Crossbow pro HTC Wizard

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Uživatelský avatar
M@r€k
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv lis 30, 2006 14:26

Příspěvek od M@r€k » stř led 17, 2007 15:02

Tak ja jsem snad nasel nejakou ANJ verzi pro wizarda i na stahnuti ale nevim jestli ten link tu muze byt jelikoz je tam samy warez :roll:

Edit: Tak nic stale China :roll: :???:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř led 17, 2007 16:33

M@r€k píše:T...ale nevim jestli ten link tu muze byt...
Odkazy na stazeni Crossbow ROMek sem prosim nedavejte, viz tady. Dekuji

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » stř led 17, 2007 19:22

tak ja jen napisu, ze WWE ROM je out ! :) a flashuju, tesim se jak male dite. Pripomina mi to, kdyz casy, kdyz byly venku WM05 pro MPX200. (pamatujes Jerrry?)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř led 17, 2007 21:29

jj, i kdyz ja uz v te dobe mpxku nemel (ale pritelkyne ano). Ja jsem spis zazival oslavy ohledne WM5 pro MDA2 :-D

Uživatelský avatar
M@r€k
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv lis 30, 2006 14:26

Příspěvek od M@r€k » stř led 17, 2007 22:04

Tak mam hotovo wizard s WM06 zatim to vypada dobre :)

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » stř led 17, 2007 22:17

jj nejak takhle :wink:
Přílohy
sreen crossbow.jpg
sreen crossbow.jpg (24.98 KiB) Zobrazeno 5066 x

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » stř led 17, 2007 22:33

zasa lamovská :D hele křížek v rohu zavírá bo schazuje na pozadí?? já, že jsemněkde četl, že crossbow by měla zavírat... a jak je to teda s volnou RAM WM5 vs. WM6 ??

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř led 17, 2007 22:37

O volne RAM a ROM pisu v bleskovkce (45MB ROM a 26MB RAM). Funkci krizku je mozne zmenit (Bud aby zaviral aplikace nebo je jen minimalizoval), jelikoz v systemu je aplikace X-Button (alespon v crossbow ROM pro universala je).
A pokud v ROMce pro Wizarda neni, tak tady je mozne tuhle utilitu stahnout.

Uživatelský avatar
atomion
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 124
Registrován: ned říj 01, 2006 17:21
Zařízení: HTC Desire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od atomion » čtv led 18, 2007 7:07

MR. John..ny si s tou WWE verzí ROM trošku hraje a už z ní dostal bez problémů 28,5 RAM, takže to nakonec nebude tak hrozné ;-)

Uživatelský avatar
flashman
VIP
VIP
Příspěvky: 29
Registrován: sob říj 28, 2006 19:29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flashman » čtv led 18, 2007 16:32

tak dělám alpha verzi, zatím jsem udělal:

- fix kamery
- fix Hlasového vytáčení
- přidal TCM
- Přidal WM5torage
- Aktivoval CLEARTYPE
- udělal tweaky pro výkon v registrech
- odstranil nápovědu
- odstranil pár obrázků
- změnil defaultní iexplorer stránku
- CZ sym.txt
- a hodlám využít nějak i extROM a mám na to pekelněj nápad

Uživatelský avatar
flashman
VIP
VIP
Příspěvky: 29
Registrován: sob říj 28, 2006 19:29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flashman » čtv led 18, 2007 17:13

gulii píše:zasa lamovská :D hele křížek v rohu zavírá bo schazuje na pozadí?? já, že jsemněkde četl, že crossbow by měla zavírat... a jak je to teda s volnou RAM WM5 vs. WM6 ??
Crossbow to v základu nemá, ale třeba superrom má nastaveno tak, že při tapnutí se minimalizuje a při držení (cca 2s) se zavře.
Nejspíš to přidám i do crossbow verzí

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » čtv led 18, 2007 19:08

tak na tu alfa verzi jsem docela zvedavy :) Co kdybys tam nedaval ten Omap Clock? Kdyz jsem to tim pretaktoval (tak jak to bylo na vybrani v Superrom, tak se mi porad jen dokola restartovalo Vario), a lepsi zkusenosti mam s BAttery Statusem.

Uživatelský avatar
flashman
VIP
VIP
Příspěvky: 29
Registrován: sob říj 28, 2006 19:29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flashman » čtv led 18, 2007 23:54

tady bude omapclock jenom jako aplikace v programech, ael nebude ve startupu

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » pát led 19, 2007 9:42

skvele, kdy a kde to bude? (Kdyz tak PM mi link, dik).

meilik
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte led 16, 2007 10:48

Voip

Příspěvek od meilik » pát led 19, 2007 14:41

Podarilo se nekomu voip na WM6 nevidim tam zadne nastaveni.

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » sob led 20, 2007 12:22

vysel camera fix pro Crossbow, ktery ukuchtil Faria. Ke stazeni na ftp od xda

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » ned led 21, 2007 1:59

nejak se mi nedari najit postup, ktery by mi zarucil aby se po instalaci nesmazal instalacni CAB soubor. Respektive nasel jsem upravu registru
1. v HKCR\.cab klic (Default) s hodnotou cabfile.
2. v HKCR\cabfile\Shell\Open\Command klic (Default) s hodnotou \Windows\wceload.exe /delete 0 "%1" , ale po uprave se mi nedari zadny cab nainstalovat.

Uživatelský avatar
M@r€k
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv lis 30, 2006 14:26

Příspěvek od M@r€k » ned led 21, 2007 9:41

Chtel sem se zeptat zdali jste nekdo rozjely na WM06 ILaucher aby byla full ja sem to nainstaloval ale vylecit se me nepodarilo

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alternativ » ned led 21, 2007 11:02

Marku, nepoptavej tady postup na "leceni" warezovych aplikaci!!!

Uživatelský avatar
flashman
VIP
VIP
Příspěvky: 29
Registrován: sob říj 28, 2006 19:29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flashman » ned led 21, 2007 13:09

nAscA píše:vysel camera fix pro Crossbow, ktery ukuchtil Faria. Ke stazeni na ftp od xda
to je kamera aplikace z WM 5.0
- jediný + je, že dovede rozsvítit ledku a "zoomovat" a noční režim, jinak nevidím důvod, proč si zapatlávat PPC aplikací na 4 MB. Mohl bych jí dát přímo d ROM, ale myslím, že za několik málo dní / týdnů se nám tu vyrojí konečná WM 6.0 aplikace pro foťák, která bude podporovat všechny funkce varia.
Ten foťák stejně stojí zaprd, takže nevyfotíte dobrou fotku ani z WM 5.0 apletem

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů