HTC Home

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Uživatelský avatar
schyzo
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned říj 21, 2007 23:33
Zařízení: HTC P3300, HTC TyTN II, Qtek 9000
Bydliště: Brno

HTC Home

Příspěvek od schyzo » sob led 26, 2008 23:01

Prosím Vás, nevíte někdo co s tím?
V liště skutečný čas a plugin Htc home si dělá co chce, nemůžu na to přijít
čím to je možný.
Přílohy
Home1.jpg
Home1.jpg (21.72 KiB) Zobrazeno 3207 x

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » ned led 27, 2008 10:10

zkontroluj regional settings, jestli to netahá z tohoto nastavení pro jiné časové pásmo...

Uživatelský avatar
schyzo
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned říj 21, 2007 23:33
Zařízení: HTC P3300, HTC TyTN II, Qtek 9000
Bydliště: Brno

Příspěvek od schyzo » ned led 27, 2008 10:18

Zdárek, v regional setings všecko ok, prostě to šlape tak půl hodiny, pak se to sekne a hotovo, pomůže měkký reset pak zase chvilku šlape a zase reset a pořád dokola.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned led 27, 2008 12:15

Podle screenu koukam,ze mas wm5 nebo wm6?Ne vsechny verze HTC Home chodi korektne.

Uživatelský avatar
schyzo
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned říj 21, 2007 23:33
Zařízení: HTC P3300, HTC TyTN II, Qtek 9000
Bydliště: Brno

Příspěvek od schyzo » ned led 27, 2008 12:20

No právě že mám wm6, ofiko HTC, Htc Home nejnovější verzi.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned led 27, 2008 12:42

Pak screen co jsi sem hodil do prvniho prispevku vypada jako z wm5 podle baru nahore a dole.S takovym chovanim jsem se nikdy nesetkal.HTC Home verzi je vic,jsou to ukuchtene caby vyvojaru apod,HTC sve HTC Home ke stazeni oficialne nenabizi.Ne vzdy je nejnovejsi verze ta nejspravnejsi.

Uživatelský avatar
schyzo
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned říj 21, 2007 23:33
Zařízení: HTC P3300, HTC TyTN II, Qtek 9000
Bydliště: Brno

Příspěvek od schyzo » ned led 27, 2008 12:52

No fakt nekecám wm6.
Přílohy
sshot001.jpg
sshot001.jpg (26.85 KiB) Zobrazeno 3113 x

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned led 27, 2008 12:57

Dobre,jakou mas verzi HTC Home??

Uživatelský avatar
schyzo
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned říj 21, 2007 23:33
Zařízení: HTC P3300, HTC TyTN II, Qtek 9000
Bydliště: Brno

Příspěvek od schyzo » ned led 27, 2008 13:01

Htc Home v2.1.1005.722
Htc Customizer v10b5

Uživatelský avatar
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 313
Registrován: úte srp 28, 2007 18:20
Zařízení: Samsung Galaxy SII
Bydliště: Rousínov

Příspěvek od nofxsak » ned led 27, 2008 13:01

mozna ma ten vzhled pomoci wisbaru nebo tak neco... zkus nahrat starsi verzi HH plug-inu (stejne je to s tema listama nake podezrele :) )

Uživatelský avatar
schyzo
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned říj 21, 2007 23:33
Zařízení: HTC P3300, HTC TyTN II, Qtek 9000
Bydliště: Brno

Příspěvek od schyzo » ned led 27, 2008 13:04

Ne, wisbar nemám.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned led 27, 2008 13:11

Zkus tam nahrat tuto verzi z HTC Polaris,chodila me bez problemu na trech zarizenich.Nezapomen starou verzi radne odinstalovat.
Přílohy
HTCHome_1025_721 polaris.rar
(1.27 MiB) Staženo 183 x

Uživatelský avatar
schyzo
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned říj 21, 2007 23:33
Zařízení: HTC P3300, HTC TyTN II, Qtek 9000
Bydliště: Brno

Příspěvek od schyzo » ned led 27, 2008 13:14

Dikes, jdu vyskoušet.

Uživatelský avatar
schyzo
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned říj 21, 2007 23:33
Zařízení: HTC P3300, HTC TyTN II, Qtek 9000
Bydliště: Brno

Příspěvek od schyzo » ned led 27, 2008 13:50

Díky moc, zatím běží bez problémů, uvidím co dál. PS. a co je divnýho na tě mejch lištách?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » ned led 27, 2008 16:38

s těma lištama to je jednoduchy,, stačí malej zásah do registrů (taky to mam ale v černý, dělal sem to podle ňakýho navodu, ale nevim kde)

Uživatelský avatar
schyzo
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: ned říj 21, 2007 23:33
Zařízení: HTC P3300, HTC TyTN II, Qtek 9000
Bydliště: Brno

Příspěvek od schyzo » ned led 27, 2008 16:45

No, já jsem s registrama nic nedělal, takhle to mám od začátku co jsem přeflaschoval z wm5 na wm6, a jak to má správně vypadat? Já se wm teprve učím.

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Příspěvek od Vitezslav2 » sob úno 09, 2008 19:26

Zdravím všechny.Mám HTC teprve od rána a chtěl bych poradit co mám udělat,abych měl ma displeji tapetu s normální ostrostí a né jen zprůhledněnou.Díky za radu.

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 70 hostů