání výkonu ve Vsbenchmarku07 mezi HTC Touch Diamondem (528 MHz) a Asusem P565 (800 MHz)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UZHYimU-VHM[/youtube]

Vcelku slušný výsledek :)

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » stř lis 19, 2008 23:53

Opet potvrzeni, ze Asus je proste kralem ve vykonu :) I v levnych zarizeni kraluje, treba i stary P535 je tusim stejne vykonny jako Touch Diamond

Uživatelský avatar
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 204
Registrován: stř led 30, 2008 16:03
Zařízení: Samsung Omnia

Příspěvek od yaqwsx » čtv lis 20, 2008 17:13

Nepodařilo se už někomu rozběhat Benchmarky na Omnii? Jsem celkem zvědavý na výsledky.
EDIT: Vzpoměl jsem si, že mě ještě zajímá TouchHD. :-D

legolas
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv říj 02, 2008 9:13
Zařízení: HTC Diamond =>HTC HD2
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

VSBenchmark výsledky (verze 2006, 2007)

Příspěvek od legolas » úte lis 25, 2008 14:14

htc touch diamond
Přílohy
vsb2007-1.jpg
vsb2007-1.jpg (21.15 KiB) Zobrazeno 3617 x
vsb2007-2.jpg
vsb2007-2.jpg (36.02 KiB) Zobrazeno 3615 x
vsb2007-3.jpg
vsb2007-3.jpg (23.77 KiB) Zobrazeno 3613 x
vsb2007-4.jpg
vsb2007-4.jpg (23.75 KiB) Zobrazeno 3615 x
vsb2007-5.jpg
vsb2007-5.jpg (23.15 KiB) Zobrazeno 3620 x

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

VSBenchmark výsledky (verze 2006, 2007)

Příspěvek od Kwazzy » čtv lis 27, 2008 9:51

Nepovedlo se mi rozbehat benschmark na Touch HD. Muze tö byt treba chybnou instalaci, nebo mi chybi neco doinstalovat? :?:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Re: VSBenchmark výsledky (verze 2006, 2007)

Příspěvek od tslany » čtv lis 27, 2008 13:59

zkus WVGA fix, snad to půjde

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Re: VSBenchmark výsledky (verze 2006, 2007)

Příspěvek od IkE Blaster » čtv lis 27, 2008 16:17

Bez WVGA fixu to nebeha na zadnem WVGA, pri pouziti je zase vykon o 20% vyssi, nez by mel byt

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

WVGA fix

Příspěvek od Kwazzy » pát lis 28, 2008 11:11

Budu asi za hodne hustou LAMU, ale nedali by jste nějaké echo, kde ten WVGA fix stáhnout?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Re: VSBenchmark výsledky (verze 2006, 2007)

Příspěvek od tslany » pát lis 28, 2008 20:15


Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

VSBenchmark výsledky (verze 2006, 2007)

Příspěvek od IkE Blaster » sob lis 29, 2008 0:28

Mel ses na ne vyklaslat, at si hledaj :lol:

Primy odkaz

Kód: Vybrat vše

http://www.portegeclub.ru/file/Cotulla%20(GreateVK)%20Soft/WVGAFIX2_BY_Cotulla.zip

Uživatelský avatar
Error_404
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 115
Registrován: pon črc 14, 2008 9:46
Zařízení: E-Ten X500+, WM6.1

VSBenchmark výsledky (verze 2006, 2007)

Příspěvek od Error_404 » sob lis 29, 2008 1:03

IkE Blaster píše:Mel ses na ne vyklaslat, at si hledaj :lol:
Seš na ně/nás zlej :tlem:

Thompson
smartguru
smartguru
Příspěvky: 599
Registrován: stř zář 10, 2008 13:41
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Kontaktovat uživatele:

VSBenchmark výsledky (verze 2006, 2007)

Příspěvek od Thompson » sob lis 29, 2008 15:28

Takže kapuova P525 s Wm6 CZ a lehce přetaktovaná :-D
Přílohy
vsb2007-1.jpg
vsb2007-1.jpg (21.24 KiB) Zobrazeno 3483 x
vsb2007-2.jpg
vsb2007-2.jpg (36.25 KiB) Zobrazeno 3484 x
vsb2007-3.jpg
vsb2007-3.jpg (23.95 KiB) Zobrazeno 3483 x
vsb2007-4.jpg
vsb2007-4.jpg (24.26 KiB) Zobrazeno 3486 x
vsb2007-5.jpg
vsb2007-5.jpg (23.27 KiB) Zobrazeno 3483 x

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

VSBenchmark výsledky (verze 2006, 2007)

Příspěvek od Kwazzy » sob lis 29, 2008 17:14

Jak to skouším, tak to skouším ... nejde mi rozběhnout 2007 a 2006 je na stránkách v exe souboru, který ale do mobilu nejde nainstalovat. Kaslu na benchmarky, jde o prd. :pivo:

Uživatelský avatar
Error_404
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 115
Registrován: pon črc 14, 2008 9:46
Zařízení: E-Ten X500+, WM6.1

VSBenchmark výsledky (verze 2006, 2007)

Příspěvek od Error_404 » sob lis 29, 2008 18:59

.EXE soubor musíš spustit v počítači a mít připojené PDA. Začne se instalovat a pak ti napíše, že zbytek instalace proběhne v PDA, pak už jen postupuješ, co ti píše na displeji.

Obecně: .EXE se spouští na počítači
V PDA se spouští soubory s příponou .CAB :!:

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

VSBenchmark výsledky (verze 2006, 2007)

Příspěvek od IkE Blaster » sob lis 29, 2008 19:06

Ale musis pouzit WVGA fix, jinak ti to na WVGA stejnak nepojede

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

VSBenchmark výsledky (verze 2006, 2007)

Příspěvek od Kwazzy » sob lis 29, 2008 20:21

Mam nainstalovany i WVGAfix a furt nic. Tyhle instalace jsou pomalu jako v Linuxe ... zadna pohoda, ale programatorske schopnosti, nebo ja uz fakt nevim. 2006 ani nenaskoci a 2007 akorat tak zamrzne cely Win. :evil:

Odpovědět

Zpět na „Benchmarky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host