Pokud si otevru klasicky kalendar, tak tam barvu polozky take vidim...
(btw myslim ze uplne stejne je to aj u WM5)
S pameti je na tom tahle ROM podobne jako treba ta WM5 od I-Mate. Co je ale dulezite, pred par minutami se na xda-devu objevila dalsi upravena ROM (jadro ma stejne jako ta, o ktere tady pisu), ale ma upraveny pagepool, takze po startu je volnych okolo 30MB RAM a 40MB ROM (Midget v0.1 Vanilla Crossbow Rom).gulii píše:...a mohl by jsi také prosím vyzkoušet nějaké benchmarky?? hlavně v oblasti gafiky atdjééžiš, já se už těším až to bude na tydýta :D ale stejně moc diký
není to 30%, ale je to pouhých 7,15 %. o rozdílu 30% byse dalo mluvit, pokud bychom se pohybovali do hranice max 100%, ale tady už je řádově překročena., že je rozdíl 30 jednotek, tak to jetě neznamená že 30 jedntoek = 30 =Jiří Hrma píše: Zatim jsem delal jeden benchmark v TCPMPlayeru, a tam, jak uz jsem psal, byla Crossbow ROM o cca 30% pomalejsi... z jednoho benchmarku ale nelze delat zavery, a navic mi tahle rom prijde opravdu svizna!
Děkuji za upřesněníkillerGBU píše:není to 30%, ale je to pouhých 7,15 %.
Dyť to na XDA devu někde je. Stačí hledat. Ale řikám ti, že jakmile jednou začneš dělat ROM, tak už se od toho nedostaneš.. Je to jako závislost na drogáchJiří Hrma píše:Ja cekam, az helmi na xdadevu publikuje navod, jak si tuhle crossbow rom upravit (jelikoz klasicke postupy na ni nefunguji (a je zajimave, ze na tu cinskou pro wizarda ano)), a pak se pustim do kuchteni vlastni ROMky dle svych predstav. Tahle stavajici je velmi dobra, ale utility jako New WM5 menu, PshutXP a PHM TrayIcon tam mit nechci.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů