Prostředí Spb Mobile Shell v nové verzi 2.1 (Pocket PC)

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Tomula
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 114
Registrován: pát led 11, 2008 21:18
Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1
Bydliště: Praha

Prostředí Spb Mobile Shell v nové verzi 2.1 (Pocket PC)

Příspěvek od Tomula » čtv kvě 01, 2008 23:08

Společnost Spb Software House uvolnila novou verzi oblíbeného uživatelského rozhraní Mobile Shell, která nově ve verzi 2.1 přináší podporu hlasové pošty, hardwarové klávesnice a rozlišení 320×320px. Dále na úvodní obrazovku Mobile Shellu přibyl indikátor datového připojení a byly opraveny potíže se stabilitou aplikace.

Obrázek

O aplikaci Spb Mobile Shell jsme vás již podrobně informovali v tomto článku.
Stávající uživatelé mají aktualizaci zdarma.

Dalamar
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned dub 13, 2008 22:11

SPB Mobile Shell 2.1 - baterie a hlasitost

Příspěvek od Dalamar » pát kvě 02, 2008 14:50

Nevíte prosím někdo, jestli už ve verzi 2.1 jde nastavovat hlasitost a jestli je vyřešen problém se snížením výdrže telefonu ? Dík moc

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Příspěvek od Nallim » pát kvě 02, 2008 16:37

Nastavení hlasitosti je takové jako bylo předešlé verzi.

Uživatelský avatar
Toror
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: čtv pro 21, 2006 18:50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toror » sob kvě 03, 2008 9:56

aktualizace není zdarma,ale za polovoviční cenu :-(

Tomula
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 114
Registrován: pát led 11, 2008 21:18
Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1
Bydliště: Praha

Příspěvek od Tomula » sob kvě 03, 2008 10:13

Aktualizace za poloviční cenu je z verze 1.x na verzi 2.0. Pokud ale již vlastníte verzi 2.0, tak máte aktualizaci na 2.1 zdarma. :wink:

Uživatelský avatar
Toror
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: čtv pro 21, 2006 18:50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toror » sob kvě 03, 2008 10:32

tak to jsem jelen, zadal jsem tam cislo produku a chtelo to necelých 15 USD. Mam verzi 2.0.0.

Uživatelský avatar
Toror
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: čtv pro 21, 2006 18:50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toror » sob kvě 03, 2008 10:42

Ano, ano, je to zdarma. Jen je potreba stahnout cely program a preinstalovat. Registrace zustane. Omluva...

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » sob kvě 03, 2008 11:47

Možno táto nová verzia opravuje aj tento bug, ktorý som si všimol (pritom som mal "Updated" cca 8 hod. ago) :tlem:

Obrázek

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » sob kvě 03, 2008 17:30

me to ukazuje toto:

Aktualizovano:
pred 2 hodiny

Uživatelský avatar
Toror
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: čtv pro 21, 2006 18:50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toror » sob kvě 03, 2008 22:18

aktualizace je uz spravne. ukazuje to pocet hodin a minut od posledni aktualizace. Pouzivam SPB travel a pokud se mi zobrazi uvodni stranka, nacte se mi mesto a pocasi z SPB travel a ne z SPB Shell. nejde to nikde nastavit. v minule verzi se nacitalo mesto z SPB shell.

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Příspěvek od Nallim » ned kvě 04, 2008 8:35

Jak je psáno, že "přibyl indikátor datového připojení" a je vidět na obrázků. Tak mě se tam neobjevil.

Tomula
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 114
Registrován: pát led 11, 2008 21:18
Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1
Bydliště: Praha

Příspěvek od Tomula » ned kvě 04, 2008 12:08

Myslím, že se objeví jen když jsi připojený. :-)

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Příspěvek od Nallim » ned kvě 04, 2008 13:31

Když mám třeba zapnuté wifi, tak taky nic. A když mám připojený usb kabel (což si myslím, je ten indikátor na tom obrázku), tak taky nic.

Tomula
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 114
Registrován: pát led 11, 2008 21:18
Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1
Bydliště: Praha

Příspěvek od Tomula » ned kvě 04, 2008 14:33

Tak to nevím v čem je háček. Jj, ten indikátor na obrázku je připojení přes Activesync. Každopádně se teď nemůžu mrknout jestli se zobrazují i ostatní připojení (mám MDA Compact, takže Mobile Shell nerozchodím), ale jestli se tu staví brácha, tak se na to mrknu. :-)

Edit: Jinak v nastavení Spb Mobile Shellu musíš mít v záložce „Obrazovka nyní“ zvolen Projekt: Profesionální. V té klasické formě se ty indikátory nezobrazují.

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Příspěvek od Nallim » pon kvě 05, 2008 6:00

Tak ano, chyba byla na mé straně. Já jsem tam měl vzhled, který byl dělaný na 2.0 a s 2.1 si to nerozumělo. Po odinstalování všeho co k tomu patřilo a nainstalování se indikátory ukazují. ;-)

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense a 27 hostů