Qtek 8310 a WM6

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

Qtek 8310 a WM6

Příspěvek od shark » stř kvě 09, 2007 12:17

nemate nekdo tuhle kombinaci ? a pokud ano, jak to funguje, pripadne poradite kde wm6 sehnat ...
dik za info

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » stř kvě 09, 2007 14:30

Tuhle kombionaci nikdo nema, WM6 pro starsi smartphony zatim neni a myslim,ze brzy ani nebude.

nevermind
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: sob úno 03, 2007 17:42
Zařízení: vypisování konfigurace je jako poměřování pindíků

Příspěvek od nevermind » stř kvě 09, 2007 15:05

není a asi nebude. Tedy ne oficiálně. Není na seznamu bezplatných upgradů od HTC. A na xda to také nebude...

shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

Příspěvek od shark » stř kvě 09, 2007 16:02

alternativ píše:Tuhle kombionaci nikdo nema, WM6 pro starsi smartphony zatim neni a myslim,ze brzy ani nebude.
to je divny...nekde nekdo psal za prodava prave 8310 a tvrdi, ze tam ma wm6 a specialne na to upozornuje jako na specialitu. takze predpokladam, ze by asi nekecal. protoze si to muze kazdej overit

ale mozna ze ma nejakou divnou verzi kterou tam horkotezko nacpal...kdo vi

felixx
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: čtv led 18, 2007 10:58
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od felixx » stř kvě 09, 2007 17:16

Na xda-dev. se na tom právě pracuje. Jen jsem nezjistil (možná přehlédl) očekávaný den D....

shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

Příspěvek od shark » stř kvě 09, 2007 19:23

tak uz jsem to nasel. nechci tu nekomu delat reklamu, ale v inzeratu na ce4you pise :

Prodám Qtek8310 s WM6. Telefon je cca 18 mesicu stary,.... Nainstalovany WM6 - nejedna se o preklep, opravdu jde o verzi 6.

tak kde to teda vzal ?

nevermind
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: sob úno 03, 2007 17:42
Zařízení: vypisování konfigurace je jako poměřování pindíků

Příspěvek od nevermind » stř kvě 09, 2007 20:19

Tak to možná někdo uvařil ROMku s WM6, ale rozhodně nebude oficiální (tzn ne oficiální leak). Já osobně bych ten telefon zatím nekupoval, protože to v každém případě bude hodně ranná verze a za problémy to nestojí. Nehledě na to, že k tomu nebude záruka. Nechápu moc lidi, co se ženou za novýma verzema jen kvůli tomu vyššímu číslu. Dokud stará funguje, není důvod upgradovat. A další otázkou je, nakolik každý člověk nové funkce využije.

shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

Příspěvek od shark » čtv kvě 10, 2007 6:46

no vicemene s tebou souhlasim, ze nema cenu mit novou verzi za kazdou cenu.zatim mi moje wm5 uplne staci.
spis do budoucna, aby az se zacnou delat programy pro wm6 tak aby to slo na wm5. nevim jaky presne rozdil je mezi wm5 a 6. jestli programy pro 6 pujdou na 5.

mel jsem podobny problem s wm2003. nektere programy se uz delaly pro wm5, takze me nesly. i kdyz hlavni viditelny rozdil tu byl v rozliseni displeje.

pravda ale je, ze tech programu co clovek pouziva aktivne zas tolik neni, takze je to v pohode.

felixx
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: čtv led 18, 2007 10:58
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od felixx » čtv kvě 10, 2007 13:39

...nemá cenu mít novou verzi za každou cenu...

reaguji: od známého vím, že jeho Qtek 9100 jede s Crossbowem cca o 30 procent rychleji a taky stabilněji. To už mi stojí za upgrade...
Navíc zase budu mít novou hračku na zkoumání... člověk se má pořád učit.

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » čtv kvě 10, 2007 14:30

No tech 30% mi prijde usmevne :wink: a ze by byl system stabilnejsi. Pokud porovnavas verze neoficialni,jinak to ani nejde, tak bych nebyl tak vesely,protoze WM5 od Johnnnnyho byly very very good (teda jsou). Bohuzel ta stabilita zalezi i na kusu telefonu. Hlavnim problemem u WM6 je rychle vybiti baterie, coz se jeste uplne nepodarilo doresit,ale na XDA uz to vapada nadejne,konkretne u CORE 2.0,ale to uz zavani OTckem.

felixx
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: čtv led 18, 2007 10:58
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od felixx » čtv kvě 10, 2007 23:22

No je fakt, že mám origo verzi FW s jakou jsem ten telefon koupil... Tak možná proto je trošku "nejistá" v kramflecích.

cipisx
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pát kvě 11, 2007 12:59
Bydliště: Brno

Příspěvek od cipisx » úte kvě 15, 2007 17:16

co se tyka toho inzeratu na ce4you, prodava to clovek, co ma dost blizko MS a ma tam ten image z internich zdroju MS v Redmondu. Takze WM6 pro Qtek8310 existuje, jenom ho ziskat...

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Lumia 925, Lumia 830, Lumia 930, Samsung Galaxy S9
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » úte kvě 15, 2007 17:56

To cipisx: Jedna pani povidala..........

cipisx
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pát kvě 11, 2007 12:59
Bydliště: Brno

Příspěvek od cipisx » úte kvě 15, 2007 19:42

uiqjirka píše:To cipisx: Jedna pani povidala..........
kdepak, skoro jsem ho uz koupil, ale bohuzel ten clovek nemel cas na predani a mezi tim jsem koupil jinej. mam i fotky s wm6 homescreenem ktery mi poslal (a dle mailu dela pro MS skoleni, takze to nemusi byt jedna pani povidala)

nevermind
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: sob úno 03, 2007 17:42
Zařízení: vypisování konfigurace je jako poměřování pindíků

Příspěvek od nevermind » úte kvě 15, 2007 22:22

cipisx píše:co se tyka toho inzeratu na ce4you, prodava to clovek, co ma dost blizko MS a ma tam ten image z internich zdroju MS v Redmondu. Takze WM6 pro Qtek8310 existuje, jenom ho ziskat...
Blbost. Ani ředitel MS pro ČR se k tomu nedostane. Mimo to, v nějakém Redmondu si nějaký Microsoft netestuje WM6 na 8310. To dělá HTC :wink: Oni si prostě postaví ROMku.
A to, že člověk neměl čas na předání - tak to je dost podivné jednání. Pokud bych byl on, a chtěl bych za to dostat peníze, rozhodně bych si čas udělal. Tohle mi smrdí nějakou levárnou. Ono taky není těžké otevřít obrázek v Resco přes celou obrazovku a pak vyfotit. S trochou snahy bych vám mohl poslat tajné screenshoty WM7 na Qtek 8500 :tlem:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9221
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte kvě 15, 2007 22:39

nevermind: Vůbec nemáš pravdu, v MS WM6 na Qteku 8310 testovali, stejně jako třeba na Wizardovi nebo Universalovi... (a stejně jako kdysi testovali WM5 na Motorole MPx200). já bych tomu inzerátu docela věřil; vždyť už dříve byly na MSmobiles fotky Tornada s WM6 (a dokonce právě z tý verze tuším Lutz psal preview WM6 Standard).

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Lumia 925, Lumia 830, Lumia 930, Samsung Galaxy S9
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » stř kvě 16, 2007 7:19

Cipisx napsal
bohuzel ten clovek nemel cas na predani
Nemel cas na predani,protoze wm6 v Qteku 8310 nemel,jsi naivni

nevermind
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: sob úno 03, 2007 17:42
Zařízení: vypisování konfigurace je jako poměřování pindíků

Příspěvek od nevermind » stř kvě 16, 2007 7:53

Jiří Hrma píše:nevermind: Vůbec nemáš pravdu, v MS WM6 na Qteku 8310 testovali, stejně jako třeba na Wizardovi nebo Universalovi... (a stejně jako kdysi testovali WM5 na Motorole MPx200). já bych tomu inzerátu docela věřil; vždyť už dříve byly na MSmobiles fotky Tornada s WM6 (a dokonce právě z tý verze tuším Lutz psal preview WM6 Standard).
Tak to já bych nevěřil. Nepopírám že WM6 je a pokud ano, na xda se dá sehnat (nevím jaká je tam situace s 8310). Jenom se mi prostě nezdálo to, jakým způsobem to dotyčná osoba chtěla prodat..
A jenom dotázek - proč MS testuje na telefonu? Není to práce výrobce telefonu?

cipisx
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pát kvě 11, 2007 12:59
Bydliště: Brno

Příspěvek od cipisx » stř kvě 16, 2007 8:12

panove, myslete si co chcete, ja tomu proste verim, nemam nejmensi duvod neverit. jestli chcete dam vam na nej kontakt, nabizel mi v pondeli, ze dnes je v Brne, ze by my ho mohl predat, ale bohuzel jsem mezi tim koupil jinej kousek (sice s WM5) ale 2 stejny telefony opravdu nepotrebuju.
Pro neverici Tomase muzu poslat jim nafocene fotky.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Lumia 925, Lumia 830, Lumia 930, Samsung Galaxy S9
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » stř kvě 16, 2007 8:40

Nafoceny fotky nic nedokazuji.Nicmene nejake neoficialni wm6 se zrejme pro Qtek 8310 objevi.

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 hostů