Mazaní a editace kategorii v kontaktech

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
uli
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned srp 03, 2008 18:00

Mazaní a editace kategorii v kontaktech

Příspěvek od uli » ned srp 03, 2008 18:01

Vite nekdo jakym zpusobem se da smazat pripadne treba prejmenovat kategorie v kontaktech?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » ned srp 03, 2008 19:45

SKTools. Jinak nevim ;) (ale tam to jde dobre)

uli
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned srp 03, 2008 18:00

Příspěvek od uli » pon srp 04, 2008 18:00

Diky. Mohl bys me jeste navest v SKTools... nemuzu to tam najit.

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » pon srp 04, 2008 18:05

Take v outlooku to jde :)

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » pon srp 04, 2008 18:41

Jak jde mazat kategorie? Nikde jsem to teda nenasel (v Outlooku)



Teda, takhle slozitou cestu k programu jsem jeste nevidel, to by nedokazal nikdo najit :cry: :lol:

http://sitokurvavygoogluj.sk/?s=sktools

http://s-k-tools.com/index.html?sktools/m_feat.html

///zacinaj mi nezkuseni uzivatele pekne s.... Skoro to vypada, ze tu si tu blbost vymyslite.

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » pon srp 04, 2008 18:44

distribucni seznamy tusimze?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » pon srp 04, 2008 18:45

Konkretne postup

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » pon srp 04, 2008 18:58


uli
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned srp 03, 2008 18:00

Příspěvek od uli » pon srp 04, 2008 19:56

At pisu do googlu co pisu (sktools contact categories a pod..), tak to proste nemuzu najit.

V SKTools mam Clean, Optimize, Tune up ..... zadne distribucni seznamy (ani nic podobneho v angl. verzi) nenachazim.

Diky

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » pon srp 04, 2008 19:59

distribucni seznamy sou v outlooku omg...

uli
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned srp 03, 2008 18:00

Příspěvek od uli » pon srp 04, 2008 20:09

Aha - ja sem si outlook nainstaloval jenom kvuli importu seznamu z puvodniho telefonu z csv, ale uz je pryc protoze ho nechci!

Ala rad bych vedel jakej je ten jednoduchej zpusob pres SKTools protoze sem asi k*k*t, ale nemuzu na to prijit a z googlu se mi uz kouri!

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » pon srp 04, 2008 20:24

its easy :) spust sk tools > category > PIM > PIM categories :) smazanim kategorii v SKTools es nesmazou konktakty s mazanymy kat.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » pon srp 04, 2008 20:50

Diky za usetrenou praci ;)

O pc outlooku a kategoriich vim, ja pochopil outlook jako ten v PPC ;) Takze na PPC jedine asi SKTools

uli
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned srp 03, 2008 18:00

Příspěvek od uli » pon srp 04, 2008 21:13

Aha, tak to ja mam asi nakou jinou verzi! Category tam neni...

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » pon srp 04, 2008 21:13

je to od verze 3 neco :) okno About... a nasledne homepage SKTools na fce uz zvladnes, ne?

uli
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned srp 03, 2008 18:00

Příspěvek od uli » pon srp 04, 2008 21:18

Uz vim, mam to - skutecne jsem blbec. Nekoukal jsem na funkcni klavesy !!! Ach jo ;(

Diky

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů