WiFi x display

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
uli
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned srp 03, 2008 18:00

WiFi x display

Příspěvek od uli » úte říj 07, 2008 10:56

Ahoj, nevite jestli se da u MDA Vario III (HTC Kaiser myslim) nastavit Wifi tak, aby se potom co se vypne display nevypinala. Taham casto veci pres Total Commandera pres ftp (je to rychlejsi nez pres kabel), ale pokud nemam MDA na nabijecce, tak se vypne display a odpoji wifi - coz je naprd.

Wifi jsem jiz nastavil na 'Nejlepsi vykon', ale stejne se vypina ...

Diky

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » úte říj 07, 2008 13:43

Vario jsem sice nedrzel v ruce, ale WM jako WM. Takze koukni do Nastaveni(Settings)-->System-->Podsvícení(Backlight) a tam si nastav prodlevu před vypnutim podsviceni podle sveho gusta. Kdyz surfujes na nabijecce, tak si zruš vypinani podsviceni pri nabijeni. Ale frází 'vypne displej' jsi nejspis myslel, ze se ti vypne pda a musis ho pak zapnout pres power-button. Je to vic pravdepodobnejsi, tak zase nastaveni-->system-->napajeni(power)-->Rozšířené(Advanced) a tam si zas muzes nastavit casovou prodlevu vypinani PDA bud normalně(battery power) nebo na nabijecce(external power).

Snad ti to pomuze.

uli
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned srp 03, 2008 18:00

Příspěvek od uli » úte říj 07, 2008 14:03

No kdyz to nemam na nabijecce, tak se po chvili pohasne podsviceni a po chvili display uplne. To je dobre (display se da rovnou vypnout i cudlikem, aby si clovek v kapse nemackal touchscreen) a setri to baterku, ale napriklad muzika hraje dal. Mne nevadi, ze se display vypne, ale kdyz treba neco stahuju do MDA a odlozim ho, tak se mi to odpoji. Proste bych chtel, aby byl klidne vypnutej display - nemusim koukat na procenta - ale wifina porad jela.

Takze spis naky nastaveni wifi.....

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » úte říj 07, 2008 14:11

Zkus jestli ti pomuze kdyz zrusis vypnuti pda podle navodu nahore. Vypnout samotny display aniz by se procesy zastavily jde pomoci nekolika primitivnich progů. Treba ScreenSwitch. Je to jen jeden exe soubor, ktery si namapujes na HW klavesu a pri stisku zhasne display ikdyz hudba hraje porad dal, total cmd porad kopiruje...zkratka jako za normalniho chodu.
Nejdriv zkus to nastaveni a pak poresime ten prog, to neni problem.

pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 419
Registrován: pát čer 20, 2008 9:01
Zařízení: Galaxy S4
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

vypnutie

Příspěvek od pk » pát říj 10, 2008 9:58

Riesil som podobny problem pred istym casom. Nasiel som nejaky tweakovaci program co to vedel. Da sa to aj niekde v registroch asi vypnut ale netusim kde. Skus pohladat (vygooglit) nejake tweakovacie softy na pda. Este by som mal spomenut ze sa mi to podarilo na zariadeni s WM6. Ci to bude fungovat aj na WM6.1 netusim...

uli
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned srp 03, 2008 18:00

Příspěvek od uli » pát říj 10, 2008 13:24

Diky vsem, nicmene reseni bylo podstatne jednodussi nakonec. Proste se v nastaveni napajeni zrusilo 'Vypnuti pristroje po ...' pri napajeni z baterky a je to. Jenom nesmim zapomenout ten display vypnout, kdyz pristroj odlozim, jinak vydrzi pul dne ... ale takhle mi to bohate staci.

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » pát říj 10, 2008 14:44

No vždyť to bylo to, co jsem ti radil !!!
...Ale frází 'vypne displej' jsi nejspis myslel, ze se ti vypne pda a musis ho pak zapnout pres power-button. Je to vic pravdepodobnejsi, tak zase nastaveni-->system-->napajeni(power)-->Rozšířené(Advanced) a tam si zas muzes nastavit casovou prodlevu vypinani PDA bud normalně(battery power) nebo na nabijecce(external power).
Mě to přišlo jednoduchý odzačátku. Až tak jednoduchý, že jsem čekal kdy se objeví zádrhel. Ale to se nestalo, takže to zas takové překvapení není.

uli
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned srp 03, 2008 18:00

Příspěvek od uli » pon říj 13, 2008 11:27

farokh píše:No vždyť to bylo to, co jsem ti radil !!!
Vidis - mas recht! Dik.

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů