Připravuje se WM6 ROM pro Motorolu MPx200!

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Připravuje se WM6 ROM pro Motorolu MPx200!

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv říj 04, 2007 7:22

Motorola MPx200 se bezesporu zapsala do srdcí spousty uživatelů Windows Mobile zařízení. Pro mnohé, včetně mě, to bylo vůbec první zařízení s operačním systémem společnosti Microsoft.

Motorola MPx200 se standardně prodávala s Windows Mobile 2002, později se však objevil poměrně zdařilý upgrade na Windows Mobile 2003 (neoficiální), a o několik měsíců později dokonce i upgrade na Windows Mobile 5.0. Nikdo by nečekal, že se pro bezmála tři roky starý telefon objeví i upgrade na Windows Mobile 6 Standard, opak je ale pravdou.

Obrázek

Server Mobilnaut.cz informoval, že turecký student Ömer Faruk Özdemir společně s ruskou komunitou MPx200 společně připravují upgrade na poslední verzi systému Windows Mobile.

Další informace a screenshoty naleznete v tomto článku.

suda
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv čer 23, 2005 10:53
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suda » čtv říj 04, 2007 8:21

A jsou nejake zpravy o romce pro MPX220? WM5 nebo WM6.

diky
Lubos

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv říj 04, 2007 8:24

Tady máte ROMku

RDT
VIP
VIP
Příspěvky: 450
Registrován: úte dub 10, 2007 21:59
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDT » čtv říj 04, 2007 9:20

No tedy, to bych do PMx200 už skoro ani neřekl :) . Je fakt, že už upgrade na WM 5.0 mě dříve překvapil, ale tohle už je fakt moc ;oI :grin:

Uživatelský avatar
nowizz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 137
Registrován: pon lis 06, 2006 14:34
Zařízení: HTC One S (Ville)
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od nowizz » čtv říj 04, 2007 9:41

hlavne bych fakt bral pro mpx220.a jestli funguje i na mpx200 ktera ma pomalejsi procesor tak by nebylo spatny udelat konverzi ;-)

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda » čtv říj 04, 2007 10:13

Hoši to je teda nářez ale moc mě to nepřekvapuje protože když jsem MPx200 měl tak vím že to nebyl v podstatě normální smartphone.Mobily se dříve řadily do třech kategorií.1-kategorie vývojové mobily(nikdy na trhu) 2-kategorie mobily pro testování systému(např.MPx200) a 3-kategorie jsou standartní mobily pro komerční prodej.Proto když se testoval první wm5 tak testovací mobil byla bájná Motorolka MPx200.Takže se není čemu divit.Prostě legenda mezi legendama.A k té MPx220 tak tam nikdy wm5 ani wm6 nerozjedeš(kategorie 3).Tak to je můj příspěvek.Ahoj Olda :wink:

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » čtv říj 04, 2007 11:20

Ty jo, tak to je mazec. Snad jeste vetsi, nez kdyz se objevily WM05. Kazdopadne to vsem nynejsim majitelum mpx200 preji. Taky to byl muj prvni smartphone.

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1022
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » čtv říj 04, 2007 14:25

Oravdu síla todle bych niiikdy nečekal!
Vzhledem k tom že jsem MPX200 měl taky, tak vím jak to tam bylo už stěma WM5 a že by někdo ukuchtil i WM6 pro MPX200 se mě nezdálo ani v těch nejbláznivějších snech! :-D

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Příspěvek od Jiří Hanč » čtv říj 04, 2007 15:15

Já to prostě nechápu,dyť je 220ca(slovy=dvěstě dváca) výkonější než 200(dvoustovka) ne?
A kydž může bejt portace WM6 na 200,tak proč by nemohla bejt portace WM5 na 220cu?

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda » čtv říj 04, 2007 15:25

O tři příspěvky zpět jsem to vysvětloval.Motorola MPx200 byla speciální smartphone.Byla hodně otevřená.Na rychlosti tolik nezáleží.MPx220 je už standartní mobil.Ahoj Olda :wink:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » čtv říj 04, 2007 16:01

No jako bych to nenapsal, že by to šlo. Čék tle něco napíše, nákěj anglán si to přeloží, dá to někomu, ten to hodí turkovi a ten kámlošovi, ten na ruský fórum a už to jede :lol:

Uživatelský avatar
peter34
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: úte lis 28, 2006 13:15
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9, BlackBerry Classic
Bydliště: Ružomberok

Příspěvek od peter34 » čtv říj 04, 2007 17:49

Uf, to je sila. MPx 200 bol aj moj prvy fon s Windows Mobile.Som zvedavý, ako to bude fungovať a držím starej ale večne mladej MPx palce :tlem:

destrik
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: sob bře 10, 2007 15:01

Příspěvek od destrik » čtv říj 04, 2007 20:04

mPX 220 ma digitalne podpisanu rom..a nevie to zatial nikto obist..preto tam nie je zatial ani WM05

dj.paratko
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pát črc 27, 2007 15:23
Zařízení: SG II, HTC Diamond 2

Příspěvek od dj.paratko » pát říj 05, 2007 7:37

no super ja vedel proc tene telefon neprodavat sice mi lezi zapraseny na stole ale ted jsem za to rad. jinak 220 chlapci byla nehorazna srac*a a 200 nesahala ani po kolena to je preci jasny.....

semi pepino
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: ned kvě 21, 2006 1:54

Příspěvek od semi pepino » pát říj 05, 2007 13:51

Měl jsem Mpx200 i Mpx220 a souhlasím, že 200 byla lepší - bohužel jí chyběl foťák. Mpx220 jsem měl dvě - u obou se projevily vážné závady. Mpx200 už má nejeto 33 měsíců.

Zbyněk
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát říj 05, 2007 21:05

mpx200

Příspěvek od Zbyněk » pát říj 05, 2007 21:11

MPX 200 byl můj první smartphone a nenechám na ni dopustit. Ještě stále funguje bez vůle atd. WM6 mi na ní běží od včera. Až se to doladí bude to bomba. Co se rychlosti týče, žádný problem.

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1022
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » pát říj 05, 2007 22:43

Zbynku nemohl by si dát naky real fotografie? Jsem na to dost zvědavej :-)

TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: ned črc 10, 2005 11:14
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od TomasNM » sob říj 06, 2007 13:30

No a ja od vcera slapem na WM6 v Legendarnom PPC HTC Himalaya. Je to super hracka,vsetko na tom slape a tie hovadiny typu TyTN a spol.na tento software mat nebudu.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob říj 06, 2007 16:11

Máš něco proti TyTNu?! Jestli si myslíš, že himalajia má graf. akcelerátor, lepší WM6 než na TyTNovi, HW klávesnici bo 2MPx foťák?

TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 231
Registrován: ned črc 10, 2005 11:14
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasNM » sob říj 06, 2007 17:30

Mam strasne tazke srdce na ten kram. Schvalne som napisal 'Software',nie hw!!! Na Hermesovi mi polovicka veci z tych,co bezne pouzivam,nefunguje. Mozno to je ROMkou Orange. Dokonca ani nejaky 'akcelerator' sa mi nezdal prilis funkcny,co sa tyka grafiky. No neoblubil som si ho. Skor by som si obcas dovolil tvrdit,ze Vario ma rychlejsiu grafiku ako Hermes aj Himalaya. Samozrejme Hardware je nieco uplne ine ako Software.

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 hostů