HTC Touch Diamond hlásí zpozdění, přesto se už prodává

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Touch Diamond hlásí zpozdění, přesto se už prodává

Příspěvek od Jiří Hrma » pát čer 06, 2008 8:57

Na serveru MSmobiles.com se objevila zajímavá informace o dostupnosti očekávaného komunikátoru HTC Touch Diamond na serveru Expansys.com, který funguje i v české jazykové verzi. Podle jejich vyjádření aktuálně Expansys prodává tzv. šedivé kusy, jelikož oficiálně jej HTC ve Velké Británii začne prodávat až 23. června, Expansys tedy pravděpodobně prodává kusy, které jsou určeny pro asijský trh, kde už se Diamond několik dnů prodává.

Obrázek

Na našem trhu by se měl Diamond objevit zhruba do deseti dnů, a jak jsme vás již dříve informovali, nejprve bez české lokalizace, později už s plnou podporou češtiny.

K_O
nováček
nováček
Příspěvky: 47
Registrován: čtv kvě 29, 2008 6:40

Příspěvek od K_O » pát čer 06, 2008 15:05

som zvedavý či sa na našich trhoch naozaj objaví za 10 dní. moc tomu neverím :(

Gilth
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned čer 08, 2008 22:56

Příspěvek od Gilth » úte čer 10, 2008 9:37

Mam slibeno ze v patek 13.6. si ho moct odnest a s ceskou lokalizaci tak uvidime 8-)

Uživatelský avatar
milan cholt
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte úno 26, 2008 21:40
Zařízení: HTC Touch HD & Diamond
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milan cholt » úte čer 10, 2008 15:02

Tak to mi řekni kde??? :roll: já mám ofiko zdroj z HTC a v CZ má být údajně ve 27 týdnu a za min.14.000,-CZK. Jestli pravdu díš, hned tam jedu ač jsem z daleka :)

K_O
nováček
nováček
Příspěvky: 47
Registrován: čtv kvě 29, 2008 6:40

Příspěvek od K_O » úte čer 10, 2008 19:39

distribútor na slovensko mi povedal že do konca júna by mali stihnúť moju predobjednávku vybaviť. čiže toho 27 by to reálne bolo. 13-teho sa mi to moc nezdá, jedine že by sa nejednalo o českú verziu. ale je možné že máš ďaleko lepšie zdroje ;-)

Uživatelský avatar
mp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: čtv lis 08, 2007 8:41
Zařízení: BlackBerry Bold 9700
Bydliště: Statenice

Příspěvek od mp » čtv čer 12, 2008 16:33

Mobilní pohotovost (mp.cz) už jich má plné obchody (za 14 tisíc), ale to budou určitě šedivky, jak to tak u nich bývá. Ostatní slibují Diamond na konec června. Zajímavá fakt mobilka.cz, která drží původní cenu 12,5 tisíce a už k tomu připsala i CZ lokalizaci

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv čer 12, 2008 17:00

V prodeji je už v ČR oficiálně EN verze, CZ verze koncem měsíce.

Uživatelský avatar
milan cholt
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: úte úno 26, 2008 21:40
Zařízení: HTC Touch HD & Diamond
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milan cholt » čtv čer 12, 2008 18:09

AJ sice ovládám,ale počkám si tedy na CZ verzi. Přeci jen jsem je to něco navíc a za stejný peníze :lol:

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Příspěvek od murder » čtv čer 12, 2008 18:55

Jak to je u HTC cz rom bude potom volně dostupná nebo budu muset do servisu? díky moc
Jsem nedočkavý a chci ho zítra koupit :)

Uživatelský avatar
Soap
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 240
Registrován: sob pro 15, 2007 20:13
Zařízení: 1+ 3T
Bydliště: Kyjov

Příspěvek od Soap » čtv čer 12, 2008 18:58

budes muset do servisu a zaplatit

Gilth
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned čer 08, 2008 22:56

Příspěvek od Gilth » pát čer 13, 2008 8:09

Gilth píše:Mam slibeno ze v patek 13.6. si ho moct odnest a s ceskou lokalizaci tak uvidime 8-)
Hmm tak jedine ci jsem si "odnesl" bylo: hmmm no vite ono se to naaak zpozdilo... :cry:
Tak se omlouvam za mystifikaci, ale sezral sem jim to taky :oops:

Takze snad za tyden? :P

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát čer 13, 2008 8:22

anglické verze Diamondu už jsou ale v některých e-shopech naskladněny, například na mnshop.cz nebo palmpc.cz hlasí "skladem" :-)
Na CZ si ale budeš opravdu minimálně 14 dnů muset počkat...

Uživatelský avatar
mp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: čtv lis 08, 2007 8:41
Zařízení: BlackBerry Bold 9700
Bydliště: Statenice

Příspěvek od mp » úte čer 17, 2008 16:43

Na stránkách Sunnysoftu se dnes objevilo toto: "HTC Diamond je dostupný v anglické verzi operační systému. Dle sdělení autorizovaného dovozce bude možné dodatečně v servisu dohrát českou lokalizaci přehráním ROM (dojde ke ztrátě dat). Nemůžeme potvrdit bude-li toto přehrání zdarma."

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte čer 17, 2008 17:33

Od distributora mám potvrzeno že to bude za poplatek.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » úte čer 17, 2008 18:54

tak za co by teď nechtěli platit, chceš češtinu, musiš platit, chceš stupidní program na today, musiš platit. Naštěstí existují i alternativy, jako je např. přehrání ROMky doma, na today si hodiš jenom ikonky, misto koupi widlí si mužeš stahnout Linux a seš bez problémů, pokud nepočítám maniaky kteří začnou hned narážet a kterým bych smazal příspěvek za flame, je to tady jenom na porovnání dnešních "nenažraných páprdů"

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte čer 17, 2008 19:02

Tady to tak není, tato verze je pro lidi co chtějí EN. Samozřejmě CZ verze je s lokalizací zdarma.

milennium
smartstar
smartstar
Příspěvky: 879
Registrován: čtv pro 20, 2007 20:03
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Bydliště: Kutná Hora

Příspěvek od milennium » úte čer 17, 2008 20:37

Mobilní pohotovost už dávno "šedivky" (nové telefony - ne Bazar) neprodává !
Naopak, je jedním s hlavních ofiko prodejců HTC v česku http://www.htc.com/cz/where_to_buy.aspx

Uživatelský avatar
mp
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: čtv lis 08, 2007 8:41
Zařízení: BlackBerry Bold 9700
Bydliště: Statenice

Příspěvek od mp » stř čer 18, 2008 10:03

Bohužel nemáš úplně pravdu. Je fakt, že většina nových mobilů u mp.cz jsou oficiální dodávky od distributorů a máš pravdu, že je např. HTC doporučuje jako jednoho z hlavních prodejců.
Ale konkrétně Diamond začali prodávat ještě předtím, než ho distributor vůbec hodil na český trh. Jiný příklad: Samsung i780 sem tahají z Polska. Stačí se zeptat, jestli ti potvrdí oficiální záručák od výrobce. Když ne a dávají ti záruku "vlastní", je to prostě šedivka.
Jinak nic proti tomuto obchodu, fakt se hodně zlepšili, na rozdíl od mnoha konkurentů mají většinou téměř kompletní sortiment od hlavních výrobců a taky ode mně vykupují staré mobily za ještě rozumné ceny :)

killershot
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř čer 18, 2008 19:32

Příspěvek od killershot » stř čer 18, 2008 19:33

Tak první kousky v češtině budou už tento týden.

milennium
smartstar
smartstar
Příspěvky: 879
Registrován: čtv pro 20, 2007 20:03
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Bydliště: Kutná Hora

Příspěvek od milennium » stř čer 18, 2008 19:42

To: mp

Tak to jsem fakt nevěděl... Je,ale fakt,že se dost zlepšili. Novinky prakticky kupuju jenom tam. Mají je jako jedni s prvních (i když někdy trochu dražší),ale komu se nechce čekat nějakou tu stovku oželí...

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 hostů