MobilMania: HTC Touch HD - monstrum otřáslo redakcí (video)

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Příspěvek od Standa » úte říj 21, 2008 19:07

Mobilmánii z důvodu přílišné bulvarizace nečtu, ale na toto jsem klikl a hned jsem litoval :-).

1. lež - exkluzivní možnost?? Vždyť Pavel Koza z Ce4you měl HD už před několika týdny!
2. lež - "umí vše, co můžete dnes od mobilu chtít" - kdybych přešel z XDA Flame, tak získám jen větší displej, GPS a jack 3.5. A o vše ostatní přijdu!

Párkrát jsem se v diskuzích autorů MM zastával, ale jak vidím, jsou to jen lháři a "novináři" hodní psát maximálně do Blesku. MM jsem četl několik let, ale toto je moc.
Ale co se divím... podobné žvásty zvraceli i u Kaisera, a kdo se o něm dnes zmíní? :-)

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Příspěvek od Jiří Hanč » úte říj 21, 2008 19:34

tslany píše:může mi pls. někdo konečně říct, proč HD označuje každý jako nejvýkonější komunikátor? Vždyť nic zázračného nemé, displej má stndartní 3,5" + 0,3" WIDE přídavek, procesor se dávno montoval rycheljší (624MHz PXA270), RAMky má Xperia více a 5MPx foto v PDA - nechápu smysl, na momentky stačí i VGA, na profesionální fotograsfie si člověk koupí zrdcadlovku. 3,5mm jack už tu byl před více než deseti lety a abscenci ovládacích prvků nemohl vymyslet nikdo jiný, než člověk co má víc zubů než mozkových buněk.
souhlasim s tslanym, mne prijde dokonce 3,8 prilis, absence tlacitek ej taky zhovadilost, jenom-VGA na momentky staci, ale ja bych preferoval 2mega, to by mne "stacilo"

Andrew: tech hovadin tam rika opravdu hodne, to ukazovatko, to je fakt tresnicka(i kdyz je zajimavy, ze par vterin predtim rekne stylus)...
driv sem MM sledoval, ale je to opravdu des, treba ta Alza...skoda mluvit...

Jinak me nastvalo jeho:"1. co se nabizi je srovnani s iFounem...", to me fakt dorazilo

nirman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 172
Registrován: ned srp 17, 2008 3:40
Zařízení: HTC Touch Pro

Příspěvek od nirman » úte říj 21, 2008 19:52

Mirne odbocim - kvuli TSlanymu jsem se dival na mm.cz do katalogu kolik RAM ma Xperia a zjistuju ze to je asi naposledy co jsem se tam podival. Podle me 256MB nema - mel jsem tuseni ze ma stejne RAM jako Diamond/Raphael/Blackstone a nebo o par MB vice (pred uvedenim Xperie byly ruzne informace a tak to mam spletene dohromady kolik vlastne ve finale ma).

Uživatelský avatar
dair
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: stř bře 12, 2008 22:20

Příspěvek od dair » úte říj 21, 2008 22:37

snad nicemu neublizim, kdyz napisu, ze na ce4you byly prvni dojmy i video uz pred dvema tydny a myslim, ze i s lepsimi informacemi...

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » úte říj 21, 2008 23:04

Standa to zmiňuje 2 příspěvky nad tvým - příště číst na co odpovídáš.

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 » stř říj 22, 2008 7:13

teda ale ten 4-smernej kurzor by mi u tohodle chybel :/

Uživatelský avatar
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 313
Registrován: úte srp 28, 2007 18:20
Zařízení: Samsung Galaxy SII
Bydliště: Rousínov

Příspěvek od nofxsak » stř říj 22, 2008 14:30

tslany píše:může mi pls. někdo konečně říct, proč HD označuje každý jako nejvýkonější komunikátor? Vždyť nic zázračného nemé, displej má stndartní 3,5" + 0,3" WIDE přídavek, procesor se dávno montoval rycheljší (624MHz PXA270)
tslany já bych to ten výkon moc nesrovnával, procesor měl možná jinou frekvenci, ale těď když se konečně začíná používat ten akcelerátor tak se dá mluvit o výkonu. Jestli rozjedeš na Unim Quake 3 arena na 25fps tak seš borec, na diamondu (nebo teď i na kaiseru) to není problém...

je teda ale pravda, že na něm jedinou revoluční věcí je ten velký displej a 5mpx foťák, jinak je to jen další v nové řadě od HTC.
Osobně si nedovedu představit ovládat pda s WM jen prsty, bez HW tlačítek (zvlášť čtyřsměrného), mám na nich totiž namapovaných dost funkcí

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » stř říj 22, 2008 14:35

Myslis akcelerator pohybu :-D :-D :-D
Delam si legraci. Q3A sem na unim nerozjel kvuli nedostatku RAM, nevim jestli by na to mel vliv processor, ale ciste teoreticky by mu 624Mhz ( přetaktovano z 520) mohlo celkem stacit, ale bez akceleratoru grafiky by to asi moc zabava nebyla...

Uživatelský avatar
Tior
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: čtv srp 02, 2007 11:26
Zařízení: Orange San Francisco, Ainol Aurora II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tior » čtv říj 23, 2008 10:19

nofxsak: Ze by na nem bylo neco revolucniho, to urcite ne, spise je to evoluce, ale v nekterych ohledech dost pomala. Q3D jsem na aximu rozjel na vic jak 25fps a to i dalsi hry jako CoD2, THS atp. a jak je to stare zarizeni, uz to budou vic jak 3 roky. V tomhle ohledu tady moc velkou revoluci nevidim. HD se mi nezda spatny, urcite jedno z nejlepsich, ale dost by me vadila absence 4smerneho kuzoru.

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 » čtv říj 23, 2008 15:40

mno bohuzel zachvatila nas iDebilizace ktera ma za nasledek hlavne ubytek tlacitek a funkci :(

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Příspěvek od Standa » čtv říj 23, 2008 17:40

Brečíš na špatném hrobě - zde, v Mecce touchistů, ti bude vysvětleno, že to s ájfounem nemá nic společného, a ty funkce že vlastně ani nepotřebuješ a bez nich je celé pda lepší! :-D
(marketing HTC by mohli učit na VŠ...)

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » čtv říj 23, 2008 18:01

Nakonec Apple vsem vyrobcum "vnuti", ze mobil vlastne nemusi umet vubec nic, ze staci jen aby pekne vypadal a dalo se s nim machrit ;)

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 » pát říj 24, 2008 9:45

jestli to tak s tim zjednodusovanim pujde dal tak za par let budem nekde sedet v lese a trit o sebe dva klaciky :lol:

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Příspěvek od Standa » pát říj 24, 2008 13:56

Pozor - o lesklé černé klacíky! :-D

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Příspěvek od Jiří Hanč » pát říj 24, 2008 14:13

to se pletete, pujde to jinym smerem...
bude to ultratenky ultracerny telefon s 10palcovym displejem a pro ultra jednoduche ovladani prsty se na displeji bude nachazet pouze 1 velke tlacitko na vypnuti(coz ovsem nepujde, protoze na nem nebude tlacitko na zapinani, takze se mozna bude zainat pohybem... :lol: )

ale dost spamu :oops:

samson010
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: pon zář 15, 2008 14:30

Příspěvek od samson010 » pát říj 24, 2008 16:22

s tym zasekavanim v prehrani videa na touch HD , bude mozne pozerat film s orig rozlisenim napriklad 650x352 bez takeho zasekavania ?

edit : este ma napadla otazka na tu signalizacnu diodu , ma ju HD alebo nie ?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » pát říj 24, 2008 17:47

Tohle rozliseni by to melo v pohode zvladnout ;)

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 312
Registrován: stř říj 22, 2008 21:08
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shooter » sob říj 25, 2008 13:54

asi urcite bude tohle dotaz, kterej tady spusti serii mnoha dalsich prispevku a asi na me budou vsichni nadavat, ale prece jen se zeptam :D : v cem je ta uzasna vyhoda 4smernyho tlacitka(nebo x smernyho to je jedno :) ), neni precejen jednodusi tapnout primo na displej prstem, presne na tu ikonku co chcete?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » sob říj 25, 2008 14:02

Kdyz jsi na slunci a potrebujes neco rychle najit (treba slozku s programy)

Za chuze -||-

Kdyz jedes (vlakem, autem, ...) a poslouchas hudbua ches prepnout na dalsi pisnicku/pozastavit, pridat hlasitost atd.

Kdyz chces popojet v dlouhem clanku na webu dolu a nechces si "rozhodit osu x"

Je, ale taky je casto velka sance, ze se omylem trefis tesne vedle...

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolfenzi » sob říj 25, 2008 14:46

Mě spíš připadá nevýhoda že nebude jak ovládat hry. Jinak třeba hlasitost a přehazování písniček, na to je to tlačítko na boku.

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů