Program na prepinanie uloh.

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Jeremi
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: sob črc 07, 2007 18:19

Program na prepinanie uloh.

Příspěvek od Jeremi » úte led 22, 2008 17:59

ahojte existuje program ktory by mal iba jednu ulohu a to prepinat nejakym tlacidlom ulohy tak ako to funguje v normal winoch kombinaciov alt+tab??

Dakujem

Uživatelský avatar
HeadHunter
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte čer 21, 2005 10:15
Bydliště: Vyškov/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HeadHunter » úte led 22, 2008 18:29

Vyextrahuj si treba z SPB Pocket+ "AltTab.exe" kdyz ho hodis do MenuStart -> Programy tak pujde priradit i k HW tlacitku. Nebo si to stejne najdi na xda-devu.

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1022
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » úte led 22, 2008 19:02

Nejlepší a zároven free program je WkTask, recenzi si můžeš přečíst tu:
http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... le&ide=971

jirkab
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: sob úno 24, 2007 19:11
Bydliště: Praha

Příspěvek od jirkab » úte led 22, 2008 20:30

:-D Nejlepší?
Preferuji již zmíněný ALTAB. Jenoduchý, účelný.

Jeremi
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: sob črc 07, 2007 18:19

Příspěvek od Jeremi » úte led 22, 2008 20:42

ako to urobim? to extrahovanie :tlem:

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1022
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » úte led 22, 2008 20:43

To je další věc, ale každý na PDA nemá HW klávesnici a na SW klávesnici to je docela nepoužitelné. Abych řekl pravdu ALT + TAB nepoužívám ani na PC, od toho mám jeden výbornej vynález "MYŠ", abych mohl přepínat programy přímo na ploše. :-) Stejně to preferuji i na PDA, ale tam místo myši mám stylus a dotikovou obrazovku. Jak už jsem psal at si každej vybere co mu vyhovuje, aspon Jeremi má na výběr.


Edit:
Jirkab promin přehlédl jsem že Jeremi chce to ALT + TAB
Jeremi: Jaké extrahování myslíš?

Uživatelský avatar
Kabuto
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 110
Registrován: úte srp 08, 2006 20:44
Zařízení: Samsung Galaxy S8+

Příspěvek od Kabuto » úte led 22, 2008 21:46

Na neoficiální ROM na M700 je alt+tab už zabudovanej a dokonce přednastavenej tlačítku. Jinak mám i SPB plus, kterej to taky podporuje.

Jeremi
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: sob črc 07, 2007 18:19

Příspěvek od Jeremi » úte led 22, 2008 22:13

ide o to ze som mal na tytnovi neoficialnu rom K's1.30b a tam bola taka funkcia ze po stlaceni tlacidla hodilo podobnu ponuku ako vo wine po kombinacii alt a tab, a teraz co mam rom shaps tak ta je pre mna vhodnejsia a podla mna aj o dost rychlejsia ale chyba mi v nej toto :tlem:

dakujem

Jeremi
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: sob črc 07, 2007 18:19

Příspěvek od Jeremi » úte led 22, 2008 22:40

HeadHunter píše:Vyextrahuj si treba z SPB Pocket+ "AltTab.exe" kdyz ho hodis do MenuStart -> Programy tak pujde priradit i k HW tlacitku. Nebo si to stejne najdi na xda-devu.
ahoj nemozes mi prosim pomoct nejako sa mi nedary to najst na xda

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12257
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » úte led 22, 2008 22:55

Zde je,priste zkus zapojit Google...
Přílohy
AltTab.zip
(2.08 KiB) Staženo 187 x

Uživatelský avatar
HeadHunter
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte čer 21, 2005 10:15
Bydliště: Vyškov/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HeadHunter » stř led 23, 2008 3:51

Sry kapu, ale "ALT+TAB" není vázán na HW klávesnici na PDA. Ten nazev vychazi z toho co to dělá :wink:. A to, že se to dá namapovat na HW tlačítko je pro mě +.

Uživatelský avatar
phallus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon dub 14, 2008 22:01
Bydliště: Uherský Brod
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phallus » sob čer 14, 2008 15:42

Dřív jsem používal ALT+TAB z SPB Pocket Plus, ale od té doby, co mám Wktask nepoužívám nic jiného :-)

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 hostů