Záznamník zvuku-chyba S710

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
msabrsula
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv led 24, 2008 22:51
Kontaktovat uživatele:

Záznamník zvuku-chyba S710

Příspěvek od msabrsula » čtv led 24, 2008 22:59

Když stiknu boční tlačítko záznamu zvuku, mobil napíše že se může hovořit po zvukovém signálu, ten se ozve a vyskočí chyba, že v systému není žádná zvuková značka. Co s tím?
Nedávno jsem odebíral některé nepotřebné programy. Je možné že jsem něco vymazal, co tam mělo zůstat?

Díky za odpověď

msabrsula
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv led 24, 2008 22:51
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od msabrsula » pát led 25, 2008 9:45

Myslel jsem, že ty hlasové poznámky vůbec už v telefonu nejsou, ale náhodou jsem našel zástupce ve složce Office.Nevím jak se tam dostal. Samotné nahrávání funguje a přesunul jsem ho zpět do nabídky start. Ale po stisku bočního tlačítka zas ta chyba.
Nevíte co by s tím mohlo být?

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1022
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » pát led 25, 2008 9:55

Asi jsi omylem smazal nake soubory. Zalohuj si věci a udělaj Hard Reset. To bude asi nejednoduší řešení. Nebo jestli máš po ruce druhého voxe můžeš skusit najít co jsi smazal. Ale prví metoda bude nejlepší. :-) Jen dávej pozor aby jsi vše zálohoval. :wink:

msabrsula
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv led 24, 2008 22:51
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od msabrsula » pát led 25, 2008 10:01

Budu to řešit asi tím hard resetem. Co všechno se mi smaže? Asi programy, nastavení, kontakty a dokumenty? Ještě jsem to nedělal, tak nevím do čeho jdu. Potom bude windows úplně čistý jako když jsem měl telefon nový?

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1022
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » pát led 25, 2008 10:43

Ano přesně tak, voxík bude v takovém stavu v jakém jsi ho kupoval.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pát led 25, 2008 13:45

nevim, jak to mam pochopit, sem na tydle věci blbej, ale rači napišu obě možnosti co si myslim:
1)poznámky (myslim ty s tim nahravanim) : jeslti normálně fungujou, tak je to OK, ale jeslti nejdou spustit přez to tlačítko tak proto, že se přez něj spouští hlas. ovládání
2)ovládání hlasem : zkus to ještě jednou nahrát, ale přez nastavení,

Uživatelský avatar
charlie42
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: sob zář 22, 2007 6:12
Zařízení: Sony Ericsson XPERIA X10

Příspěvek od charlie42 » pát led 25, 2008 17:38

noo me to samy dela to bocni tlacitko od chvile kdy jsem si telefon prines, nefunguje ani premapovani pres zastupce.. rad bych tam dostal taskmanager, ale i kdyz se taskmanager spusti tak zaroven s tim se spousti i ty hlasovy poznamky takze je to nepouzitelny.. kdyby nekdo vedel co s tim..?

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Příspěvek od jenda.69 » pát led 25, 2008 19:03

Já to tady přečetl a nechápu první příspěvek.
Takže chceš spustit poznámky, ale když zmáčkneš tlačítko na poznámky, tak to otevře hlasový ovládání?
Zkus to tlačítko chvilku podržet. :wink:

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů