WM CROSSBOW na HTC TyTN

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
D.Haba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: ned črc 30, 2006 17:36
Zařízení: HTC One
Bydliště: Čerstvá Vepřová

WM CROSSBOW na HTC TyTN

Příspěvek od D.Haba » pon pro 11, 2006 15:11

Zahlédnuto: Windows Mobile CROSSBOW na HTC TyTN (Hermes, SPV M3100)
na mobilnautu se objevily naky ty obrazky

Uživatelský avatar
flashman
VIP
VIP
Příspěvky: 29
Registrován: sob říj 28, 2006 19:29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flashman » pon pro 11, 2006 15:50

jojo Crossbow už je všude.. Už je i na Wizarda, Universala a Tornado

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon pro 11, 2006 17:09

Pro vice info doporucuji originalni diskuze na XDA-devu:

TyTN:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=285175

Universal:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=285356

chvili ale potrva, nez se ROMky dostanou ven, jelikoz v tuto chvili jeste ani nejsou ve finalni verzi a ma je k dispozici jen uzka skupina testeru (a stastlivcu :-) ).

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon pro 11, 2006 17:25

A pro vsechny fanousky Crossbow doporucuji jeste tenhle clanek na MSmobiles !

edit: Ted se divam, ze vetsinou "Crossbow" oznacuji jako WM6.0, ale ja mel za to, ze Crossbow je WM5.0 SE a sestkove WM nesou oznaceni "Photon"...

edit2: TTak Crossbow je opravdu WM6.0. Photon je oznaceni az pro WM7.0... Ale jak to bude s WM5.0 SE, o kterych se take drive mluvilo. Ze by "Second edition verzi" preskocili a sup rovnou na sestku ? Jinak vypada to, ze okolo Crossbow tu bude pekne rusno, takze jsem zalozil nove forum venovane tomuto OS?

Uživatelský avatar
flashman
VIP
VIP
Příspěvky: 29
Registrován: sob říj 28, 2006 19:29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flashman » pon pro 11, 2006 17:44

Ie to tvůj web ne?

a mimochodem. Napsal sem mrkvosoftu, ať mi daj Crossbow na testování na HTC Wizarda, tak sem zvědav, co z nich vyleze :-D

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon pro 11, 2006 17:46

Johnnnnnnnnnny píše:Napsal sem mrkvosoftu, ať mi daj Crossbow na testování na HTC Wizarda, tak sem zvědav, co z nich vyleze :-D
To si docela veris :-) ale drzim palce ;-)

Uživatelský avatar
flashman
VIP
VIP
Příspěvky: 29
Registrován: sob říj 28, 2006 19:29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flashman » pon pro 11, 2006 17:54

mě příde, že by ho klidně dali, ale je tu problém s tím jak. Na CID locked to asi nepude a o tom, že mi pošlou prostě upgradeovací utilitku a ní nk.nbf silně pochybuji.. Takže čekám něco jako:

Je nám líto ale tento systém není určen k veřejnému testování apod.

Uživatelský avatar
flashman
VIP
VIP
Příspěvky: 29
Registrován: sob říj 28, 2006 19:29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Jojo něco takovýho mi přišlo

Příspěvek od flashman » pon pro 11, 2006 19:21

spolecnost Microsoft zatim nenabizi na svych domovskych strankach k objednani testovaci verzi operacniho systemu Microsoft Windows Mobile 6.0.

V pripade, ze tato zkusebni verze bude k objednani nebo i ke stazeni, naleznete o tom informace na internetove adrese

www.microsoft.com/windowsmobile/default.mspx.

Dekuji za pochopeni.

S pozdravem a pranim pekneho dne
Lukas Urbanek
Sales and Licensing Specialist
License Management Specialist
Informacni linka spolecnosti Microsoft

Uživatelský avatar
atomion
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 124
Registrován: ned říj 01, 2006 17:21
Zařízení: HTC Desire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od atomion » pon pro 11, 2006 20:50

Jj.. O WM Crossbow na Orange SPV M3100 (HTC TyTN) je psáno tady (v čestině) a o upgradu ROM na WM Crossbow pro HTC Wizard, HTC Universal nebo HTC Tornado je psáno tady (rovněž v češtině) ;-)

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » úte pro 12, 2006 9:40

tak to uz se tesim, az to bude venku. Hned to vyzkousim, vypada dost zajimave.

SHAKAL007
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: čtv pro 21, 2006 15:39
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHAKAL007 » čtv pro 21, 2006 22:14

si myslím že se dřív dočkáme Crossbowa z xda-developers než od Mrkvosoftu, protože tomu to vždycky všechno strašně trvá i když je na jednom problému zaměstnáno několik týmů (viz Windows Vista)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv pro 21, 2006 22:54

On to vetsinou neni zas az tak problem Microsoftu, ten samozrejme musi vytvorit funkci OS, ktery da ale k dispozici vyrobcum zarizeni, a pak uz je jen na nich, zda zajisti upgrade na novy OS i pro starsi zarizeni, nebo to budou "cpat" jen do novych modelu... Tak ci o nak, je temer jiste, ze co nepujde oficialne primo do vyrobcu, zmakne XDA-Dev nebo Buzzdev :-)

Uživatelský avatar
flashman
VIP
VIP
Příspěvky: 29
Registrován: sob říj 28, 2006 19:29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flashman » čtv pro 21, 2006 23:04

předělat celou ROM pro jiné zařízení se bohužel ještě nepovedlo a já to vidím tak, že je to i celkem nereálné, pokud ty zařízení nejsou hodne hodně podobná.
Možná, že u WM 6.0 to bude více univerzální, ale podle mě stále ne tak, aby to šlo jen tak nacpat do nějakého jiného stroje :(

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv pro 21, 2006 23:09

Ja to spis myslel tak, ze kdyby treba HTC neuvolnilo WM6.0 upgrade pro Universala, Wizarda nebo TyTNa (testovaci rom existuji, jde jen o to, zda to nekdo vyda treba pro tyhle zarizeni oficialne), tak ze by se o to vyse zminene servery postaraly :-D

SHAKAL007
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: čtv pro 21, 2006 15:39
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHAKAL007 » pát pro 22, 2006 5:24

mám spíš pocit že nebude moc velká snaha i ze strany výrobců cpát nový OS do starších mašinek, když by z hlediska prodeje pro ně bylo lepší dát je do nových a prodejem si zvýšit zisky, než uvolnit upgradde z kterého jim moc velký zisk nekouká. Ze serveru XDA jsem si myslel, že by ji někdo udělal po úniku nějaké BETA verze od některého z testerů, no uvidíme a necháme se překvapit. Jen jsem k tomu dost skeptický protože jsem již něco podobnýho zažil s upgrade Fujitsu-Siemens Pocket LOOxem

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob úno 24, 2007 20:36

Už se těsím na WM6. Oficial screeny od Mrkvo$oftu:
http://www.microsoft.com/windowsmobile/6/default.mspx (je to vpravo 3,6 a 9. obrázek(proklepává se obdélníkama(komu nejde, můžu upload)))

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » úte úno 27, 2007 16:40

Tak na XDA je už jedna sjvělá ROMec s WM6 pro Tydýtka :lol:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=295456 ale chybějí tam nějaké maličkosti :)

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pát bře 23, 2007 14:56

Testuje někdo? Chtěl bych taky ale nevim co má za nedostatky.

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » pát bře 23, 2007 17:30

pokud chceš nějakou WM6 ROM, tak ber určo tuto: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=298809 na ni jsou jen samé chvály... rychlost, 30MB volné RAM, video call atd... :wink:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pát bře 23, 2007 17:35

Tahám :wink: (funguje InterWrite?)

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů