HTC Touch Diamond: Synchronizační kolébka a 1340mAh baterie

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

HTC Touch Diamond: Synchronizační kolébka a 1340mAh baterie

Příspěvek od Jiří Hrma » úte kvě 13, 2008 23:00

Novému HTC Touch Diamondu bývá často vytýkána malá kapacita akumulátoru, která je jen 900mAh. Jak se ale zdá, výrobce nechce nechat nic náhodě, a proto společně s uvedením Diamondu na trh nabídne i rozšiřující příslušenství.

Obrázek
Je libo kolébku nebo pouzdro s mikrovlákny?

Těšit se můžeme na stylovou dokovací stanici, kromě renderu o ní ale nemáme žádné další informace. Nejlákavější položkou ale bude právě rozšiřující 1340mAh baterie včetně odnímatelného zadního krytu, s největší pravděpodobností však bude nutné počítat s tím, že při její aplikaci dojde k mírnému navýšení tloušťky telefonu.
Dále bude k dispozici pevné pouzdro s mikrovlákny, které zajistí automatické čištění telefonu při zasouvání a vysouvání. Chybět nebude ani nabíječka do automobilu a možná se objeví ještě další příslušenství, zatím ale výrobce konkrétní detaily nezveřejnil.

Zdroj: MoDaCo

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » úte kvě 13, 2008 23:07

Ty jo to je masaz, ani nevim, jestli jsi uz nekdy predtim venoval tolik "bleskovek" jednomu pristroji. :) Ale vypada to, ze to vazne stoji za to. Ta dokovaci stanice je super. Jsem zvedavy jak bude skutecne vypadat. A baterka s pouzdrem bez komentare. :smt021

Uživatelský avatar
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 352
Registrován: sob zář 17, 2005 19:11
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kato » úte kvě 13, 2008 23:29

Hehe - soucasti baterie (kdyz uz to nakyne) by mohl byt jeste microSD slot :-D

Uživatelský avatar
Karel Bachura
VIP
VIP
Příspěvky: 153
Registrován: sob dub 21, 2007 8:03
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel Bachura » stř kvě 14, 2008 4:02

Je fakt, ze nebyt Diamondu, tak se forum poradne neblyska :) Docela se tesim az vsechny vychytavky, ktery do nej nacpali daji i do nejakeho komunikatoru mene na styl a vice na funkcnost :)

neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: pát led 20, 2006 10:49

Příspěvek od neveceral » stř kvě 14, 2008 8:48

taky už by HTC mohlo uvést, zda nové TF 3D zasahuje i do kalendáře nebo se jedná o pouhé lákadlo pro obyčejné uživatele, kteří ani nebudou vědět, že je v telefonu nějaký OS

RDT
VIP
VIP
Příspěvky: 450
Registrován: úte dub 10, 2007 21:59
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDT » stř kvě 14, 2008 8:48

Příslušenství cool, zařízení taky... Dokud ale neuvidím verzi s klávesnicí, tak zatím ee :wink:.

albrvacl
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned lis 04, 2007 20:12

kdy? za kolik?

Příspěvek od albrvacl » stř kvě 14, 2008 11:08

Přiznám, že více mě zajímá, kdy bude k mání a za kolik?
Nebo jsem to někde přehlédl ?

neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: pát led 20, 2006 10:49

Příspěvek od neveceral » stř kvě 14, 2008 13:09

V první půlce června za cenu dle zahraničních obchodů o něco málo vyšší než HTC TC

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » stř kvě 14, 2008 21:47

jj, tak nejak. Ale v Anglii je uz pry mozne normalne sehnat, i na ebayi uz neco je :)

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 » čtv kvě 15, 2008 9:56

nAscA píše:Ty jo to je masaz, ani nevim, jestli jsi uz nekdy predtim venoval tolik "bleskovek" jednomu pristroji. :)
Mno uz at HTC udela neco novyho a poradnyho tenhle neschopnej kram nemuzu uz ani videt... jediny co je na nem zajimavy tak je to novy TouchFlo ale to samozrejme nemuzu poradne posoudit kdyz jsem to nemel v PDA a asi ani mit nebudu jestli je to zavysly na HW :(

AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 07, 2006 12:55
Zařízení: Samsung Galaxy S3
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od AndyS » čtv kvě 15, 2008 11:28

TouchFLO neni IMHO zavisle na HW naprosto vubec, nebot jede i na pre-touch zarizenich (Hermes a jine)

bembel
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv kvě 15, 2008 13:39

dotaz

Příspěvek od bembel » čtv kvě 15, 2008 13:45

Zdravim, nevite nekdo alespon priblizne kdy se ma zacit prodavat HTC Touch Pro (Raphael)?

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 » čtv kvě 15, 2008 13:59

To AndyS:
Jo to bylo u staryho ale ted to novy je na tom jinak aspon podle zprav. HTC neplanuje tuto novou verzi udelat na starsi zarizeni, protoze udajne to je zavysle na HW, ktery starsi modely nemaji... Tak nevim, co je na tom pravdy :/

Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob led 19, 2008 19:28

Příspěvek od Erkil1452 » čtv kvě 15, 2008 14:33

Pravdy je na tom tolik, ze to vyzaduje znazny vykon kvuli tem 3D nesmyslum. Videl jsem jedno pekne trhane video z beta. Tohle je konecne donutilo do opravdove akcelerace grafiky...

neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: pát led 20, 2006 10:49

Příspěvek od neveceral » čtv kvě 15, 2008 14:35

to bembel
to nikdo neví, vždyť ani nebyl představen. Osobně očekávám chvíli po SE X1, HW to bude obdobné (kromě displeje) a sedlo by to i do času předpokládaného střídání Kaisera,navíc očekávám pro SE právo přednosti

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » čtv kvě 15, 2008 14:59


tumek
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: úte kvě 22, 2007 7:58
Kontaktovat uživatele:

re:

Příspěvek od tumek » pát kvě 16, 2008 8:49

HTC = banda vyděračů. S tou baterii to je od těch křováku moc hezké...

Bubu
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pon bře 10, 2008 15:41

nova baterka aj na brandovanom MDA Compact IV?

Příspěvek od Bubu » sob čer 14, 2008 12:07

Myslite, ze bude mozne vlozit do MDA Compact IV baterku, ktora ma 1340mAh? Aj kvoli tomu krytu origos od HTC...

neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: pát led 20, 2006 10:49

Příspěvek od neveceral » sob čer 14, 2008 12:16

MDA IV má mít již z výroby tuhle větší baterii

Uživatelský avatar
SBDer
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: ned dub 13, 2008 17:26
Bydliště: Bohumín/Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SBDer » ned čer 15, 2008 10:41

Kdepak!, větší baterii bude mít MDA Vario IV, Compact dostane slabší verzi, situace je tedy stejná jako u Diamond/Touch Pro.

Pokud vím, větší baterie zvýší tloušťku telefonu, bude třeba nový kryt, ale vzhledem k tomu, že má Compact jinak zaoblené rohy, myslím, že originální HTC nebude pasovat. Asi by T-Mobile musel opět vydat svou vlastní verzi...

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů