Exkluzivně: Specifikace tří nových modelů od HTC!

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Exkluzivně: Specifikace tří nových modelů od HTC!

Příspěvek od Jiří Hrma » sob dub 26, 2008 0:51

Na našem serveru si můžete prohlédnout téměř kompletní hardwarové parametry komunikátorů, které společnost HTC představí 6. května v Londýně. Celkem se jedná o tři kapesní počítače, které se schovávají pod kódovými názvy Diamond, Raphael a Titanium, my ale víme, pod jakým označením je bude tchajwanský gigant HTC prodávat, a také vám můžeme prozradit, že všechny tři budou spadat do série "touch" komunikátorů, kromě pohádkových specifikací tedy nabídnou i vylepšené uživatelské rozhraní; zatím ještě nevíme, zda půjde o novou verzi TouchFLO nebo se dočkáme další technologie, kterou HTC prezentuje pod označením Manila. Osobně si myslím, že půjde o Manilu, jelikož ta je vyvíjena jen ve VGA verzi, a všechny tři komunikátory jsou vybaveny VGA displejem.

Obrázek
HTC Touch Pro

Kódové a prodejní označení
HTC Diamond = HTC Touch Diamond (O2 XDA Diamond, T-Mobile MDA Compact IV)
HTC Raphael = HTC Touch Pro
HTC Titanium = HTC Touch Dual Pro

Hardwarové parametry jednotlivých modelů
HTC Touch Diamond
HTC Touch Pro
HTC Touch Dual Pro

Obrázek
HTC Touch Diamond (verze pro T-Mobile

Zdroj: MoDaCo

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » sob dub 26, 2008 10:46

Tak jsem se dival do katalogu na Touch Dual Pro a celkem smejd.
GPSka jen NMEA, pouze 2,8" LCD a baterka pod 1000mAh (jiste ze budou vetsi baterky, ale vetsi i rozmerove).

Musim ale pochvalit ze tam nervou wide rozliseni.

Je to prakticky Kaiser bez vyklapeni, ale s VGA.

Timto si dovoluji prohlasit, ze Uni je porad kralem (minimalne do uvedeni Xperie).

mtb.biker
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: úte dub 15, 2008 13:52
Zařízení: HTC Desire WHITE, BlackBerry Torch, BB Bold 9000
Bydliště: Cheb+Plzeň
Kontaktovat uživatele:

HTC a CDMA technologie i s revizí A

Příspěvek od mtb.biker » sob dub 26, 2008 11:14

Tohle je taky poměrně zajímavý co se děje.
Že by nový HTC TOUCH i s technologií CDMA + GPS?
O2 a Ufon by se mohli časem "pochlapit" a tohle nabídnout.

zdroj:
http://www.phonemag.com/cdma-htc-touch- ... trycontent
Přílohy
screenshots-142.jpg
screenshots-142.jpg (14.95 KiB) Zobrazeno 6679 x

RDT
VIP
VIP
Příspěvky: 450
Registrován: úte dub 10, 2007 21:59
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDT » sob dub 26, 2008 23:15

Sir Andrew píše:Tak jsem se dival do katalogu na Touch Dual Pro a celkem smejd.
GPSka jen NMEA, pouze 2,8" LCD a baterka pod 1000mAh (jiste ze budou vetsi baterky, ale vetsi i rozmerove).

Musim ale pochvalit ze tam nervou wide rozliseni.

Je to prakticky Kaiser bez vyklapeni, ale s VGA.

Timto si dovoluji prohlasit, ze Uni je porad kralem (minimalne do uvedeni Xperie).
A já si dovoluji prohlásit, že nesouhlasím :-). Se srovnání s Raphaelem: Kde má Uni GPS chip, 3.1MPx kameru, FM rádio nebo TV Out? Navíc je do něj obtížné (a pro normálního uživatele takměř nereálné) dostat 128MB RAM. Uni má jenom super konstrukci, ale i taková Xperie jí nemá.

Já jsem ze specifikací nových zařízení celkem na větvi. Nebojím se říct, že jsme si nemohli v poměru k velikosti přát lepší. Howgh! :wink:.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » sob dub 26, 2008 23:19

Do nastupu xperie? V cem je lepsi Uni nez Toshiba G900? Napada me jen vyklapeci display a CF slot

Revin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 150
Registrován: pon zář 24, 2007 0:16
Zařízení: Samsung Nexus S

HTC touch edice

Příspěvek od Revin » ned dub 27, 2008 1:09

Mě přijde ta touch edice taková divná. Dřív se nadávalo E-tenu, že má málo hardwarových kláves (chyběla hlavně win klávesa a ok), teď to samý dělá HTC a tváří se jako že to je hrozně "in".

I-phone nemá klávesy, tak musíme taky nějaký ubrat abysme byli "in" :lol:
I-phone tam ty klávesy nemá, protože je nepotřebuje, na ovládání Windows mobile by se ale nějaký ty klávesy celkem hodily (hlavně to ok a win klávesa, komu se chce šahat nahoru do rohu displeje) :wink:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » ned dub 27, 2008 7:33

zdá se mi to, nebo Touch Diamond má klávesy pro ovládání Smartphone?

Uživatelský avatar
Hemmer
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: ned pro 23, 2007 19:37
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hemmer » ned dub 27, 2008 8:17

nezda, opavdu je ma

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » ned dub 27, 2008 9:28

IkE Blaster píše:Do nastupu xperie? V cem je lepsi Uni nez Toshiba G900? Napada me jen vyklapeci display a CF slot
Uni nema ani ten CF slot, ale ma vetsi LCD, rozumnejsi rozliseni a lepsi klavesnicku ;-)

Uživatelský avatar
Filippo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: stř led 24, 2007 14:12
Zařízení: Nokia 920
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filippo » ned dub 27, 2008 9:34

Nechci tady vyvolávat spory, ale Toshiba má navíc větší RAM (z výroby), USB Host, HSDPA, grafický čip, BT 2.0 + EDR, rychlejší Wi-Fi a lepší fotoaparát :wink:

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » ned dub 27, 2008 9:38

Uni + upgrade na 128MB RAM te vyjde jeste levnejsi nez Toshiba, HSDPA v CR nepouzijes, graficky cip je neaktivni, na BT jsou patche a Uni je na praci, ne na foceni :)

(Kdo mi pomuze s obhajobou Uniho? Toshiba nas chce sesadit! :-D)

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » ned dub 27, 2008 9:52

a na Uniho máš lepší komunitu, ROMky od WM5 do WM6.1 (možná by se našla i beta WM2k3 SE, ale to nevím :-( ), do Uniho narveš klasicky velký SD karty, tz, že i SDHC, SDIO a to včetně tech malejch přez redukci, potom máš klasiku 3,5mm jack, větší klávesnici a 40MB Storage + 15MB Flashdisk + 10MB ExtROM = 65MB úložiště pro sebe :-) a větší displej :wink:

Uživatelský avatar
Filippo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: stř led 24, 2007 14:12
Zařízení: Nokia 920
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filippo » ned dub 27, 2008 9:55

nevim jaký jsou ceny nového Uniho, ale nechce se mi věřit, že by ses i s RAM upgradem vešel do 10 000,-
Toshiba má kapesnější rozměry, je novější, grafický čip je Qualcomm MSM6280, ale prý obsahuje i ten neaktivní GF...

EDIT: na Toshibu WM 6 i WM 6.1, komunita je taky poměrně početná (myg900.com), je tam sice miniSD, ale podporuje SDIO, v balení je kabel s redukcí 2.5mm na 3.5mm jack, flashdisk taky není u všech Universalů, sice máte větší displej, ale horší rozlišení

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » ned dub 27, 2008 10:08

novej Uni se už neprodává, ale ze skladů se dá sehnat za 7000 + nový RAMky tak 2000 + výměna (od SHAKALa) 700 = 9700Kč a ještě ti zbyded na kvalitní fólii. JInak FD je u všech G3/G4 Uni, jenom potřebuješ to správnou ROMku, stejně jako u Toshiby ji potřebuješ, aby si měl aktivovanou nVidiu. JInak jeslti je malej displej ale má velký rozlišení, tak to je naprd, akorát ty pixely už sou tak titerný že nejdou ani rozeznát.

Moment, není todle diskuze o 3 new modelech HTC? Prostě abych to zkrátil, KAŽDEJ MÁ NĚCO DO SEBE, KONEC OT (jeslti to chcete dokončit, mužeme dát ICQ :wink: )

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » ned kvě 04, 2008 10:49

Má Diamond 3,5 jack výstup ? Prípadne nejaké PPC s parametrami Diamond a 3,5 jack ? thx

Dunan
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte dub 01, 2008 18:15

Příspěvek od Dunan » pon kvě 05, 2008 0:41

Dokud HTC nepoužije transreflexivní displej, materiál, který nebude připomínat zrcátko a dotykovou vrstvu, tak jak jí znám z notebooku, bude to stále jen hračka na domácí použití. Práce s Cruisem pod Sluncem je za trest... A dle náhledů ani nové HTC Diamond nema výstup na 3,5 Jack - rád bych si něco poslechl, ale s další USB havětí nemám na to chuť. U eGPS nejspíše nebude podpora RDS-TMC nebo...?

Uživatelský avatar
Soap
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 240
Registrován: sob pro 15, 2007 20:13
Zařízení: 1+ 3T
Bydliště: Kyjov

Příspěvek od Soap » stř kvě 21, 2008 12:06

tu sou naky pekny obrazky
a tu naky podrobnejsi informace
http://www.pdadb.net/index.php?m=specs&id=1306

akorat nevim jak je to s tema signalama na nekterych servrech sem nasel ze ma podporu jen 800 a 1900
Přílohy
sizeasydiamondraphael.jpg
sizeasydiamondraphael.jpg (23.21 KiB) Zobrazeno 1912 x
newhtcs-enhanced.jpg
tu sou naky pekny obrazky
newhtcs-enhanced.jpg (50.86 KiB) Zobrazeno 2167 x

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů