HTC TyTN II: Jaká je oficiální česká WM6.1 ROM?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

tak mně ne....

Příspěvek od bomber666 » stř čer 11, 2008 4:16

sakra ja musim byt dycky vyjímka.....spustim ten soubor v telefonu...dám continue...a bila smrt....pak už musim jen stylusem reset....

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Příspěvek od Radek Hulán » stř čer 11, 2008 7:36

Vyzkoušej alternativu nazvanou JumpSPL (místo SSPL-KAIS.exe)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334667

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » stř čer 11, 2008 20:21

Tak zpět,foťák v nejnov. CSY vzi už zase nejede (nezobrazuje náhled). Stejně jako u WWE verze. Nevíte někdo co s tím? Instalnul jsem i Nadavi_HTC_Camera_with_NEW_HTC_FIX (i když je mi jasný že to pomoct nemůže :evil: )

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

tak zase a opět ne....

Příspěvek od bomber666 » čtv čer 12, 2008 15:55

tak jsmeto zkoušel přes JumpSPL 1.93...to u trikolory zustane vyset...a pak u JumpSPL 1.53..tam už to u trikolory najde doje připojeny USB...ale v PC mi to po 3 minutach nahlasi ERROORRRR:....tak že zae nic....

ka-r-los
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: sob kvě 13, 2006 18:52
Bydliště: Albrechtice nad Vltavou...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-r-los » čtv čer 12, 2008 16:20

to 1echeck: Přesně tenhle problém jsem řešil taky. Nevím čím to přesně je, ale Camera fix jsem měl nainstalovaný taky, ale když jsem zjistil, že mi najednou nejdou náhledy tak jsem hledal řešení a ... první věc, kterou jsem udělal bylo odinstalování fixu a soft reset a ... voala foťák najednou ukazuje:-) Snad to budeš mít podobně

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

To ka-r-los

Příspěvek od 1echeck » čtv čer 12, 2008 18:17

Díkes, už to jde. To je opravdu softwareová (p)odpora, fixy od HTC mají trochu zvláštní vlastnosti (všechny):
1. Všichni po nich věčnost volají
2. Na htc.com se nakonec objeví-ale nejdou zaboha stáhnout
3. Když už se je podaří odněkud jinud stáhnout, tak nic neopraví, naopak..
4. ..zafungují přesně opačně než by měli :lol:

Uživatelský avatar
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: sob úno 02, 2008 22:05
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Havířov

Příspěvek od jjiirrii » čtv čer 12, 2008 19:34

Někde jsem četl, že ta ofic. WM 6.1 už obsahuje ty fixy, takže je zbytečné je tam instalovat.

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » čtv čer 12, 2008 20:49

Lidi, prosím, jak se tedy má udělat ten flash? Jsem z toho už totálně zblblej. V PDA jsem spustil SSPL-KAIS.exe. Výsledkem byla bílá obrazovka. Takže následoval soft reset. Stáhl jsem tedy JumpSPL z odkazu R. Hulána... ale co s ním? A k čemu je vlastně tenhle soft? Ten návod na xda developers je nějak složitý, zadávají se tam jakési adresy či co... Poraďte mi někdo pls. krok po kroku, jak ty WM 6.1 nacpat do toho Kaisera. Nechci si nějakou kravinou zablokovat přístroj a běhat s ním po servisech... Díky moc za pomoc.

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

už mi na tohle odpověděl

Příspěvek od bomber666 » sob čer 14, 2008 5:21

to co tady popisuje R.Hulán tak je pro ty lidi kteři si flashli ROM WM6.1 CSY teda v češtině a sice verzi 3.28.462.1 a tím padem maji HardSPL 1.0 ktery umožnujě tuhle verzi flashovat(mají odemčene PDA)....aby si zpět zamkli opět přistroj pač to pry potom jede rychleji teda pokud to dobře chapu..-)) jinak

už to tady je trošku popsane měl jsem ten samý problem...pokud máš Bilou obrazovku po tom souboru co jsi spustil od Radek Hulán...zkus jine dva JumpSPL 1.93 nebo JumpSPL 1.56 pak už by ti to mělo po spuštěni v PDA a klipnuti na "continue" vyhodit trikoloru.....a pak už jen spustit ten dalši soubor co vyextahoval Radek Hulán v PC jak piše v tomto vlaknu na str.1 ale mně to ani tak nějak nešlo...-(((((

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » sob čer 14, 2008 22:52

Jo, použil jsem JumpSPL 1.56, objevila se trikolora, dole nápis "USB", odpojil jsem a zapojil kabel, pak jsem spustil na PC ten soubor KaiserCustomRUU.exe, chvíli jsem viděl grafický průběh, kde bylo pořád 0% a pak "Communication error" a konec.

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

.

Příspěvek od bomber666 » ned čer 15, 2008 8:26

no tak koukám že nejsem sám.-))) už jsem myslel že problemy mám pořad jenom já..-)))

Uživatelský avatar
sutrus
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: stř zář 19, 2007 19:42
Zařízení: HTC TyTN II

Příspěvek od sutrus » ned čer 15, 2008 11:47

RadekB: Pouzi 3.28 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=396922
A proc odpojujes kabel? Spustit a cekat. Nic vic delat nemusis.

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

nejde...

Příspěvek od bomber666 » ned čer 15, 2008 13:45

ani když odpojim v prubehu kabel ani když ho neodpojuji....u JumpSPL 1.53 ERROR UPDATE.....u JumpSPL 1.93 ERROR CONECTION

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » ned čer 15, 2008 14:26

Sláááváááá!!! Zadařilo se!!! Takže postup jsem použil takovýto: Z Kaisera jsem odinstaloval program Pocket Controler, který jsem měl na SD kartě, který se spouštěl automaticky po resetu a který mi při vyndané kartě způsoboval po resetu zatuhnutí PDA. Pak jsem PDA vypnul, vyndal na minutu baterii, dál jsem vyndal SD kartu a SIMku, PDA zapnul a pak už fungoval postup R. Hulána nebo Lukáše M., který na to založil nové téma tady na Smartmanii. Tímto děkuji Radkovi H. i Lukášovi M., který se mnou trpělivě v pátek strávil půl hodiny na ICQ a snažil se mi pomoct. A teď mě čeká několik hodin instalací a konfigurací SW pod WM 6.1 :-)

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

a kde ten popis je ?

Příspěvek od bomber666 » ned čer 15, 2008 14:43

no mně nefunguje ani tenhle postup co pišeš....mam vytahnute i kartu i SIM a odinstalovane všechno z pamětovky i z PDA..a pořad nejde....ani přes jeden JumpSPL ani přes ten co ma přiloženy R.Hulán...-((((( pokažde bud ERROR CONECTION nebo ERROR UPDATE:...

ZdenyT
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv led 04, 2007 5:22
Zařízení: Samsung Galaxy S
Bydliště: Dvůr Králové nad Labem

Příspěvek od ZdenyT » ned čer 15, 2008 20:43

Tak jsem do MDA Vario III dostal Win 6.1 Všechno chodí jak má, až na to, že občas se MDA jakoby přisekne a musím držet stylus na displeji asi tak 3 vteřiny než zareaguje, to samé i tlačítka. Pak zase jede několik hodin bez problémů. Ale pochopitelně to zdržuje ve chvíli kdy potřebuju rychle něco dělat. Nevíte někdo o co jde ?

Tak jsem to asi vyřešil, nahrál jsem HardSPL 3.56 a zatím vše chodí jak má, dokonce mnohem rychleji.

Uživatelský avatar
sutrus
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: stř zář 19, 2007 19:42
Zařízení: HTC TyTN II

Příspěvek od sutrus » ned čer 15, 2008 22:09

Chyba je v verzi instalovane HardSPL.
Zalezi jakou image wm6.1 jsi instaloval.
Koukni na tento odkaz pro neficielni ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=396922
Instalaci verze 3.28/ 3.29 nic nepokazis.
Pro ofiko ROM prohledej toto tema. Je zde popis od Radka Hulana.

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

.

Příspěvek od bomber666 » pon čer 16, 2008 8:35

ja zkoušel všechny JumpSPL tu co ma přiloženy R.Hulán i ty 1.53 a 1.96 verze ani u jedne mi to nejde přejet...at jsem to zkoušel s odpojením kabelu u trikolory nebo bez odpojení...prostě nic....pořad mám SPL 1.0

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » pon čer 16, 2008 10:11

Tak jsem instaloval a konfiguroval PDA včera od 15:00 asi do půlnoci :-) A musím se podělit o první dojmy. Jedná se o ROM 3.28.462.1 CSY:
Systém se zdá být o něco rychlejší, než stará verze s WM6.0. Ale rychlost překlopení displeje při vysunutí klávesnice je stejná. Rozdíl je ten, že se displej nepřekresluje postupně, ale čeká 2-3 vteřiny a pak se překreslí celý najednou. Takže dobrá finta, působí to naoko rychleji, ale čeká se stejnou dobu.
Zlobí HTC Home - při zasunutí klávesnice je chvíli vidět vertikální posuvník, který zmizí, ale v oblasti HTC Home po něm na kraji zůstane proužek v barvě pozadí. Začalo mi to dělat až po určité době, když bylo do PDA nainstalováno několik programů. Nevím, čím to je.
Nefunguje iGO8. No dobře, mám pirátskou verzi, origoš si koupím, až v něm budou vyřešeny problémy s hodinami apod.. Ale jak jsem se dočetl na xda-developers, způsobuje to opět HTC Home. Po jeho vypnutí a SR iGO naběhl. Zkusím asi přejít na něco jiného, škoda, HTC Home mi plně vyhovoval.
Nevyhovuje mi nový způsob práce s SMS. Nepřišel jsem na to, jak vymazat jednu zprávu. Vždy jen celou konverzaci. Údajně lze přejít na starý způsob změnou v registrech a měl by to zvládnout Kaiser Tweek. Uvidíme.
Tož tak. Na staré WM 6.0 zpátky nepřejdu, ale pár drobných much ty WM 6.1 opravdu ještě mají.

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

.

Příspěvek od bomber666 » pon čer 16, 2008 15:13

RdekB..popiš tu prosimtě jak jsi to rozchodil ja se nemužu s tím mým ždorbem nějak domluvit....pořad mám SPL 1.0....a nevim co s tim....u JumpSPL mi to haže chybu..a u SSPL-Kais.exe to hodi bilou smrt...

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 37 hostů