Stáhněte si zdarma novou betu Opery Mobile 9.5

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Stáhněte si zdarma novou betu Opery Mobile 9.5

Příspěvek od Jiří Hrma » stř říj 22, 2008 12:24

Před několika dny vydala společnost Opera Software novou verzi prohlížeče Opera Mobile 9.5 beta2 pro Pocket PC se systémem Windows Mobile 5.0/6/6.1. Tato verze opravuje velké množství dříve nahlášených bugů, zlepšuje stabilitu a nově přidává podporu widgetů.

Operu Mobile 9.5 beta2 můžete stahovat z oficiální stránky výrobce.

Obrázek

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Příspěvek od YAMATO » stř říj 22, 2008 12:27

Jaká verse je vlastně ta Opera v Diamondu? Když nainstaluji tuto, tak se s tou vestavěnou stane co?

Uživatelský avatar
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 333
Registrován: pon čer 09, 2008 14:03
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S
Bydliště: Praha

Příspěvek od carnero » stř říj 22, 2008 12:57

Hodně bugů ale vůbec neopravili. Bohužel právě ty důležité neopravili vůbec a soustředili se jen na ty nepodstatné.

A tak i nová beta 2 stále naprosto ingoruje hardwarovou klávesnici Touch Pro a také Flash Lite 3.1. Proti Opeře Mobile z XDA-developers je tohle neuvěřitelný krok zpět (i když číslo verze naznačuje, že by tomu mělo být naopak).

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Příspěvek od Luboš Klicpouch » stř říj 22, 2008 13:16

Když tvrdíte, že tohle je blbá verze, jaká je v ROMeOS 1.13? Aby si nepohoršil... Co mě nejvíc vadí na Opeře, je asi FLASH, jelikož když je někde flashová animace a jí stránku zvětším, je nečitelná, protože je všude ta flashová animace...

Uživatelský avatar
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 333
Registrován: pon čer 09, 2008 14:03
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S
Bydliště: Praha

Příspěvek od carnero » stř říj 22, 2008 13:22

Bigis: Podle výpisu je tam nějaká starší verze (2128). Ale docela bych se vsadil, že bude lepší než ta oficiálni beta 2 :D Tu jsem myslím zkoušel a fungovala celkem dobře. Její případná výměna za jinou (třeba skvělou 2392) nebude problém.

marek1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 256
Registrován: úte pro 12, 2006 9:06
Zařízení: Nokia Lumia 820 Yellow SanDisk 16GB Ultra Class 10
Bydliště: Usti nad Labem

Opera 9.5

Příspěvek od marek1 » stř říj 22, 2008 14:24

Na mojem Heraldovi ( WM 6.1, TouchFLO2D ) fuguje Opera 9.5 v. 2392 skvele. Stahnuto z XDA.

jaydoo
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát zář 05, 2008 10:32

Příspěvek od jaydoo » stř říj 22, 2008 20:11

Aky build je tato Opera Mobile 9.5 beta2 ??

Uživatelský avatar
Filippo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: stř led 24, 2007 14:12
Zařízení: Nokia 920
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filippo » stř říj 22, 2008 20:48

biuld: 2723

Outlook
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pát říj 12, 2007 11:10

Příspěvek od Outlook » čtv říj 23, 2008 2:37

BTW je to zase na 30 dní? Díky

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » čtv říj 23, 2008 6:24

A na G900 jako obvykle zeleny nacitaci pruh shakuje (stacilo by dat sedy, ale stejne me nenadchla)

quentin
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: čtv úno 28, 2008 11:46
Zařízení: HTC Touch Pro 2
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od quentin » čtv říj 23, 2008 9:34

mi 2392 nějak zlobí a sice především na stránce seznam.cz. Jak otevřu schránku na výpisu mailů a kliknu na nějaký mail,tak se mi ta stráka nezobrazí celá. Jakoby jen výřez,prostě levý horní roh stránky chybí. Má někdo podobný problém?

hankeys
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte říj 07, 2008 16:13

Příspěvek od hankeys » úte říj 28, 2008 7:51

nainstaloval sem tu novou operu beta, ale nejsem schopen přijít na to, jak donutit HTC PRO, aby spouštěl net přes tento novej prohlížeč, furt otevírá ten starej nainstalovanej z výroby. Musí se někde něco nastavit - v Remove Programs ta opera z výroby není a když pak vymažu tu betu, tak už to ani nespustí operu, ale tahá to IE??? Nějaké rady?
ta beta mně dělala problémy - nezobrazovala stránky celý, reklamy lezli do oken a nešli zrušit atd. Chtěl bych se vrátit do původního stavu.

Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 435
Registrován: pon dub 14, 2008 12:26
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Vejprnice (kousek od Plzně)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda512 » úte říj 28, 2008 7:59

Mě se to celkem líbí :-) Akorát není moc na používání přes GPRS no.....

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů