Stáhněte si originální TouchFLO 3D pro brandované Diamondy

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Stáhněte si originální TouchFLO 3D pro brandované Diamondy

Příspěvek od Jiří Hrma » pon črc 07, 2008 9:44

Na fóru xda-developers se objevil ke stažení CAB soubor s TouchFLO 3D pluginem, který pochází HTC Touch Diamondu, jedná se tedy o aktuální a nikterak neupravovanou verzi. Tento soubor přijde vhod všem, kteří vlastní brandovanou verzi Diamondu. T-Mobile ani O2 jej sice zatím v České republice neprodávají, což se ale brzy změní, a pokud vám například z nějakého důvodu nevyhovuje růžovo-bílá kombinace TouchFLO 3D pluginu, který najdete právě u MDA Compactu IV od T-Mobile, můžete jej snadno nahradit klasickou černou verzí, já jsem to na předprodukčním vzorku Compactu IV udělal také :-) .

Obrázek

Pro stažení CAB souboru je nutné se na xda-developers zaregistrovat, samotný soubor má 3.8 MB, v zařízení vám po nainstalování ukousne 20 MB vnitřní paměti (instalujte přímo do Storage, nikoliv na 4 GB Internal storage). Černou verzi TouchFLO 3D je v případě potřeby kdykoliv možné odinstalovat.

Obrázek
Originální vzhled a upravená verze z MDA Compact IV

Uživatelský avatar
mp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: čtv lis 08, 2007 8:41
Zařízení: BlackBerry Bold 9700
Bydliště: Statenice

Příspěvek od mp » pon črc 07, 2008 12:12

Pokud bych byl klientem T-Mobilu a koupil bych si od nich Diamonda, byla by tahle změna pluginu úplně to první, co bych udělal. Když to člověk vidí takhle vedle sebe, je ten rozdíl až neuvěřitelný. Ten originální TouchFLO 3D se mi moc líbí a ta růžovo-bílá variace ho vážně úplně zabíjí

Revin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 150
Registrován: pon zář 24, 2007 0:16
Zařízení: Samsung Nexus S

Příspěvek od Revin » pon črc 07, 2008 17:34

Nj, T-mobile a jeho růžová... nejvíc mě rozesmála kámoška která tam dělá a oni jim tam prý tvrdí, že to není růžová ale magenta (asi takhle se to píše, čte se to "madženta")
To mi přišlo jako taková zhovadilost :lol:
My češi, přece žádnou barvu "madžentu" nemáme :lol:

czech_Daver
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 07, 2008 12:53

Příspěvek od czech_Daver » pon črc 07, 2008 18:20

to bude tim ze loga pro tisk se pripravuji v CMYK a ne v RGB takze
# azurovou (Cyan)
# purpurovou (Magenta)
# žlutou (Yellow)
# černou (blacK)

a barvy TouchFLO 3D jsou podle barevnosti loga a celeho corporate designu T-Mobilu. Takze opravdu kazdy DTP grafik by ji oznacil jako Magenta. Takze bych rek ze kamaradce bludy netvrdili :wink:

Uživatelský avatar
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 313
Registrován: úte srp 28, 2007 18:20
Zařízení: Samsung Galaxy SII
Bydliště: Rousínov

Příspěvek od nofxsak » pon črc 07, 2008 20:33

zkousel to uz nekdo naprat do nejakeho jineho pda? za pokus se nic neda maximalne hard reset :)

RDT
VIP
VIP
Příspěvky: 450
Registrován: úte dub 10, 2007 21:59
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDT » pon črc 07, 2008 22:54

To mění vzhled, není to přece celé TouchFLO :wink:.

Jinak: Já růžovou od T-Mobile nazývám jako purpurovou :-D. Je to prostě růžovomadžentovopurpurová! :tlem:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » úte črc 08, 2008 8:59

kdybych si já koupil brandovanýho Toucha, tak tam hned dávám Unlock a flashuju na LITE ROMku BEZ TouchFLO = rychlost a stabilita :-)

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Příspěvek od ziminix » úte črc 08, 2008 12:53

nofxsak píše:zkousel to uz nekdo naprat do nejakeho jineho pda? za pokus se nic neda maximalne hard reset :)
Zkousel jsem to dat do Universala. Asi 15minut se to instalovalo, po SR se na Today objevil velkej obrazek s napisem "Tap to launch TouchFlo 3D" nebo neco takovyho, potom to prehodilo na "Launching TouchFlo 3D" a pak to hodilo zpatky na tu prvni, takze se to nespustilo. A dalsich 15minut jsem to pak odinstalovaval :)

streety
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte črc 22, 2008 20:44

Příspěvek od streety » úte črc 22, 2008 20:46

A jak je to s češtinou? Zůstane tam? Ví někdo? Jak se pak toho černého zbavím, když se mi to černé bude líbit míň? Děkuji za odpověď...

Uživatelský avatar
mp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: čtv lis 08, 2007 8:41
Zařízení: BlackBerry Bold 9700
Bydliště: Statenice

Příspěvek od mp » stř črc 23, 2008 12:19

Pokud byste si někdo chtěl koupit Diamonda (pardon MDA Compact IV) od českého T-Mobilu, tak už můžete. A je skutečně včetně navi-SW TT a s mapami střední Evropy. To docela překvapili. Mimochodem O2 Diamonda už taky prodává - v původním, nebrandovaném provedení

mirodc
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv zář 04, 2008 14:40

TouchFLO 3D

Příspěvek od mirodc » čtv zář 04, 2008 15:00

Stáhl jsem z xda-developers soubor CAB a při instalaci v telefonu po nějaké době systém zahlásil, že nelze nainstalovat, že nemám potřebná oprávnění. Prosím o pomoc. Děkuji
Obrázek

maxtreme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: čtv říj 11, 2007 14:50

Příspěvek od maxtreme » stř zář 10, 2008 11:57

mam htc diamond a chci se zeptat jak nastavim v touchflo 3d za hodiny to pozadi? napr jak je nahore to zelene..? diky

Budmil
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv lis 13, 2008 10:39
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Budmil » pon lis 17, 2008 23:20

Ahoj, je tomu asi 5 dni co mam slovenskeho compacta od T-mobilu, len tak btw vam zavidim, ze mate k nemu aj kit, do auta, to my nemame, a mame to cele anglicky. alebo len neviem jazyk zmenit,ale EN neva...ale o inom som chcel, ak si teda zmenim ruzove touchflo za klasicke diamondovske (alebo to O2, alebo black...) tak stracam zaruku? ide o to, ze ak nastane problem mozem prepnut na klasicke ruzove, diamondovske odstranit a ist veselo do servisu?

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » pon lis 17, 2008 23:40

Zaruku urcite neztratis a navrat k puvodnimu skinu by mel byt odinstalovanim tohoto upgradu.

Budmil
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv lis 13, 2008 10:39
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Budmil » pon lis 17, 2008 23:44

ok, tak to mam nejake pomylene, ze cim sa straca zaruka, budem to musiet pokukat (moje prve WM / Pocket PC) ale tak to je na ine forum, dik, to klasicke touchflo vyskusam, fakt ta ruzova moc krici a povedzme si uprimne, kolko chlapov ma rado ruzovu :D
Dik

Budmil
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv lis 13, 2008 10:39
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Budmil » úte lis 18, 2008 14:51

este otazocka ked sa teda uz ta zaruka nestrati:
pasuje to aj na rom 1.93....?
a, ze ked sa to ulozi do internal storage 4gb, tak to nepojde?
dik

shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

Stáhněte si originální TouchFLO 3D pro brandované Diamondy

Příspěvek od shark » pát led 30, 2009 10:37

...neni nekde tech skinu pro touchflo vic ? nejenom ten original.
osobne by mi totiz vyhovovala vic ta tmobile verze, ale bez ty ruzovy, treba kdyby to co je ruzovy bylo cerny, modry, nebo cokoliv jineho..
svetla se mi zda prijemnejsi pro oci.

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Stáhněte si originální TouchFLO 3D pro brandované Diamondy

Příspěvek od ziminix » pát led 30, 2009 10:44

Pohledej na XDA, přímý odkaz do sekce je i tady na fóru.

Uživatelský avatar
OBeeOne
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: čtv pro 11, 2008 15:42
Zařízení: MDA Compact IV

Stáhněte si originální TouchFLO 3D pro brandované Diamondy

Příspěvek od OBeeOne » stř úno 18, 2009 8:50

Pro případné zájemce, malé upozornění je pravda že je to jen program který by mel jit pak odinstalovat,
no skutecnost je taková že program se neodebere celý.. když po restartu pustite TouchFlo je tak různě černo-růžové :???:
a když se podivate do nainstalovaných programů tak tam porad budete mit HTC Manila.

Když sem to zkusil znova odinstalovat napsalo mi to ze program nebyl zcela odebrán.. (jakobych to nevedel :evil: ) a pak to napise ze program nelze odebrat..

Takže tam mam sice oroginal HTC vzhled no když bude treba do T-Mobilu budu tam muset proste znova nahrat celou T-Mobile Rom 1.93 ..

myskda
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát pro 24, 2010 11:22
Zařízení: MDA compact iv

Stáhněte si originální TouchFLO 3D pro brandované Diamondy

Příspěvek od myskda » pát pro 24, 2010 11:24

Chci se zeptat jestli nekdo nema original touchflo 3d na xda-developers to nejde stahnout

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů