Nová ROM pro HTC TyTN II již brzy, splní HTC svůj slib?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Nová ROM pro HTC TyTN II již brzy, splní HTC svůj slib?

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv kvě 08, 2008 0:16

Server MSmobiles zveřejnil informaci o nově připravované ROM pro HTC TyTN II, která by měla být zveřejněna v průběhu tohoto měsíce (možná už příští týden). Update by měl vyřešit pomalou odezvu při rotaci displeje a pravděpodobně i problémy s grafickým čipem, nicméně oficiálně zatím nic potvrzeno nebylo.

Obrázek

Z dobrého zdroje ale přišly informace, že HTC se chystá vydat fix pro lepší grafický výkon pouze pro TyTNa II a pro žádné ostatní modely postižené tímto problémem, se v dohledné době nic neplánuje :roll: . Ještě že tu máme xda-developers, kde se jistě brzy po zveřejnění nové ROM objeví fix volně ke stažení i pro ostatní komunikátory s chipsetem od Qualcommu.

Zdroj: MSmobiles.com

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeoPlex » čtv kvě 08, 2008 1:00

doufam, ze to je pravda udelalo by mi to radost :)

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 920
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » čtv kvě 08, 2008 1:45

Pokud je to pravda tak se Kaiser konecne stane plnohodnotnym PDA ;)

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimesev » čtv kvě 08, 2008 7:37

chjo No nevím jaký je podíl majítelů kaisra a třeba cruise... ale myslím že nás také není málo... a pánům z htc by ruce neupadly kdyby udělali fix i pro cruise... politiku htc fakt nechápu.
Ono je ředa lidí kteří mají strach nahrávat neoriginální updaty do přístroje kvůli reklamacím... :-(

Uživatelský avatar
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: úte zář 25, 2007 17:21
Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Bydliště: Kamenice u Prahy

Příspěvek od aeon101 » čtv kvě 08, 2008 7:45

Jak jsem psal jiz vcera na jinem serveru, tento fix nebude resit nic jineho nez prekresleni displeje pri vysunuti a nasledne rychleji napsany text...
Vse ostatni z toho clanku je omacka...logicky proc by to delali jen pro Kaisera, kdyz je na tom s ovladacmi uplne stejne jako Polaris??
No prave kvuli vysunuti qwerty a displeji. Tento 'fix' jsem mel ale uz davno (jeste kdyz jsem Kaisera vlastnil) osefovany od XDA.

Dan

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimesev » čtv kvě 08, 2008 7:47

Aha tak to se omlouvám za mistifikaci, špatně jsme to pochopil. Díky za uvedení na pravou míru ;-)

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » čtv kvě 08, 2008 8:34

rozdil je v tom ze ten kdo si koupil kaisera dal HTC skoro dvojnasobek penez takze asi takhle... ;-)

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » čtv kvě 08, 2008 8:52

NJN je to tak, ale tak nějak mi ten fix od HTC přijde zbytečný (přišel pozdě) Protože z poslední Duttyho ROM je grafický výkon u Kaisera velice slušný. Takže mi fix příjde užitečný jen pro lidi co nemají zájem o neoficiální ROM. (Moc jich asi nebude :wink:, i když zase na druhou stranu pochybuju že "manažer" se bude trápit s nějakým Unlockem - Hard SPL u Kaisera, odneseho do servisu a jakýpak copak že?! :tlem: )

Revin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 150
Registrován: pon zář 24, 2007 0:16
Zařízení: Samsung Nexus S

Příspěvek od Revin » čtv kvě 08, 2008 8:53

Tak byt uzivatelem HTC Cruise, tak bych se toho tak nebal, na XDA se urcite najde nekdo kdo tu romku "predela" i pro Cruise... bude to sice neoficialni rom ale co... :wink:

mtb.biker
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: úte dub 15, 2008 13:52
Zařízení: HTC Desire WHITE, BlackBerry Torch, BB Bold 9000
Bydliště: Cheb+Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtb.biker » čtv kvě 08, 2008 18:46

přesně, např. ROM pro mě, já vám sice neofiko ROMky neberu, ale na TyTna si jí nedám, pro mě bude tedy tenhle update fajn. 8-)

AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 07, 2006 12:55
Zařízení: Samsung Galaxy S3
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od AndyS » pát kvě 09, 2008 1:17

lukasm píše:z poslední Duttyho ROM je grafický výkon u Kaisera velice slušný
Mozna je graficky vykon hodne slusny, ale co ty problemy s klavesnici a vyskakujicim Comm Managerem? Vzdyt nejsem na klavesnici ani schopny napsat ceske znaky (nefunguje FN+Space combo), obcas se zasekne backspace/del (obdobny problem s FN lock), atd...

Uživatelský avatar
inetMark
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob dub 26, 2008 17:23

Příspěvek od inetMark » pát kvě 09, 2008 8:33

A to su presne dovody preco si ludia, ktori potrebuju zariadenie naplno pouzivat (ako i ja), nedavaju neoficialne ROM. Jednoducho nie je cas ani chut riesit problemy, ktore prinasa neoficialna ROM.

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 » pát kvě 09, 2008 9:54

Mno tak s neoficialnimi ROMkami jsou casto stejne problemy jak s oficialnimi a rozhodne neplati, ze by neoficialni ROMky byly horsi nez oficialni to samozrejme spise naopak, ale zas jak ktere. Od toho je forum, aby se clovek podival, jake pripadne problemy s konkretnimi ROMkami jsou. Vyhody neoficialnich ROMek jsou take ze "kuchari" nalezene problemy drtivou vetsinou resi v radu dnu a ne mesicu jak vyrobce.

Deawo
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned črc 23, 2006 19:53
Zařízení: iOS, Android, BB
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deawo » pát kvě 09, 2008 10:23

S neoficiální ROM si hraje jen velmi malá skupina lidí, většina má v telefonu tu co dostali při prodeji. Pokud jim telefon po půl - roce začne padat a mrznout tak místo resetu koupí noví. Tak to dělají manageri co nemají čas řešit ROM.


Stejně jako většina lidí má v telefonu nejstarší FW........

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » pát kvě 09, 2008 11:08

4Deawo: Človeče to není tak pravda ja kupoval 5 Kaiseru do firmy a načelníci je dostaly na víkend. V pondělí mě naháněli že se někde dočetli o tom že to jde flashnout a že je to pak rychlejší atd. a šup Lukášek bežel a flashoval :tlem: Takových případů znám spousty :wink:

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 » pát kvě 09, 2008 11:23

To Deawo:
Tak nevim jak manazeri, ale vsechny lidi, co znam co si kupovali PDA, maji neofic. ROM. Nevim jak manazeri, ale uzivatele do toho busej celkem fest... i uplni zacatecnici... staci si jenom projit fora a vsude jsou takovi ti "jsem uplnej d*ment nevim nic ale chci flashovat poradte mi prosim...". Zalezi jak na to ma clovek cas, ale je videt, ze lidi cas maji...

Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob led 19, 2008 19:28

Příspěvek od Erkil1452 » pát kvě 09, 2008 18:49

Mam HTC TC a dokud bude v zaruce tak do neofiko ROM nejdu. Pokud nevydaji fix na muj telefon, jen na Tytn II, tak me sice trochu nastvou, ale moc ne, protoze uz mi se*ou docela dlouho a jsem s tim vcelku smiren a muj pristi telefon bude asi Nokia :-D

dolnajs
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát kvě 09, 2008 19:54
Zařízení: Google Nexus S, SonyEricsson Xperia Arc S, LG L9
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dolnajs » pát kvě 09, 2008 19:58

Super zpráva. Musím se taktéž přiklonit k názorům, že dokud mám záruku, tak do neofiko ROM nejdu.

Ale jinak se chci zeptat, jak pak probíhá takový "upgrade" u HTC při vydání nové ROM? To musím do servisu?

Btw. to už bude asi ta ROM s WM 6.1, ne? :)

A nekamenujte mě za dotazy, jsem jen zvědavý a natěšený... :)

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 » sob kvě 10, 2008 0:53

Mno co ja vim tak drtive vetsine servisu je jedno jakou ROM tam mate at je to ofiko nebo neofiko;) Ale kazdopadne se da udelat vzdycky zaloha ofiko ROM ktera se tam da v pripade reklamace dohrat;)

Uživatelský avatar
Karel Bachura
VIP
VIP
Příspěvky: 153
Registrován: sob dub 21, 2007 8:03
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel Bachura » úte kvě 13, 2008 4:02

Neofiko ROM 6.1 uz je... uz ji pouzivam a je sikovna, rychlejsi... trosku mene stabilni :) urcite vyzkousim i tuhle ROMku.... ale mam takove tuseni, ze se az tak moc nepochlapej :(

Jinak ROMku si muzes naflashovat sam doma pres kabel :) na internetu urcite najdes spoustu navodu jak to "nesprasit"

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů