WMM Svátky: Pro Sense i defaultní plugin ve WinMobile 6.5

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
mirage
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte črc 19, 2005 9:25
Zařízení: Sony Ericsson Xperia X10 black
Bydliště: Pazucha 40, Litomyšl, 57001

WMM Svátky: Pro Sense i defaultní plugin ve WinMobile 6.5

Příspěvek od mirage » stř dub 14, 2010 9:49

spust CHTEditor a v sekci Miscellaneous setting uprav poslední položku Custom operator text. Respektive odmaž to Energy. Dej O.K. a pak Menu > Apply changes.

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

WMM Svátky: Pro Sense i defaultní plugin ve WinMobile 6.5

Příspěvek od matelkoxxl » čtv dub 22, 2010 21:13

Vyšla nová verzia 1.6.

Aktualizace 20.4: Vydána verze 1.6

+Modifikovatelné zobrazení svátků pomocí proměnných a vlastního textu (Svátek Dnes/Zítra a Datum)

Viac info - http://wmmania.cz/software/ostatni/wmm-svatky" onclick="window.open(this.href);return false;

Download -
PPC (zariadenia s dotykovým displejom) - http://wmmania.cz/soubor/397/" onclick="window.open(this.href);return false;
SP (zariadenia bez dotykového displeja) - http://wmmania.cz/soubor/398/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mikeant
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte lis 10, 2009 8:12
Zařízení: HTC Touch Pro 2

WMM Svátky: Pro Sense i defaultní plugin ve WinMobile 6.5

Příspěvek od Mikeant » pát kvě 07, 2010 6:38

Když jsme u těch svátků - lze nějak zajistit, aby se konkrétní události nesynchronizovaly pomocí ActiveSync s komunikátorem? Jde mi o to, že když začnu používat tyto svátky, ale v Outlooku je budu chtít ponechat, tak se mi stejně budou synchronizovat, pokud teda nevypnu synchronizaci kalendáře úplně, což bych nerad...
Neexistuje nějaký příznak "nesynchronizovat" u konkrétních údálostí?

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

WMM Svátky: Pro Sense i defaultní plugin ve WinMobile 6.5

Příspěvek od Balrog » pon kvě 10, 2010 19:09

Tak mám Romku Elegancia ROM V 7.7 a neukazuje se mi žádný svátek,jen chvíli vodafone a pak nic,jen prázdné místo

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

WMM Svátky: Pro Sense i defaultní plugin ve WinMobile 6.5

Příspěvek od Nolf » úte kvě 11, 2010 8:39

Na starší EnergyRom to funguje na SPB MS bez problémů.

IvoK
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned lis 29, 2009 11:38
Zařízení: HTC HD2

WMM Svátky: Pro Sense i defaultní plugin ve WinMobile 6.5

Příspěvek od IvoK » úte čer 01, 2010 20:43

matelkoxxl píše:Vyšla nová verzia 1.6.

Aktualizace 20.4: Vydána verze 1.6

+Modifikovatelné zobrazení svátků pomocí proměnných a vlastního textu (Svátek Dnes/Zítra a Datum)

Viac info - http://wmmania.cz/software/ostatni/wmm-svatky" onclick="window.open(this.href);return false;

Download -
PPC (zariadenia s dotykovým displejom) - http://wmmania.cz/soubor/397/" onclick="window.open(this.href);return false;
SP (zariadenia bez dotykového displeja) - http://wmmania.cz/soubor/398/" onclick="window.open(this.href);return false;

Prosím tě nainstaloval jsem si to ale porestartu mi to píše že tato aplikace vyžaduje novější verzi rozhraní Microsoft.NET Compact Framework. Co s tím mám dělat ??? Jsem laik Díky

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

WMM Svátky: Pro Sense i defaultní plugin ve WinMobile 6.5

Příspěvek od TMASKA » stř čer 02, 2010 6:54

nainstaluj si nejdriv tento program ( zkus prvni a jestli to nepofacha tak ho vymaz a nainstaluj druhy odkaz )

http:// CENZUROVÁNO

sorry za odkaz na jine forum , tet jsem si vsiml ze mas htc hd2 takze problem urcite nebude v tom co jsem ti psal o neco vyše zkus to ztahnout jeste jednou nebo zkus jinou verzi svatku ale to by ti spis mel poradit nekdo kdo ma hd2 ja mam hd1

// Nevadí, když sdílíš odkaz na jiné fórum, ale když je to WAREZ-fórum, tak tím porušuješ Pravidla diskuze na fóru SmartMania.cz v bodě 1. Uděluji varování. Farokh

Uživatelský avatar
skurakai
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 90
Registrován: pon lis 10, 2008 18:27
Zařízení: HTC TyTn II, WM 6.1

WMM Svátky: Pro Sense i defaultní plugin ve WinMobile 6.5

Příspěvek od skurakai » stř čer 02, 2010 7:53

Netřeba odkazovat na nějaké warez fórum.

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pda.slunecnice.cz/sw/net-compact-framework/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

WMM Svátky: Pro Sense i defaultní plugin ve WinMobile 6.5

Příspěvek od matelkoxxl » stř čer 02, 2010 7:57

Tuto to máš priamo na fóre - http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 28#p137328" onclick="window.open(this.href);return false;

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 581
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

WMM Svátky: Pro Sense i defaultní plugin ve WinMobile 6.5

Příspěvek od TMASKA » stř čer 02, 2010 21:46

ok warez fora beru na vedomi ale i tak to asi nebude jeho problem v frameworku kdyz ma htchd2 , pes bude zakopany jinde

spanek
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv čer 10, 2010 11:14
Zařízení: HD2

WMM Svátky: Pro Sense i defaultní plugin ve WinMobile 6.5

Příspěvek od spanek » čtv čer 10, 2010 11:21

Ahoj, vlastním taky HD2 a dnes jsem si postahoval z neu nějaké programy.
Při instalaci mi telefon vyhodil hlášku "Tato aplikace vyžaduje novější verzi rozhraní Microsoft .....NET Compact Framework". Proto jsem navštívil internet a stáhnul si soubor. Nainstaloval na kartu a při snaze program nainstalovat mi to píše "K souboru NETCFSetup.... není přidružena žádná aplikace. Nejprve spuste aplikaci a poté v této aplikaci otevřte tento soubor". Jak mám prosím postupovat abych to nainstaloval?? Děkuji

Uživatelský avatar
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: sob úno 02, 2008 22:05
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Havířov

WMM Svátky: Pro Sense i defaultní plugin ve WinMobile 6.5

Příspěvek od jjiirrii » čtv čer 10, 2010 11:40

Já bych řekl, že to musí být nainstalováno v interní paměti.

spanek
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv čer 10, 2010 11:14
Zařízení: HD2

WMM Svátky: Pro Sense i defaultní plugin ve WinMobile 6.5

Příspěvek od spanek » čtv čer 10, 2010 11:47

Mám kolébku, takže vložím telefon do ní a připojím k PC. Jenže když to tam nakopíruju tak se to defakto uloží na kartu a né do interní paměti. takže z té karty to musím přesunout do interní paměti?

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

WMM Svátky: Pro Sense i defaultní plugin ve WinMobile 6.5

Příspěvek od matelkoxxl » čtv čer 10, 2010 13:51

A aký súbor si si presne stiahol? Skús to odtiaľ - http://wlm.ic.cz/NETCFv35.wm.armv4i.cab" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to iba ten cab súbor, ktorý potrebuješ, ten si skopíruj do telefónu a v telefóne spusti inštaláciu.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv zář 16, 2010 15:58) --

Vyšla nová verzia.

Aktualizace (11.9.): Vydána verze 1.7
+Zvýšen maximální počet znaků pro zobrazení (Nutná drobná úprava systémového souboru.)
+Opravena chyba v CZ databázi
+Upravena monitorovací aplikace

Viac info a download tu - http://wmmania.cz/software/ostatni/wmm-svatky" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů