Crossbow pro HTC Wizard

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Uživatelský avatar
M@r€k
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv lis 30, 2006 14:26

Příspěvek od M@r€k » ned led 21, 2007 17:01

alternativ píše:Marku, nepoptavej tady postup na "leceni" warezovych aplikaci!!!
Ja se neptam jen se ptam jestli to nekdo rozjel jelikoz na WM05 jelo a na WM06 nejede.Jen abych to upresnil :)

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » ned led 21, 2007 18:08

iLauncher mi funguje bez problemu

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon led 22, 2007 10:09

me take... (verze 3.0.0.1)

Uživatelský avatar
HTC Wizard
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: stř pro 20, 2006 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HTC Wizard » pon led 22, 2007 12:09

Tak už mám konečně taky Windows crosbow na mýmu wizardovy a jsem s ním spokojenej ale mám problém a potřeboval bych s ním poradit protože mi nějak nejde nainstalovat wisbar advance tak já jestli to je crosbowem a nebo jestli to je tím že jsem si stáhl jinou verzi tak mi kdyžtak prosím odepište jestli vám wisbar šlape díky moc? :cry:Jo a mimochodem mi taky šlape ilauncher verze 3.0.0.1 jako má Jirka :wink:

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » pon led 22, 2007 13:16

vcera jsem zkousel ten wisbar advance 2.7.0.1 a slapalo to. Ale odinstaloval jsem to, nejak se mi ten soft nezamlouval. Ale uz jsem nekde cetl, ze to nekomu taky nefungovalo.

Uživatelský avatar
elka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: pon led 22, 2007 12:27
Zařízení: HTC Desire - Rooted Official HTC Android 2.2
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od elka » pon led 22, 2007 13:27

Kde se dá sosnout ta Romka pro Wizarda?

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » pon led 22, 2007 13:46

A co takhle napsat jakou by si chtel? Myslis Crossbow? Tak na tu Ti tady odkaz nikdo nenapise, zkus hledat a treba i na XDA dev ;-)

papa-santa-claus

WINDOWS MOBILE 6.0 CROSSBOW DOWNLOAD

Příspěvek od papa-santa-claus » stř led 24, 2007 1:21

Pokud někdo nemůžete najít romku pro WIZARDA WWE, tak stahujte odtud:


SMAZÁNO! Četl si pravidla forá? Umísťovat sem linky na nelegální obsah je zakázáno :!: :!: :!:

A mimochodem, neni nutne se pro skrytí tvé identity registrovat jako další uživatel, když už tady máš založené konto davidvojtus :!:

účet papa-santa-claus zabanován, davidvojtus uděleno Varování

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř led 24, 2007 6:32

V diskuzích o Crossbow se znovu objevily odkazy na stažení ROM. Prosím všechny čtenáře, aby respektovali pravidla fóra a linky sem nedávali!

Pokud se tak bude dít, budeme to řešit dočasným BANem nebo Varováním :!:

Uživatelský avatar
HTC Wizard
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: stř pro 20, 2006 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HTC Wizard » pát led 26, 2007 10:09

nAscA píše:vcera jsem zkousel ten wisbar advance 2.7.0.1 a slapalo to. Ale odinstaloval jsem to, nejak se mi ten soft nezamlouval. Ale uz jsem nekde cetl, ze to nekomu taky nefungovalo.
Tak já mám štěstí mě na crosbow WM6 wisbar advance šlape ještě že nejsem ten kterejm to nejde :wink:

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » pát led 26, 2007 13:40

nejak nemuzu najit v Crossbow moznost, aby se skryly sim kontakty. V registrech to nelze zmenit a cesta kontakty SIM: Start - Nastaveni - Telefon - Moznosti hovoru - Zobrazit kontakty SIM v Crossbow neni.
Asi to bude nejaka prkotina, tak pokud nekdo vite, napiste pls.
EDIT: nasel jsem toto: HKCU,"ControlPanel\Phone","ShowSim",0x00010001,0 ale to showsim tam nemam, asi to musim vytvorit...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát led 26, 2007 14:01

ono u tech testovacich Crossbow romek chybi v registrech jeste celkem dost veci :-)

Napriklad me stve, ze si system porad neumi zapamatovat, ze chci jako defaultni klavesnici pouzivat Resco Keyboard, a po kazdym SoftResetu mi tam da tu puvodni. A nebo to vkladani znaku pri psani, take se mi to samo od sebe po SR zapina :(

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » pát led 26, 2007 14:12

tak jsem to vytvoril a funguje.
Tak Resco Keyboard mi prave pod Crossbow nabiha defaultne, v poslednich WM05 jsem prave s tim mel problemy.

Uživatelský avatar
flashman
VIP
VIP
Příspěvky: 29
Registrován: sob říj 28, 2006 19:29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flashman » pát led 26, 2007 14:58

já defaultně klávesnici nenastavím, aby byla i po soft resetu, ale dá se k tomu použít například program Sipchange, který se spustí po soft resetu a nastaví výchozí klávesnici. Třeba v superrom to tak je udělané a jimm98y na to udělal i CAB

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » pát led 26, 2007 15:11

jj Sipchange jsem taky pouzival. To je zvlastni, ze me tam defaultne zustane a vam ne. Myslim, ze i na XDA jsem cetl, ze je to plus pro Crossbow prave kvuli ty klavesnici.
Pouzivam Resco Keyboard Pro v.4.36.

Uživatelský avatar
flashman
VIP
VIP
Příspěvky: 29
Registrován: sob říj 28, 2006 19:29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flashman » pát led 26, 2007 23:56

Resco keyboard 4.36 už má něco podobného integrované nejspíš.

Uživatelský avatar
Alesh
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 66
Registrován: stř čer 22, 2005 15:24
Zařízení: HTC Wizard, Samsung Galaxy S
Bydliště: Čelákovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh » pát úno 09, 2007 23:35

objeví se WM6 i pro Wizarda s G4 nebo nejakej navod jak to tam dostat?

Uživatelský avatar
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: pát kvě 05, 2006 21:42
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuriG » pát úno 09, 2007 23:41

Oni Sou pro G4 jiz id zacatku, ale pro G4 unlocked

Uživatelský avatar
Alesh
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 66
Registrován: stř čer 22, 2005 15:24
Zařízení: HTC Wizard, Samsung Galaxy S
Bydliště: Čelákovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh » pát úno 09, 2007 23:44

no jasně... budou i pro locked nebo budu muset platit za unlock?

Uživatelský avatar
HTC Wizard
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: stř pro 20, 2006 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HTC Wizard » pát úno 09, 2007 23:55

Tak teď to vypadá že si budeš muset koupit unlock za peníze a nebo si počkat a třeba se ani nedočkáš záleží na výrobci :P

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů