WM Crossbow pro HTC Universala !

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon črc 23, 2007 0:53

urcite bych volil romky od laurentina, ty od PDAvietu jsou hodne customizovane a na muj vkus je tam silene moc balastu navic. i kdyz je venku i clear PDAviet ROM, ja jedu na laurentinove a naprosta spokojenost.

Stevik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 768
Registrován: ned črc 22, 2007 23:40
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevik » úte črc 24, 2007 11:24

Tak uz ho mam, sice chviku, ale je hodny a moooc si rozumime :-D Krasny, stribrny - proste strojovna :-D

Mam tam WM5 od i-mate, kdyz to bude dal hodne zarizeni, proc davat WM6? Jen kvuli rychlosti to nebude tak husty. Jake jsou dalsi duvody?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte črc 24, 2007 12:26

trebas podpora vzdalene plochy nebo windows live (ale nic, co by neslo do WM5 doinstalovat). Az na ten graficky kabatek, ktery je u WM6 dle meho velice povedeny. A navic jsou WM6 krapet rychlejsi (ale zase mene stabilni).

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » úte črc 24, 2007 16:47

Jiri zapomel jsi na podporu High resolution v INTERNET EXPLORERU,podpora HTML emailu.Pro me to jsou dulezite veci.

Stevik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 768
Registrován: ned črc 22, 2007 23:40
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevik » úte črc 24, 2007 18:58

Zajimave, pripojeni ke vzdalene plose tam mam, dokonce jsem ted byl na nasem firemnim W2003Serveru. Neni mozne, ze by to bylo jiz pridano do te posledni ROM i-mate?

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » pon srp 13, 2007 9:50

Nepouzivate nekdo nahodou SPB Time2? Mam dojem, ze mi to zpusobovalo zamrzani Universalu. Mel jsem 2 ROM od Laurentina a ted i KDSmalovu ROM, ale kdyz mam Universal delsi dobu v zavrenem stavu a otevru a display obratim, totalne zatuhne. Rano jsem ho odintaloval, tak uvidime.
Jinak se mi WM06 na Unim zdaji pomalejsi nez na Variu.
Jinak mam docela problem se signalem (mozna,ze to zpusobuje obcasne tuhnuti). Ac mi Vario i Siemens M35 ukazuji plny signal, tak Uni ma 2 carky. Zkousel jsem vypnout i UMTS, aby zustalo jen G ale bylo to stale stejne. Radio mam 1.15.

EDIT 14.08.: vcera vecer jsem nainstaloval indra's UNI WM6 XOJ Version(WWE) a hodil jsem si tam Radio 1.18 a zatim vypada, ze vse jede jak ma. Tato rom se mi zda zatim nejlepsi.
EDIT 2 tak to zatuhavani zda se zpusoboval SPB Pocket Plus, musel jsem odskrtnout Tlacitko pro uzavreni ( nebo jak se to jmenuje :-D )

Uživatelský avatar
Toror
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: čtv pro 21, 2006 18:50
Kontaktovat uživatele:

Tytn jako externi modem GPRS

Příspěvek od Toror » sob srp 18, 2007 9:34

ahoj, pouzivate nekod Tytna s MW6 jako extrni modem pres GPRS ? za boha to na xp prof. nemuzu rozchodit. nemate nekdo ovladac pro MDA modem do PC ? ze standardniho CD od TYTNa mi to nejde instalovat. moc dekuji za pomoc. uz tri dny hledam nejaky program na netu, ale nic. T

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » sob srp 18, 2007 9:55

Podivej se do download sekce, tam je take jeden driver na HTC Modem.

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » ned srp 19, 2007 12:30

Nevite nekdo jak nastavit, aby se automaticky rozsvitil display pri otevreni telenu?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned srp 19, 2007 14:00

Toror sice jsme v sekci o universalech,ale pokud mas v tytnovi WM6,tak tam je internet sharing,nepotrebujes zadne ovladace,staci mit nainstalovany Active Sync 4.5,spustit internet sharing a stisknout connect

V3S
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv úno 01, 2007 16:24
Bydliště: Věž u D1:)

Příspěvek od V3S » pon srp 20, 2007 11:10

Tak dneska DarkForce team vypusti novou ROM... je zalozena na buildu 17944.. a podle toho co sem cetl tak prinese podporu SDHC...


Hmmm tak tedka sem na to koukal znovu.. MWang bohuzel udela tuto ROM pouze v taiwanstine... Ale rekl bych, ze kluci z XDAdev se s tim poperou:)

http://ct9k.tw/forum/viewthread.php?tid ... d=0&page=5

Stevik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 768
Registrován: ned črc 22, 2007 23:40
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevik » pát srp 24, 2007 14:01

[quote="nAscA"]Nevite nekdo jak nastavit, aby se automaticky rozsvitil display pri otevreni telenu?[/quote]

Opravdu nikdo nevi? Kdyby tomu tak bylo, tak by to bylo super.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát srp 24, 2007 20:38

Tohle jsem taky kdysi zkoumal, ale bohuzel to nejde :-(

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » ned srp 26, 2007 17:04

Tak to je skoda, kdyz to zvladne smartphone vecko, ze to nelze na Unim. :(

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned srp 26, 2007 19:09

Dalsi nova rom:
About the Rom:

OS Version : 5.2.1607
Build Version: 18159.0.5.0
AKU: 0.5

Radio : 1.18

What is included in this Rom:

- PimBackup Version 2.4.0.0
- StartClean
- VOIP
- SDHC (up too 8gb and more)
- SipChange (changes the default SIP)
- YouTube In TCPMP
- USB Hdd emulation
- MS VoiceCommand Version 1.6
- A few more freeware games (for those long commutes)
- Updated Fonts
- Updated TaskManager
- Performance Utility for dynamic under/over clocking.
- Network Wizard (For setting your specific service provider details, many built in)
- Adobe Reader LE
- GroupSms
- SMSBackup
- WindowsLive
- Pocket Notepad
- StreamingMedia Player
- MS Terminal Server Client

Updated Improved DialerParser, immediate key response, all hard and soft keys working perfectly! (finally)
SmartDialing Version 2.5

Takze kdo mate chut vyzkouset dalsi rom zde je odkaz

http://vidmes.com/Uni/ROMs/WM6PRO_Business_AKU_0.5.rar

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » ned srp 26, 2007 20:05

uiqjirka píše:Dalsi nova rom:

OS Version : 5.2.1607
Build Version: 18159.0.5.0
AKU: 0.5
- SDHC (up too 8gb and more)
Ze by ta nova ROM podporovala standard SDHC? Az doposud sem si myslel, ze je to HW vlastnost, a hlavne, ze to universal nepodporuje. Skoda ze mam 4GB classic SD kartu, ale pokud to ma nekdo moznost overit, docela by me zajimalo, zda to opravdu funguje, to by byla bomba :-)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned srp 26, 2007 20:19

Podle prispevku na XDA uz ji tam nekdo po flashi zkousel a chodi.I samotny Laurentius tvrdi -yes- co se tyce podpory a funkcnosti SDHC karty.Skoda ze uz uniho nemam,protoze v advantage mam mini SDHC 4GB,takze bych ji soupl do SD adapteru a hned to zkusil :)

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » ned srp 26, 2007 20:27

Zatim podle prispevku ta ROM vypada dost dobre. Nejspis ji zitra taky flashnu.
A v budoucnu ... http://blog.scifi.com/tech/archives/200 ... ash_1.html

Uživatelský avatar
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: pát kvě 05, 2006 21:42
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuriG » úte srp 28, 2007 19:36

Flashuji vypada to velice zajimave :-)

Stevik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 768
Registrován: ned črc 22, 2007 23:40
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevik » úte srp 28, 2007 19:40

A jak to vypada?

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů