Připravuje se WM6 ROM pro Motorolu MPx200!

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Zbyněk
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát říj 05, 2007 21:05

wm6 mpx200

Příspěvek od Zbyněk » ned říj 07, 2007 1:00

obrazovky z mojí mpx. Je to pěkný, jen to chce doladit. Nejdou posílat sms, jak tvrdí autor máme počkat na další verzi. Nepovedlo se mi taky rozběhnout activesync. Ani přes USB ani IR. Čeština je z nějakého slovenského serveru pro qtek 8010 i s T9
Přílohy
PICT0088.jpg
(144.59 KiB) Staženo 118 x
PICT0087.jpg
PICT0087.jpg (96.5 KiB) Zobrazeno 7764 x
PICT0086.jpg
PICT0086.jpg (89.72 KiB) Zobrazeno 7763 x
ss002.jpg
ss002.jpg (7.1 KiB) Zobrazeno 7763 x
ss001.jpg
ss001.jpg (11.22 KiB) Zobrazeno 7762 x
ss000.jpg
ss000.jpg (10.03 KiB) Zobrazeno 7763 x

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1022
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » ned říj 07, 2007 6:50

Velmi pěké! :-)

Wexx
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pát črc 29, 2005 0:13

Příspěvek od Wexx » ned říj 14, 2007 9:50

TomasNM píše:Mam strasne tazke srdce na ten kram. Schvalne som napisal 'Software',nie hw!!! Na Hermesovi mi polovicka veci z tych,co bezne pouzivam,nefunguje. Mozno to je ROMkou Orange. Dokonca ani nejaky 'akcelerator' sa mi nezdal prilis funkcny,co sa tyka grafiky. No neoblubil som si ho. Skor by som si obcas dovolil tvrdit,ze Vario ma rychlejsiu grafiku ako Hermes aj Himalaya. Samozrejme Hardware je nieco uplne ine ako Software.
Kompatibilita programů by měla činit 95% a více. Pokud ne, nejspíš ti nedošlo, že si musíš odemknout registry, pro možnost instalace jakýchkoliv nepodepsaných programů (to je u Orange ROMek tradiční).

Jinak podle grafických testů je Vario skutečně výkonější než Hermes a to celkem značně. Otázka je, jestli byly testy prováděny s nebo bez zapnutého akcelerátoru.

Vario je 8125, Hermes je 8525, PPC6700 je HTC Apache (XScale PXA270 416MHz, podobně jako Himalaya akorát má zvýšený grafický výkon, díky WMMX).

http://www.pocketpcthoughts.com/article ... 84&start=3

Shurin
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř čer 22, 2005 17:01
Bydliště: Kdekoli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shurin » čtv říj 18, 2007 18:01

Už aby ta nova verze byla, protože ja SMSky posilam docela rad :-D

M4r1hu4n3
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob srp 05, 2006 19:18
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M4r1hu4n3 » sob říj 20, 2007 20:19

:tlem: Jakozto hrdemu majitel mpxky mi srdce zaplesalo, wm5 mi nejak nesedly, ale tyhle si urcite taky rad vyzkousim :)

MAC666
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob dub 07, 2007 12:48
Bydliště: PLZEN

Příspěvek od MAC666 » stř lis 07, 2007 20:06

cau mate nekdo navod jak wm6 dostat do mpx200.wm 5 mi tam sla bez problemu,tady delam si nakou chybu.dik

edlik18
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv črc 12, 2007 12:39

Příspěvek od edlik18 » pon lis 12, 2007 14:29

Mě sms jdou jen je musím posílat přes program send SMS. Mám verzi WM06_Black_ONE - rp1-09

Shurin
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř čer 22, 2005 17:01
Bydliště: Kdekoli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shurin » čtv lis 15, 2007 21:35

Tak to je jasny, že jdou takhle, ale neni to zrovna moc pohodlný způsob, navíc mam nadpisy tech složek v tureštině, nebo co to je...

Lukáš Krpálek
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř úno 14, 2007 1:41
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukáš Krpálek » čtv lis 22, 2007 22:48

už už sem chtěl mpxu poslat do světa, ale tohle? ;oI .. nu, pokud se na tom chlapcum ruskejm podaři rozchodit simtoolkit, tak dostane mpxa novej kryt a z domu nepude eště hodně dlouho ..

drulux
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned lis 25, 2007 10:34

Prosim o radu...

Příspěvek od drulux » ned lis 25, 2007 10:54

Dobry den vespolek, zdravim vsechny fandy mpx200. Ja rozbehal wm6 bez problemu, T9 ku sem tam dostal tusim z Qteku Active synch 4.5 funguje bez nejmensich problemu pripada mi ze i dokonce rychleji nez kdykoli pred tim a IR port take jede jak ma....Zajimalo by me jestli nekdo neprisel na to jak rozchodit posilani SMS klasickym zpusobem a ne jen pres Send SMS...a jeste bych chtel poprosit jestli by mi nekdo neporadil jak nastavim GPRS na Vodafone live! Budu moc vdecny za jakoukoli radu.....jinak je to ta nejlepsi ROMka kterou sem ve sve mpx200 mel dokonce i baterka konecne vydrzi ...

drulux
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned lis 25, 2007 10:34

Příspěvek od drulux » ned lis 25, 2007 11:52

Jediny zpusob jak odeslat sms je ulozit jako draft a pak presunout do posta k odeslani... cetl sem 15.11.2007 na http://forum.xda-developers.com/showthr ... 757&page=8 zpravicku od asi_ ze na tom dela a ze by to melo v nove verzi byt opravene tak doufamze to prijde brzy ;-)

drulux
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned lis 25, 2007 10:34

Příspěvek od drulux » ned lis 25, 2007 11:54

Škoda jen že ti rusove neudelali na tu svoji novou ROMku i anglictinu :-( http://www.pda4x.com/read.php?tid=50954 ... ad=&page=2 nebo kdybych jen umel rusky ale to uz zrejme asi nedozenu :-D

Lukáš Krpálek
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř úno 14, 2007 1:41
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukáš Krpálek » ned lis 25, 2007 22:56

drulux : tak ta vypadá přímo skvostně, až na to, že s ruštinou si asi taky moc nepotykám :-/

drulux
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned lis 25, 2007 10:34

Příspěvek od drulux » čtv lis 29, 2007 9:07

moje rec ta ruska by se hodila .-D co uz ale pokud by se podarilo rozchodit to tlacitko posilani sms tak je to snad dokonale uz sem nenasel nic jineho co by nefugovalo

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů