MobilMania: HTC Touch HD - monstrum otřáslo redakcí (video)

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » sob říj 25, 2008 17:23

Zatim jedina hra, kterou jsem ovladal pomoci tlacitek bylo K-Rally... Mozna emulatory, ale ze by je lide nejak hodne hrali jsem si ani nevsiml

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shooter » sob říj 25, 2008 19:40

tak x smerny tlacitko je ti na hry stejne docela k nicemu... u her spis pouzivas alfanumerickou klavesnici ne? zase teda zalezi jakej typ her... kazdopadne na plne touch zarizeni asi clovek takovyhle hry ocekavat nemuze

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolfenzi » sob říj 25, 2008 21:19

Kolik tak je hratelných her co by šlo hrát na HD ? tzv aby to bylo ovladatelný jen pomocí doteku nebo naklánění a mělo to WVGA ? nebo aspoň VGA a na stranách by byli pruhy...

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » sob říj 25, 2008 22:47

Reknu ti, ze prkvapive hodne. Vsechny RPG, strategie, vetsina arkadovek, nejake zavody i akcni hry. Kdybych mel jmenovat, jsem tu jeste zitra :)

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolfenzi » sob říj 25, 2008 23:16

A to jsou všechno windows hry ? Nebo existujou i dotykový java hry ?
No tak ale potěšil jsi mě, já čekal že se 99% úsilí cpe do QVGA javovek pro dumbphony, protože je má každej druhej. A pro WVGA jsem čekal že budou tak 3 hry a 2 z toho budou potřebovat klávesnici :tlem:

mimochodem, existuje někde nějakej seznam hodně windows her, + nějaký obrázky jak vypadaj ? Jen abych měl přehled jak se liší WM, Symbian a java.

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shooter » ned říj 26, 2008 10:36

hele a neches sem hodit i link na nejakej seznam tech her? :) nebo aspon nejaky tipy kde hledat :D krome google: WM hry :D
edit: a nema nekdo tuseni co by se cca stalo kdybych rozjel java hru na dotykovym WM a kdyby tam treba byly nejaky tlacitka, tak jestli by nejak nereagovali na dotek :) (je to asi trochu naivni prani, ale proc ne). A jinak tohle by mohli resit emulatory ne?
/edit2: na HDcku asi clovek muze na nejaky akcni hry(Quake III apod.. netusim co jeste vsechno je) asi zapomenout co? Nebo jak by se jako mel ovladat pohyb...?

Uživatelský avatar
Tior
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: čtv srp 02, 2007 11:26
Zařízení: Orange San Francisco, Ainol Aurora II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tior » ned říj 26, 2008 12:21

Shooter: Java hry pod Wm vetsinou funguji dobre a vyuziva se i dotykovy displej, ci-li pokud tam jsou tlacitka na dsipleji,tak jdou vetsinou ovladat dotekove. Ale na WM je plno her, takze ani javove hry nemusis hrat:). Seznam treba na ppcw***z.org :D

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shooter » ned říj 26, 2008 12:24

ppcw***z.org aneb aby se moderator nazral, ale zprava zustala cela :D
sry za OT

samson010
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: pon zář 15, 2008 14:30

Příspěvek od samson010 » ned říj 26, 2008 12:38

tak ma napadlo , ak by bol program , ktory by rozdelil display na HD na 640x480 , a spodna plocha by bola simulovana ako tlacitka , takto by sa dalo celkom dobre hrat ,

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolfenzi » ned říj 26, 2008 12:49

Ano přesně o tomhle jsem taky přemýšlel, ono taky VGA her bude 20x víc než WVGA. Problém je že zrovna tady by se hodil multitouch na stisknutí víc tlačítek najednou na displeji...

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shooter » ned říj 26, 2008 12:49

to by se sice dalo... kdyz se podivas na tomhle foru do tipicu: Hry tak tam mas nekde i screeny, kde ti emulatory takovyhle prostredi udelaji ovsem je tam drobnej problem(aspon myslim), ze HD nema multidotykovej displej... zbytek si asi domyslis
edit: byl jsem predbehnut :twisted: :D a vsimete si prosim druhyho editu v prispevku kterej zacina tuhle stranku :)

samson010
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: pon zář 15, 2008 14:30

Příspěvek od samson010 » ned říj 26, 2008 12:54

Shooter : HD mozno dotykovy display ma , len to nepodporuje WM 6.1 :-(
Wolfenzi : myslel som aj nato , bez multidotyku to bude asi zbytocne

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shooter » ned říj 26, 2008 13:00

no v tom pripade kdyz by to nepodporoval WM6 tak emulator by mohl ne? nebo tady nejde o tohle?
ale mas pravdu ze dotykovymu displeji je asi jedno jestli ho nekdo bude mackat na jednom nebo vice mistech.. proste se spoji 2 kontakty(doufam ze to teda pouziva resistni technologii) a hotovo

samson010
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: pon zář 15, 2008 14:30

Příspěvek od samson010 » ned říj 26, 2008 13:19

Shooter myslim ze ani emulator na sto pro nepomoze , proste to bezi pod WM 6 a nepodporuje to multitouch , :-(

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shooter » ned říj 26, 2008 13:25

jo to ja nevim.. zas takovej odbornik nejsem, kazdopadne hrat by se to dalo :), ale potreboval bys protivniky na urovni botu z CS, kdyz je hodis na easy :D (pro ty co CSko nikdy nehrali... bot vas potka, tak 3-5 vterin miri a pak zacne strilet(pokud ho do ty doby nezabijete) kousek od vasi hlavy)

samson010
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: pon zář 15, 2008 14:30

Příspěvek od samson010 » úte říj 28, 2008 12:07

dneska som pisal do dvoch e-shopoch na SK , a napisali ze 29.10 je platny termin dodanie HTC touch hd , druhy odpisal ze by im zajtra mali prist , ale zarucit to nemozu , kedy sa zacnu predavat v CZ ?

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 » úte říj 28, 2008 12:21

jako vy tady vsichni vidite vyznam 4-smernyho tlacitka JEN ve hrach? a co navigace v programech, treba listovani ve zpravach, v kalendari atp.? jako jenom diky 4-smernymu tlacitku jsem v podstate nikdy nevytahl stylus protoze jsem se diky nemu vzdycky dostal kam jsem potreboval;)

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » úte říj 28, 2008 18:54

Jo takhle to vypada, kdyz se zacnou bavit 3 lidi, kteri nemeli PPC v ruce... Nebo jsou stale tak naivni a mysli si, ze Java je na WM pouzitelna. Ze 100 her (java) je dotykovych 5, z toho 3 funguji napul. S aplikacemi to je lepsi. Z tech 100 her je 65 nehratelnych, 10 nefunguje, 10 se priserne seka a zbytek nema cenu hrat.

Kdyz hry, tak jedine nejake nativni, jinak to nema cenu. Mozna tak nejake dobre RPG pres emulator GameBoy Color/Advance. Treba Pokémon je dlouhodobnejsi zajimava zalezitost :lol:

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 » stř říj 29, 2008 23:46

jaky RPG a co treba tanky? to je prece luxusni dlouhodoba pecka :) screen: http://b.imagehost.org/0198/Battle_City.png

samson010
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: pon zář 15, 2008 14:30

Příspěvek od samson010 » čtv říj 30, 2008 12:41

pozrite si video diody na htc touch hd
prave som sa dohral s iphonom , a ten display je uzasny, bude na HD podobny display ? alebo nieco horsie?
http://pda.pl/news/gdzie_jest_dioda_w_touch_hd

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů