Mrtvé WM6.1 na Palm Treo 750...

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Uživatelský avatar
260590
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned srp 24, 2008 13:08
Zařízení: Palm Treo 750 WM 6.1
Bydliště: Chvalkovice (Náchod)
Kontaktovat uživatele:

Mrtvé WM6.1 na Palm Treo 750...

Příspěvek od 260590 » čtv říj 02, 2008 14:43

Zdravim, měl jsem nainstalovanou češtinu ve svém treu 750 na wm5 a dnes mi začla zlobit. Tak jsem ji odinstaloval, a při odinstalovávání se mi kousla a musel jsem udělat reset. ale už nenaběhla. vždy se kousne na uvodní obrazovce windows mobile 6.1, ještě pustí zvuky ale pak už se nehne a zhasne. Ale furt bliká. Co mam dělat??? :cry: :cry: :cry:

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » čtv říj 02, 2008 18:54

Zkus Hard Reset.

Uživatelský avatar
260590
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned srp 24, 2008 13:08
Zařízení: Palm Treo 750 WM 6.1
Bydliště: Chvalkovice (Náchod)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 260590 » čtv říj 02, 2008 19:10

tlačítko na vypnutí + stylus do resetu jsem taky skoušel? a nic

edit by admin: Nauč se používat tlačítko Upravit a nespamuj na fóru zbytečnými příspěvky typu "fakt nikdo neporadí" atd., ještě chvíli, a dostaneš WARN. Nebudu to tady po tobě pořád promazávat.

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » čtv říj 02, 2008 19:14

Zobrazuje se ti neco na displayi kdyz ho pripojis pres USB k PC ? Nebo pozná vubec PC, ze jsi pripojil nejaky HW ?

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » čtv říj 02, 2008 19:20

Zkus flashnout jinou ROM.

Uživatelský avatar
260590
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned srp 24, 2008 13:08
Zařízení: Palm Treo 750 WM 6.1
Bydliště: Chvalkovice (Náchod)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 260590 » čtv říj 02, 2008 19:20

bylo to jen že se něco připojilo ale actyve sync nic nenašel. ale asi po pátým hard resetu a 15 minutách čekání naskočil

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv říj 02, 2008 19:24

Nebo vypni USB RNDIS aby se pro připojení přes USB kabel použilo klasického serial přenosu, mě to dnes taky na Vistě při synchronizaci zlobilo. Stačí v Start/Nastavení/Připojení - USB připojení odškrtnout, že se nemá tento režim používat.

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » čtv říj 02, 2008 19:25

8-O
tak i to se nekdy stava, no. Ze elektronika po x pokusech sama od sebe naskoci.
Ja mel prave stejny napad jako Kapu, jenom sem se chtel ujistit, ze se aspon dostane do bootloaderu.
Jinak ASync muze synchronizovat jen pokud je spusten na obou zarizenich: PC i PDA a pokud ti nenaskocily Wokna na Diamondu, tak nemohl nabehnout ani ASync...

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů