Crossbow pro HTC Wizard

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
TOMBY
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon zář 25, 2006 18:53
Bydliště: skoroBrno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOMBY » stř dub 04, 2007 19:56

Mate nekdo zkusenosti s touto 06kovou ROM? Wizard_MB_1010811_21911_6MB

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » čtv dub 05, 2007 6:11

To TOMBY: Nepis duplicitni prispevky, myslim, ze staci, kdyz svuj dotaz napises do jednoho threadu!

MB-Most Beautiful tady asi nikdo nepouziva. Ale kdyz se kouknes na forum XDA devu, tak tam je o ni veeelice obsahla diskuze. V soucasne dobe jsou nejlepsi kusy ROM tyto: MB, Faria, mUn_rus,x-plore. Ja nyni pouzivam x-plore vanila-chocolade edition 1.1. Je to velice cista rom, bez ext_rom a je hodne rychla.

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » čtv dub 05, 2007 8:13

Ja mam momentalne tu od Farii - je dost dobra. Ale v blizke dobe vyda Faria taky Vanilu, tak pujdu asi do ni. MB me odradila uz svym nazvem :)

TOMBY
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon zář 25, 2006 18:53
Bydliště: skoroBrno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOMBY » čtv dub 05, 2007 19:04

Tak jsem si prošel XDA forum a stahl jsem si X-plore 1.1. Chtěl bych se optat, na co všechno bych neměl opomenout po flashi, když neobsahuje extrom.
Mam teď 1.2 Superrom os flashmana

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » pát dub 06, 2007 6:14

Nainstalovat si programky, ktere potrebujes :-D

Jinak pokud nekomu po nahrani WM6 chybi v settings nastaveni softkeys, tady je oprava. Umazte jenom .txt a nakopirujte do slozky Windows v zarizeni a samo softreset.
Přílohy
SoftKeyApplet.cpl.txt
(12.38 KiB) Staženo 141 x

TOMBY
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon zář 25, 2006 18:53
Bydliště: skoroBrno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOMBY » pon dub 09, 2007 12:05

@ alternativ: tak to byla opravdu rada nad zlato hodna moderátora SM. lol
Myslel jsem ohledne klasiky co byla u superrom v extrom.

Zkusil jsem X-plore 1.1, ale po problémech s AS jsem se vrátil z5 k WM5, kde mi vše běží jak má bez nejmenších problémů.

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » pon dub 09, 2007 14:34

No nevim, jake rady ocekavas, krome toho, aby sis seridil cas a nastavil si regional settings a zvuky. Ale to te po flashi jiste napadlo. Ja bych se jeste mrknul na xda Crossbow tweaks thread. Jeste se tam mrkni na thread ohledne teto ROM, urcite tam budou reseny a vyreseny bugy.

TOMBY
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon zář 25, 2006 18:53
Bydliště: skoroBrno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOMBY » pon dub 09, 2007 18:10

Počkám asi také na Vanilu, ta už by s odstupem času mohla být solidně udělaná a přejde mě to nar**í ze synchronizace s PC :-)

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » pon dub 09, 2007 18:17

TOMBY píše:@ alternativ: tak to byla opravdu rada nad zlato hodna moderátora SM. lol
Na hloupou otazku, hloupa odpoved!

Jinak X-plore 1.1 je Vanilka :wink: A problem s AS neni problemem ROM,ale Tveho PC. Mne vse funguje korektne a tato ROM je zatim pro me (G4) the best!

TOMBY
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon zář 25, 2006 18:53
Bydliště: skoroBrno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOMBY » úte dub 10, 2007 18:16

OK tedy :-) Pojďme řešit problémy.
Nějak mi ten AS podělal celý chod win. Jakmile jsem se připojil, valilo to v poho. Pak jsem přenášel nějaká data ( v TC s pluginem pro Win pda) a po nějaké době PC ve velké zátěži a konec. Vypnul jsem firewall a stále se tak dělo. Zkusím to ještě jednou a uvidím. Ty 06 jinak jak píšeš alternative jsou fakt nejrychlejší co jsem na Variu měl.

TOMBY
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon zář 25, 2006 18:53
Bydliště: skoroBrno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOMBY » úte dub 10, 2007 20:26

Tak jsem schválně zkusil nainstalovat AS4.5 CZ a spárovat s WM5.0. Po spárování mi běží v procesech rapimgr.exe ( součást AS nějaká), které má vytížení CPU 98-100% s pamětí cca 6MB. To bude asi můj problém. Nesetkal jste se někdo s tímto problémem?

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » stř dub 11, 2007 6:34

Kdyby si hledal, tak vis, ze se tady ten prolem uz resil! Tak pouzij HLEDAT a heslo treba rapimgr... V mem pripade to byla zalezitost Kerio personal firewall, ktery Ti to proste nepusti. Reseni... prejit na jiny firewall.

TOMBY
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: pon zář 25, 2006 18:53
Bydliště: skoroBrno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOMBY » stř dub 11, 2007 21:10

Tak už jsem to včera do noci řešil a pouze vypnutí KPF nestačilo, což je zajímavé. Pomohla až odinstalace a následně jsem si vybral jiný sw.

brade
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned kvě 06, 2007 12:24
Bydliště: Podkrkonoší

Příspěvek od brade » pon čer 18, 2007 17:07

Tak mam lidičky tu 6MB verzi... jede to s tim krásně rychle jen mám následující problém:
jsem zvyklý z důvodu šetření baterie zařízení vždy "vypnout" tlačítkem nahoře. Teď se mi s WM6 ale stává, že se prostě samo rozsvítí. Vůbec nevím proč to děla :( stává se to také někomu?

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » úte čer 19, 2007 6:32

Me se to stava taky a je to nejaka chyba WM6 ROM. Bohuzel jsem zatim nenasel zadny fix na odstraneni tohoto nesvaru.

brade
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned kvě 06, 2007 12:24
Bydliště: Podkrkonoší

Příspěvek od brade » úte čer 19, 2007 9:55

Hrozně to snižuje kapacitu baterie... když se mi sám za noc Xkrat zapne a Xkrat vypne :o( pokud někdo najdete nějaké řešení, šup sem s nim

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » úte čer 19, 2007 14:48

No mne se to nestava, jenom, kdyz mi nekdo vola nebo prichazi sms , tak cca 5 sekund pred zazvonenim nebo prijetim zpravy se display rozsviti. Pouzivam ROM Made by Faria.

Uživatelský avatar
dr.x
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: ned dub 22, 2007 8:38

Příspěvek od dr.x » úte čer 19, 2007 23:09


Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

WM6 CZ

Příspěvek od alternativ » ned črc 29, 2007 20:10

Pro Ty, kteri porad pokukuji po CZ versi WM6 je tady tahle http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=317498, kterou ukuchtil Jimm99y. Je na bazi buildu 15342.0.0.0. Tak si ji vyzkousejte a napiste poznatky.

krakonos33
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon dub 09, 2007 19:58

Příspěvek od krakonos33 » čtv srp 02, 2007 15:43

Našel jsem cz do wm6 na xda-developers.

nevím jestli jsem můžu dát link

EDIT by grizzli: priste pouzij tlacitko upravit, at nehazes 2 prispevky za sebe.. diky :wink:

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů