Změna taskbaru na WM6.5?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Biges
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned kvě 02, 2010 12:25
Zařízení: HTC Kaiser, SE Satio

Změna taskbaru na WM6.5?

Příspěvek od Biges » čtv srp 05, 2010 19:43

Zdárec!

Já se snad z těch WM6.5 zblázním! Potřebuju tak triviální věc jako změnit barvu taskbaru (a té dolní lišty), nejlépe aby to připomínalo WM6.1. V 6.1 na to byl jednoduchý prográmek RC MOD, kde si člověk mohl vybrat barvu dle libosti, změnit barvu písma a kdesicosi. Ve WM6.5 nevím. Hledám a hledám a našel jsem nějaké změny ikonek, kompletní skiny (třeba stříbrný), ale to není ono.

Díky předem za pomoc.

Biges
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned kvě 02, 2010 12:25
Zařízení: HTC Kaiser, SE Satio

Změna taskbaru na WM6.5?

Příspěvek od Biges » čtv srp 05, 2010 20:31

Dík. A změní to barvu lišt i na 6.5tce? Nemohu najít jakoukoli ukázku, jen z té starší verze ještě pro VGA zařízení.

sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 233
Registrován: pon dub 27, 2009 8:16
Zařízení: OII
Kontaktovat uživatele:

Změna taskbaru na WM6.5?

Příspěvek od sh.a.rk » pát srp 06, 2010 7:12

Ak ti nepomoze napr. skt tools tak urcite nie je problem zmenit vsetko ked si vyrobis vlastnu ROM

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Změna taskbaru na WM6.5?

Příspěvek od KVARK » pát srp 06, 2010 10:52

Já mám zase zkušenost, že když na 6.5 nainstaluju schéma určené pro 6.1, tak najednou jsou lišty neprůhledné stejně jako na na starých WM. Zkus to.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Změna taskbaru na WM6.5?

Příspěvek od IkE Blaster » pát srp 06, 2010 13:13

Ten tebou uvedený prográmek ale nebyl program z WM6.1 od Microsoftu, ale program třetí strany... Jinak jak psal KVARK - nahráním WM6.1 schématu se lišty zneprůhlední. Osobně používám upravé HTC schéma (neprůhledné černé lišty), už jsem ho tu na fóru jednou uploadoval.

Biges
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned kvě 02, 2010 12:25
Zařízení: HTC Kaiser, SE Satio

Změna taskbaru na WM6.5?

Příspěvek od Biges » stř srp 11, 2010 17:28

KVARK píše:Já mám zase zkušenost, že když na 6.5 nainstaluju schéma určené pro 6.1, tak najednou jsou lišty neprůhledné stejně jako na na starých WM. Zkus to.
Hej! Bezva! Zcela jednoduché, přitom mně to vůbec nenapadlo. Mám zpátky svoje krásné neprůhledné lišty :-D

Mimochodem, jak nastavit, aby byly lišty průhledné i v hlavní obrazovce? Ne jen černé.

Dík

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

Změna taskbaru na WM6.5?

Příspěvek od KVARK » čtv srp 12, 2010 13:25

Zapni Titanium nebo se nauč programovat.

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=647579

Biges
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned kvě 02, 2010 12:25
Zařízení: HTC Kaiser, SE Satio

Změna taskbaru na WM6.5?

Příspěvek od Biges » pát srp 13, 2010 8:20

Dík. Nějaké to hexaeditování zvládnu, to nemusím umět programovat :-)
Jinak moje windows vypadají mnohem lépe, akorát mi dělá starosti, že mně ten displej s jemným rozlišením nějak "tahá za oči". Snad to přejde, jinak...

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů