HTC Magnum: Komunikátor s největším displejem na světě

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Magnum: Komunikátor s největším displejem na světě

Příspěvek od Jiří Hrma » stř úno 06, 2008 10:57

Obvykle bych bleskovku o novém komunikátoru začínal slovy "společnost HTC připravuje...", avšak zde je to trochu jinak. Redaktoři serveru PortalPPC.com světu představili vlastní zařízení pod názvem HTC Magnum, které disponuje na první pohled opravdu obrovským displejem. Rovněž smyšlené specifikace vypadají velice zajímavě.

Obrázek

OS: Windows Mobile 6.1
CPU: 800MHz Marvell
Displej: OLED, dotykový, WVGA, 65k barev
Paměť: 2GB ROM a 256MB RAM
GPS: SiRFStar III
Konektivita: WiFi, Bluetooth, WiMax, HSDPA
Grafický akcelerátor: ATI Mobile 128MB
Hmotnost: 730 gramů včetně baterie

HTC Magnum na videu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o_k0h_nhBzs[/youtube]

Ve skutečnosti se ale jedná jen o velký 20" LCD displej od společnosti HP, na který je připojen komunikátor HTC X7500 "Advantage", výsledek ale vypadá opravdu neskutečně reálně a rovněž velice zábavně, o čemž se můžete přesvědčit z přiložených fotografií :-) .

Další snímky naleznete na serveru PortalPPC.com.

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » stř úno 06, 2008 11:34

Jirko prosimtě to už mi nedělej, tady umírám smíchy! :lol: :tlem: :-D
Jen mě zarazilo jak na začátku říká Pocket PC. Místo pouzdra k tomu musí dávat kalhoty, které mají místo kapse batoh. :tlem:

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř úno 06, 2008 14:18

to ci! :-D

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 » stř úno 06, 2008 16:26

Jo to je supr jestli je v tom doura na poutko, tak by se to dalo nosit na krku :D Akorat teda na tenhle model je moje kláveska TapTap Keyboard naprostou zbytecnosti... pokud se teda nenajde nekdo kdo by mermomoci chtel psat celou dlani :D

Uživatelský avatar
Kabuto
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 110
Registrován: úte srp 08, 2006 20:44
Zařízení: Samsung Galaxy S8+

Příspěvek od Kabuto » stř úno 06, 2008 16:31

Tohle zařízení je zřejmě pro lidi s amputovaným zápestím u obou rukou -> to aby mohli pohodlně ovládat megaPPC bez použití stylusu.

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » stř úno 06, 2008 16:43

Mazec! To chcu!
Vi nekdo kde a za kolik se da koupit? :-D
Tak televize 20 000, HTC Advantage 25 000, kvalitni autobaterka 4 000, batoh 1 000...
Za 50 000 pekna hracka :-D

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » stř úno 06, 2008 16:49

Sem slyšel že je to nová technologie na ovládání nohama. :tlem:

Sir Andrew: 2o ooo+25 ooo+4 ooo+1 ooo=50 000 :lol:

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Příspěvek od bkf1 » stř úno 06, 2008 16:55

Jo tak prejmenuju klavesku na DupDup Keyboard :D

Uživatelský avatar
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 204
Registrován: stř led 30, 2008 16:03
Zařízení: Samsung Omnia

Příspěvek od yaqwsx » stř úno 06, 2008 17:04

Ne, ne, to je pro babičky, které si jdou pro léky nebo pro dědečky, kteří jsi jdou pro nové zuby - využívají služeb GPS, aby trefili....

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » stř úno 06, 2008 17:20

kapu píše: 2o ooo+25 ooo+4 ooo+1 ooo=50 000 :lol:
Ja vim, hned sem to opravil, ale byl jsi rychlejsi 8-)
... a to jsem mel z matiky na vyzo trojku :lol:

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » stř úno 06, 2008 17:28

To je docela nefer já měl z matiky 5. :???:
Asi vás sklamu ale T-mobile ani O2 o tom nic neví, takže dovoz bude asi nulovej. :cry:
Sem volal na technickou podporu ti ze mě měly dost. :lol:

Uživatelský avatar
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 90
Registrován: čtv úno 15, 2007 16:54
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xetron » stř úno 06, 2008 17:44

To chci jako gps na kolo

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Příspěvek od jenda.69 » stř úno 06, 2008 22:44

:-D Tak to se povedlo...

Jak to mají napájený, když k tomu nevedou kabely? Nebo jsem něco přehlídnul?

Uživatelský avatar
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: pát kvě 05, 2006 21:42
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuriG » stř úno 06, 2008 23:03

lol mazec :-D btw: napojeny to je ai neka zezadu, vsimete si jak jim ocas nevislo syncronizovane tapnuti na to LCD :-D ono tje asi fuska se sehrat s kolegou v rohu, ktery ma athenu v ruce a slduje Vas :-D :-D

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Příspěvek od ziminix » čtv úno 07, 2008 15:52

ADJuriG: Vis co, kdyby se vzal dotykovej displej slo by to lip :tlem:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » čtv úno 07, 2008 16:04

nebo alespoň "nalepila" dotiková vrstva

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » čtv úno 07, 2008 16:16

Tak tomuto hovorím cihla :tlem:

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » čtv úno 07, 2008 17:01

Prodam HTC Magnum!
Vyvolavaci cena 1,- Kc :-D
Naklady na dopravu: 10Kc / km
(do schranky se nevleze, mozny leda odvoz vysokozdviznym vozikem)

PS: nekde jsem cetl ze ma 512MB RAM, ja prodavam super verzi s 1GB!!!

Uživatelský avatar
Rostakd
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 129
Registrován: úte úno 05, 2008 10:49
Zařízení: Apple iPhone 5S
Bydliště: Tábor

Příspěvek od Rostakd » čtv úno 07, 2008 19:36

To vytahnout nekde ve meste asi bych byl IN :D

Uživatelský avatar
Kabuto
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 110
Registrován: úte srp 08, 2006 20:44
Zařízení: Samsung Galaxy S8+

Příspěvek od Kabuto » čtv úno 07, 2008 21:43

Tak mě napadlo, jestli na napájení tohole ještě vůbec stačí baterie. Jestli třeba nemusíte nosit s sebou nějákej přenostej akumulátor do auta. A když se pak ten akumulátor nabíjí, tak jestli tomu stačí klasickejch 230V stejnosměrnýho proudu, nebo jestli už tam musim strkat něco pod vyšším napětím. :-D

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů