Jak na pohled poznat, jestli už prozvánim?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Jak na pohled poznat, jestli už prozvánim?

Příspěvek od jenda.69 » pon led 28, 2008 16:29

Docela mně u mýho Voxíka vadí taková drobnost. Když někomu volam, tak to napíše "Vytáčení" a takhle to píše dokud druhá strana nepřijme.
Já ale občas prozvánim a takhle od pohledu nemam možnost poznat, jestli už telefon dotyčnýho zvoní.
Na mým starým Siemensu se při tomhle změnila animace, takže se s tim dalo v pohodě prozvánět třeba ve škole pod lavicí... Voxíka si musim dát k uchu, abych věděl, co se děje, a to je ve škole při hodině... divný... :-D

Neni nějaký nastavení, nebo třeba nějakej maličkatej prográmeček, kterej by mi vypsal, jestli už to zvoní?
//uplně ideální by bylo něco, co přidá volbu "prozvonit" a to by pak vytočilo nějaký číslo a nechalo ho vyzvánět přednastavenou dobu :)

msabrsula
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv led 24, 2008 22:51
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od msabrsula » úte led 29, 2008 23:37

Taky mi chybí tento způsob prozvánění ze Siemensu, ale asi s tím nic nepůjde udělat

headquest
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát zář 14, 2007 12:33

Příspěvek od headquest » stř led 30, 2008 2:09

Me to pri prechodu na WM zarizeni taky prekvapilo, ale uz dlouho nestuduju, tak mi to nevadi :grin:

Uživatelský avatar
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: stř bře 07, 2007 11:40
Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jivo » stř led 30, 2008 3:41

Ono toho na WM chyby daleko vice. Aleasi si budeme muset zvikat.
Co treba editace volaneho cisla nebo editace cisla ze seznamu pred vytocenim. Zkuste si o O2 zavolat z roamingu pres *101*...
Co treba moznost zaslat neco pres Bt na sparovane zarizeni ze seznamu bez jeho hledani...
Co treba hromadna sprava s kontakty ?

No, jsem presvedcen, ze WM je dnes na trhu to nejlepsi, ale stale se ma co ucit od primitivnich FW telefonu. Snad se to nekdy douci.

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor » stř led 30, 2008 15:32

přesně tak také mne dost zaráží že musím pokaždé začít vyhledávat spojení,také to že nejdou nijak odeslat sms cez Bt no nebo to že při odesílání nějakého souboru se neukazuje kolik toho je už prič nebo na to je nějakej program mě by se líbilo něco jako má SE

Uživatelský avatar
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: stř bře 07, 2007 11:40
Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jivo » stř led 30, 2008 16:34

Jeste bych pridal, ze pokud promeskate potvrzeni prijeti kontaktu cisouboru pres BT, tak uz ho nikdy neuvidite.
To same, pokud si kopirujete treba cely ceznam s 800 kontakty a v 1/2 vam nekdo zavola. Tak HW reset a vse znova.

ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv úno 14, 2008 8:36

Příspěvek od ftakgabo » čtv úno 14, 2008 8:38

Neviete ci tieto problemy riesi WM 6.1 ?

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 920
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » stř bře 26, 2008 22:53

Bohuzel neresi.

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 hostů