WM CROSSBOW na HTC TyTN

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » pát bře 23, 2007 19:28

no nevim proč by neměla, ale osobně lokalizaci nepoužívám... pač to moc zpomaluje.. :cry:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob bře 24, 2007 10:20

To mě to ani moc nevadí, páč sem zakázal šecky animace, zvýšil pamět atd...

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » sob bře 24, 2007 10:53

zvýšil paměť?? jak to myslíš?? připíchnul jsi ke klasickej paměti i Extended ROM bo jak jsi to udělal?? Nebo něco s RAM? pls pochlub se... :o

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob bře 24, 2007 12:05

Takovej fígl v registrech, místo 8k mám 16k cache, víc nemůžu napsat, jedu na poketu a právě scháním browser + tab.

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » ned bře 25, 2007 20:37

pls mohl by jsi k tomu napsat už víc?? jaký to má výhody a tak... moc dikes :roll:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pon bře 26, 2007 18:40

Takové malé figly, více zde, na ýt stránce toho máš hafo jinýho. Jinak WM6 dobrej, ale přecházím zpět protože:
1)nejede MagicButton, a to je hrozný, protože MagicButton rulezzzzz
2)blbne Wi-Fi, a to je taktiež katastrofa

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon bře 26, 2007 19:39

Taky mi na WM6 vadilo, ze tam nesel MagicButton (kvuli novemu GUI), ale s WiFi sem na Universalu problem nemel...

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » úte bře 27, 2007 14:03

Mě terazky ze sítě napsali:

Kód: Vybrat vše

Vazeny XXXXXXX,
chyba neni na vasem zarizeni, nas server bezi na Fedora Linux a zatim neni serizeni na kompabilitu Windows Mobile 6.
Omluvte, prosim, potize.

S pozdravem, XXXXXX, administrator XXXXXXXNet .
Samozřejmě že som misto men dal XXXX.

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » úte bře 27, 2007 15:50

n, tak jsem zkusil taky změnu tej case dokonce na 32 8-) (doufám, že to není až moc) ale tel se zdá trošku rychlejší... kor rolování... :???: ničemu to teda nevadi jo?? :roll: jinak tu animaci ikon, to jsem nějako nepochopil, pač se mi ikony vůbec neanimují :???:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » úte bře 27, 2007 19:13

To není animace ikon, ale softkeys a start. Mám rači jen 16, páč 32 se mi zdá pomalejší spouštění programů.

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » čtv dub 19, 2007 21:55

rád bych upozornil všechny příznivce na toto:
http://msmobiles.com/news.php/6269.html
a zde: http://www.solopalmari.com/content/view/3124/2/ :roll:
prý už na konci dubna... jsem jen zvědav, jak to přijme O2 :lol: :lol:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob kvě 05, 2007 17:24

Rád bych upozornil na jednu dobrou WM6 ROM, jen OS (zachová RadioROM, Ext,...): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=304462
EDIT: našel sem ještě 1, zkusím: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=303665

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » sob kvě 05, 2007 18:44

s tou dutty byly problémy (ale myslím, že je to už opraveno...) Nyní je doost populární LVSW dnes z jejich linky vyšla nová a to: LVSW(2007/05/05) RUU_Hermes_WWE_3.30.0.8 :-)

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob kvě 05, 2007 18:46

A to instaluje všechno? Já potřebuju jenom OS. (Scháním WM5 AKU3 onlyOS, ale to je už OT)

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob kvě 05, 2007 19:26

NEPOVEDENEJ UPGRATE, PLS HELP! (dostanu se do bootloaderu)

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » sob kvě 05, 2007 19:44

Pokud se dostaneš do BL, tak zkus znova flash :) nebo zkus flash z karty...

Flash ROM z paměťové karty

Na XDA-Developers byla uveřejněna funkční metoda, jak lze nahrát ROM přímo v HTC TyTN bez PC.

1) Stáhněte si příslušnou ROM (ať už GSM, OS, SPL atp.) pro vaše zařízení.
2) Z dané ROM si zkopírujte (někam) zdrojový soubor *.nbh - např. RUU_signed.nbh. Nebudeme teď řešit kompilování, či dekompilování nbh souborů, ale připravenou ROM pro flash.
3) Přejmenujte soubor na HERMIMG.NBH.
4) Nakopírujte tento soubor na paměťovou kartu - podle návodu by měla být prázdná (s plnou jsem nezkoušel) a s formátem FAT32.
5) Dejte kartu do Hermese
6) Starý dobrý trojhmat pro SPL - OK (levý bok) + POWER (pravý bok) + reset stylusem
7) A teď, pokud souhlasí CID dané ROM s CID vašeho zařízení (v případě SuperCID je to nasnadě), tak by mělo místo typické tri-kolóry naběhnout menu pro nahrání ROM. Potvrďte OK a jede to...

Toto je návod z Ce4you... Od MRH :tlem:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » ned kvě 06, 2007 10:24

Právě ten návod sem zkoušel (paměťovkou), ale asi cca 30% se to seklo a černej dspl a nereagoval na nic. Nechal sem to 10min a vyndal sem baterku. Kničemu. Není na CD ofiko WM, kterej se instaluje přez BL? Zatim zkusim WM5 AKU3 full.

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » ned kvě 06, 2007 10:33

Hele zkus tento návod... je to z XDA a tam vědí sand všechno :roll:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » ned kvě 06, 2007 10:41

Už to nepotřebuju, mám tam už WM5aku3, zatím postačí, jen teďka dát do ExtROM tu původní od O2 :lol:
EDIT: Když uš je záruka v rici (ten WM6 předtím sem perfektně zamaskoval totální zálohou) tak můžu rozebrat, upevnit kolejničky a přidat anténu GPS přímo na čip (jen teorie).

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pon kvě 07, 2007 21:12

Tak už sem je obě vyzkoušel, šlapou jako hodinky a nefunguje IW, svižný start hlavně v moji ROM "WM6Pro by tslany", zatim ještě neni beta, neuděláme "Smartmania.cz´s WM6"?

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů