TouchFLO 2D funguje na většině starších HTC komunikátorů

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

TouchFLO 2D funguje na většině starších HTC komunikátorů

Příspěvek od Jiří Hrma » stř zář 17, 2008 9:18

HTC TouchFLO 2D je odlehčenou a hardwarově daleko méně náročnou verzí původního TouchFLO 3D pluginu, kterým je vybavený například Touch Pro či Touch Diamond. 2D verze se objeví například chystaných novinkách Touch 3G a Touch Viva, o kterých jsme vás informovali zde. Nebylo by to ale staré dobré xda-developers, kdyby zde tento plugin již dávno nebyl ke stažení, a to dokonce s několika novými barevnými skiny.

Obrázek

TouchFLO 2D můžete stahovat z tohoto odkazu na RapidShare. Aby vám fungoval i integrovaný YouTube přehrávač, použijte také tento CAB soubor. TouchFLO 2D funguje pouze na zařízeních od HTC, vyzkoušeno například na HTC Touch Cruise, HTC TyTN II, HTC Herald, HTC Trinity, HTC Nike a HTC Artemis.

Tip: Velice pěkný článek o TouchFLO 2D v češtině naleznete na blogu našeho čtenáře s přezdívkou carnero.

Video: TouchFLO 2D na Touch Cruise
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3qY3zPGE2FM[/youtube]

Uživatelský avatar
Gooorila
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 109
Registrován: pon srp 06, 2007 10:23

Příspěvek od Gooorila » stř zář 17, 2008 9:49

Nemáte problém s přidáním kontaktů do TouchFlo 2D? Ve chvíli, kdy tam začnu přidávat kontakty mi to vyhodí hlášku (v prostředí došlo k neošetřené chybě, systém se pokouší restartovat) a restartuje :o/

Uživatelský avatar
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 333
Registrován: pon čer 09, 2008 14:03
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S
Bydliště: Praha

Příspěvek od carnero » stř zář 17, 2008 9:56

Za těch několik dní, co mám TouchFLO 2D nainstalované na Kaiserovi jsem nenašel nic, co by to shodilo. Funguje mi tam všechno, co fungovat má.

dokken
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř srp 27, 2008 15:58
Bydliště: Hemel Hempstead,UK

Příspěvek od dokken » stř zář 17, 2008 9:58

Absolutně na Elfovi nepoužitelný,pomalý jak šnek,nestabilní,tak tak jsem to odinstaloval.

peto01
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř kvě 21, 2008 16:24
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peto01 » stř zář 17, 2008 11:07

Gooorila píše:Nemáte problém s přidáním kontaktů do TouchFlo 2D? Ve chvíli, kdy tam začnu přidávat kontakty mi to vyhodí hlášku (v prostředí došlo k neošetřené chybě, systém se pokouší restartovat) a restartuje :o/
mne to fiči už 4 den bez problemov. až na jediny, neda sa odinstalovať :D

Uživatelský avatar
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 333
Registrován: pon čer 09, 2008 14:03
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S
Bydliště: Praha

Příspěvek od carnero » stř zář 17, 2008 11:15

Také se mi to na první pokus nepodařilo. Ale pokud jsem TouchFLO 2D nejprve vypnul (Nastavení / Dnes), šlo to už v pohodě.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » stř zář 17, 2008 13:23

jenom bych trochu dodal, na HTC TyTN (Hermes) byl testován a taky funguje (na maličkostech si potrpím :-D )

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » stř zář 17, 2008 15:01

Stáhl jsem, vyzkoušel jsem a zůstávám u SPB Mobile Shellu, který se mi zdá na ovládání pružnější. A nebo je to jen síla zvyku. Ale graficky ten TouchFlo 2D nevypadá vůbec špatně.

czech_Daver
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 07, 2008 12:53

Příspěvek od czech_Daver » stř zář 17, 2008 15:13

je to super ... jen jak dostanu trebas do programu ikonku na zmenu podsviceni? ... ta mi jedina schazi :)

caran
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř zář 17, 2008 17:34

Youtube player v M2D

Příspěvek od caran » stř zář 17, 2008 17:42

Mne na Kaiserovi vsetko funguje OK ale Youtube player sa sice spusti ale pri pokuse prehrat video napise cannot play video. zatial som nenasiel riesenie ani na xda-developers.

x.pierre
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv bře 20, 2008 19:11

Příspěvek od x.pierre » stř zář 17, 2008 18:47

czech_Daver píše:je to super ... jen jak dostanu trebas do programu ikonku na zmenu podsviceni? ... ta mi jedina schazi :)
přesně tak...taky jí postrádám :cry: poradte nekdo pls...

Tadeáš Sedláček
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát srp 15, 2008 19:14
Kontaktovat uživatele:

vs. TF 3D?

Příspěvek od Tadeáš Sedláček » stř zář 17, 2008 20:57

Čím vším se liší 2D verze od 3D?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř zář 17, 2008 21:08

sedlyboy: Je daleko méně náročná na výkon zařízení, neobsahuje tak plynulé efekty a přechody, ale jinak je to velice podobné.

Algeroth
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob dub 12, 2008 21:04
Zařízení: HTC TyTN II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Algeroth » stř zář 17, 2008 22:52

Je to moc pěkné, přesně na něco takového jsem čekal :-)
Na mém Kaiserovi funguje téměř bezchybě (je výše zmíněný problém s přidáním kontaktů). A pak jen dvě drobnosti, zmizel mi ukazatel baterie a prostě ho tam nemůžu dostat. Předtím jsem měl SPB Shell kde bylo vše ok ale po instalaci TF2D je pryč a je zde jen čas. Neví někdo, jak ho tam zase vrátím? A zobrazuje se vám korektně Start nabídka? Já tam mám po rozbalení jen barevnou šmouhu, až když do ni klimnu, tak se vše zobrazí dobře.

peto01
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř kvě 21, 2008 16:24
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peto01 » stř zář 17, 2008 23:33

czech_Daver píše:je to super ... jen jak dostanu trebas do programu ikonku na zmenu podsviceni? ... ta mi jedina schazi :)
pripajam sa...ta ikona je velmi potrebna aj pre mňa

pavlicek
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob led 05, 2008 8:43
Bydliště: Praha

Odinstalace

Příspěvek od pavlicek » čtv zář 18, 2008 5:43

hmm, já bych to chtěl odinstalovat.Vždycky to po nějaké době zahlásí, že ne vše bylo odinstalováno a zůstane to tam celé. Poradí někdo, jak na to?

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » čtv zář 18, 2008 7:07

zkus to odinstalovat přes sktools nebo memmaid. MM obvykle smázne i dodatečné adresáře, které aplikace vytvořila

caran
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř zář 17, 2008 17:34

Příspěvek od caran » čtv zář 18, 2008 14:08

peto01 píše:
czech_Daver píše:je to super ... jen jak dostanu trebas do programu ikonku na zmenu podsviceni? ... ta mi jedina schazi :)
pripajam sa...ta ikona je velmi potrebna aj pre mňa
Mne sa na Kaiserovi osvedcilo toto

http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=4

Namapoval som si ho na tlacidlo hlas. vytacania
caran píše:Mne na Kaiserovi vsetko funguje OK ale Youtube player sa sice spusti ale pri pokuse prehrat video napise cannot play video. zatial som nenasiel riesenie ani na xda-developers.
Uz mi YouTube funguje. Pomocou tohto CABu

http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=164

peto01
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř kvě 21, 2008 16:24
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peto01 » čtv zář 18, 2008 19:14

no už asi viem, že som definitivne skončil s touchflo 2d, mi to neskutočne žerie baterku a navyše mi wifi nefunguje korektne a to od vtedy ako som tam touchflo dal

dokken
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř srp 27, 2008 15:58
Bydliště: Hemel Hempstead,UK

Příspěvek od dokken » pát zář 19, 2008 0:24

TouchFLO 2D NEfunguje na většině starších HTC komunikátorů...pokud se tam dá zařadit Elf (proč by neměl).Zkusil jsem si s tím ještě podruhé pohrát,ale forum na xda mi dalo zapravdu.Ale zdá se,že xda se pilně věnuje vychytávání mušek,tak tomu dáme ještě šanci.Redakce by měla lépe volit titulky.. :)

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů