WM Crossbow pro HTC Universala !

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
mistrsoft
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát srp 04, 2006 9:35
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mistrsoft » pon dub 02, 2007 7:11

Jiri, jak konkretne vyapdal ten tvuj problem s tim flashovnaim, jak je na strane 5 tohto treadu? Ja tam zkousel flashnout radio rom 1.15 a z boot loaderu mi to skocilo do toho druheho okna jak jsou tam ty progressbary, ale flash za chvili skoncil chybou a nic se neflashlo, tak jsem to zatim nehrotil a zustal na 1.13.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

wm6

Příspěvek od htcjirka » pon dub 02, 2007 9:00

Jirko ja je taky nemam rad,kdyz jsou precustomizovane,ale pamet to nejak nezahlcuje,na funkcnosti to neubira,nektere z programu bych stejne instaloval.A opravdu jsem zatim nepotreboval zadny soft reset.A ze jsem mel spustenych najednou 10 aplikaci a neustale lital mezi nimi a stabilita uplne vyborna.____________________________________________________________________________________________________________________ EDIT: Dalsi nova rom s oznacenim 2.10.02,pockam na reakce ostatnich uzivatelu a mozna ji otestuji,zatim ji mam pouze stazenou EDIT2:Tak mou posledni rom je 2.10.02 PDAVIET, s kterou jsem maximalne spokojeny,oproti verzi 2.10.01 jsou zmeny jen kosmeticke,tj. byly pridany a naopak ubrany nektere aplikace,ktere jsou v rom navic.Dodnes jsem nemusel delat jediny soft reset a nebyl jediny zamrz zarizeni nebo jakykoliv jiny problem.Mezitim vysli uz dalsi verze 2.10.03 a 04 ale zatm je nehodlam testovat,neni duvod prechazet,kdyz jsem maximalne spokojen

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon dub 23, 2007 10:53

Jwrightmcps vydal opravenou verzi jeho ROM 2.02.00 WWE (jedna z nejstabilnejsich vubec bez otravneho softu navic). Jdu zkouset, info a download na xda-devu.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » pát kvě 04, 2007 8:32

Ahoj Jirko,tak co noveho v oblasti testovani posledni JWRight ROMKY 2.02.02?Mas uz nejake poznatky?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát kvě 04, 2007 9:17

jj, bylo tam opraveno nekolik bugu a fixnuty nejake chybky v softwaru. Na te romce jedu porad a nemam duvod menit, Jwrightmcps proste umi :-) Je rychla a stabilni. Obcas me teda prekvapilo zamrznuti po startu systemu, ale to delal X-Button od HTC (doporucuju deaktivovat a pouzit misto nej neco jineho).

Dneska sem cetl tiskovku Dopodu, byl to muj favorit (spolecne s Imate), u kteryho jsem tajne doufal v to, ze treba vypusti ofiko WM6 ROM, ale bohuzel i Dopod na Uniho zapomnel, co se da delat. Ofiko rom se asi uz nedockame, ale i ty customized jsou velice dobre. Mam ted problemy s baterkou, uz mi zacal umirat na 40%, takze budu muset koupit novou.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » pát kvě 04, 2007 9:25

Diky za info,klasika problem s baterkou.Ja ma dve a pravidelne ji stridam,snad neodejdou obe naraz.Jak mas baterii starou?Skoda ze se nedockame oficialniho upgrade.Druha otazecka na Tebe.Chodi v teto romce hlasove vytaceni?V predchozi romce byla aplikace na hlasove ovladani,ale nikoliv na hlasove vytaceni....neboli Voice speed dial

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát kvě 04, 2007 9:56

Baterku mam cca rom (stejne jako uniho), takze to je tak akorat cas na to ji vymenit :-)
Hlasove vytaceni vubec nepouzivam, ale je mozny, ze v tyhle ROM ta aplikace chybi. Mrkni na XDA-devu, zda se to tam neda treba dohrat.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát kvě 04, 2007 22:20

A mame tu dalsi novou WM6 ROM, tentokrat je to pry uplne jiny build a nove jadro nez mely rom od PDAviet a jine. Nemam tu rom ted moznost otestovat, ale pokud se nekomu bude chtit, check here :)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned kvě 06, 2007 15:36

Zatim je plna bugu v hojne mire,takze zatim nedoporucuju testovat

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » ned kvě 06, 2007 16:08

jj prej to maze i SD kartu :-D ale na pdaviet uz tu romku od ivana upravili a fixnuli ty zakladni chyby. Ivan ale psal ze brzo vyda dalsi build, kde budou tyhle problemy opraveny.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » pon kvě 07, 2007 20:33

JJ,bude chvilku trvat nez se to trosku vychyta

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát kvě 11, 2007 8:14

A je tu zbrusu nová WM6 ROM od Midgeta (Midget_1990 v1.0). Jedna se o rom postavenou na novem jadre (stejne jako ta predchozi), ale jsou v ni vychytane bugy a predevsim neobsahuje zadny "balast" software navic, proste jen cisty system. Pokud si chce uzivatel doinstalovat nektere aplikace, jsou ke stazeni ve stejnem threadu jako samotna rom.

Stahuji a jdu vyzkouset... prvni ohlasy jsou velice pozitivni

Informace a download

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1025
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » pát kvě 11, 2007 12:00

no, paráda. pravdou je, že ty sračkoviny jsou někdy spíše na škodu, než k prospěchu. konečně to někomu došlo. těším se na ohlasy :)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát kvě 11, 2007 12:45

zatim jsem s rom spokojeny (jako s kazdym novym buildem :-) ). Docela rychle najizdi system, take otevreni slozky /Windows je otazkou vteriny (podobne jako u WM5 Helmiho AKU3.5, ktera byla velice rychla). Wifi funguje vyborne a zatim nepocituji ani problemy s "memory leaks".

Btw je tam nova verze HTC Task Manageru (Xbutton), a je vazne propracovana. V horni liste se usidlilo specialni tlacitko ktere maji konkurencni task managery a uz je to vazne pouzitelne :-)

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pát kvě 11, 2007 13:33

Nedá se ten TaskMan vykleštit? Mám WM6 na TyTN od duttyho a ten čudl to nemá, ale je poměrně nová.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát kvě 11, 2007 15:22

na xda-devu se myslim cabik k tomu novym task manageru nekde vali :-)

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pát kvě 11, 2007 17:46


Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » ned kvě 13, 2007 17:13

Zkoušeli jste už někdo tu Midgetovu WM6 1.0 ROM (2.20.02)? Používám ji několik dní a nemůžu si stěžovat na stabilitu ani rychlost, v těchdle ohledech je to myslím vynikající rom a navíc neobsahuje žádný extra soft navíc (každý si doinstaluje co potřebuje). zarazilo mě ale, že když použiju klasickej Internet Explorer a načtu několik málo stránek (ať už přes sync via Bluetooth nebo USB kabel nebo GPRS), tak Uni při tomhle vždycky vytuhne a pomůže jen softreset. Jako kdyby došla RAMka, prostě šíleně zpomalí a pak vytuhne natvrdo. V PIE mám sice nainstalovanej Flash Player 7, ale dělalo to i před tím, a docela mi to vadí. Jestli tuhle rom někdo používáte a máte s PIE stejnou zkušenost, budu rád za info, zda vám to dělá taky.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned kvě 13, 2007 17:46

Jirko mel jsem ji ve svem zarizeni,rychlost byla primo uzasna,ale jelikoz jsem na internetu kazdy den pres uniho,kdyz jsem v praci,tak tohle se me stalo jednou.Zjistil jsem, ze po chvilce brouzdani internetem se ram z 24MB propadne uplne na 2MB,takze zrejme zde bude zakopany pes.Vracim se k osvecene pro me bezproblemove PV.Ted uz koncim s testovanim,dalsi flash meho uniho bude az vyleze oficialni rom od Imate pro JasJara :) Jestli teda bude :roll:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » ned kvě 13, 2007 17:50

Chtělo by to nějaký tweaker (např. HTweakC) nebo registrama přesunout cache na paměťovku a použít např. safemode a průběžně nějakou CLEAN utilitku.

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 37 hostů