HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
tomasino1
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: ned srp 10, 2008 14:33
Zařízení: HTC Touch Pro 2
Bydliště: bratru 150 km od Prahy:-)

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od tomasino1 » čtv lis 12, 2009 22:42

msv píše:Použijte ROM ze stránek Sunnysoftu, odkud si stahujete lokalizaci. Mám ji taky a běhá to bez problému.
Pro upřesnění, mám stáhnout to co je ve složce Support, nebo to co je normálně u obrázku TP2 (odkaz zde na stránkách)?
Díky T.

msv
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: sob srp 15, 2009 15:33
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Liberec

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od msv » čtv lis 12, 2009 22:53

Přesně tak,to co je na stránkách ( http://sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false; ) vedle obrázku přístroje. Download ROM ( romka ), language localization ( čeština ) a information ( povídání k instalaci ).

Jindrapro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: pon čer 08, 2009 13:01
Zařízení: Samsung Galaxy S 3

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od Jindrapro » čtv lis 12, 2009 22:54

napis se co mas za cislo pod baterkou, mas tam to cislo co je na strankach sunnysoftu?

msv
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: sob srp 15, 2009 15:33
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Liberec

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od msv » čtv lis 12, 2009 22:56

Jindrapro píše:napis se co mas za cislo pod baterkou, mas tam to cislo co je na strankach sunnysoftu?
Mám tam : P/N : 99HHL008-00 B
Ale na to jsem ani nekoukal.

Jindrapro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: pon čer 08, 2009 13:01
Zařízení: Samsung Galaxy S 3

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od Jindrapro » čtv lis 12, 2009 23:00

Tak to musi jit draku.... Stahnitu rom od sunnysoft, nainstaluj a pak cestinu...

msv
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: sob srp 15, 2009 15:33
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Liberec

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od msv » čtv lis 12, 2009 23:03

Jindrapro píše:Tak to musi jit draku.... Stahnitu rom od sunnysoft, nainstaluj a pak cestinu...
Mě to jde, v poho. Jen jsem popisoval tomasinovi1, kde co, jak má stáhnout. :) Pokud to tedy teď bylo určeno mě, draku. :-)

tomasino1
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: ned srp 10, 2008 14:33
Zařízení: HTC Touch Pro 2
Bydliště: bratru 150 km od Prahy:-)

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od tomasino1 » čtv lis 12, 2009 23:27

Díky kluci,
stáhnul jsem to vedle obrázku včetně jazyků:-))
Mám to v PC, pustím se do toho zítra, nebudeme se v tuto hodinu "pouštět do žádných složitějších akcí" :tlem:
T.

msv
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: sob srp 15, 2009 15:33
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Liberec

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od msv » čtv lis 12, 2009 23:33

Není zač, hodně štěstí.

Jindrapro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: pon čer 08, 2009 13:01
Zařízení: Samsung Galaxy S 3

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od Jindrapro » čtv lis 12, 2009 23:39

Ten drak byl na Tomasina1... tak jestli jsi to stahnul mas 95% uspesnost za sebou. Me pri nahravani cestiny zlobily Visty, musela se tam dat kompatibilita Windows NT, nebo 2000. Tak drzim palce...

tmaven
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř čer 10, 2009 11:38
Zařízení: htc touch diamond 2

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od tmaven » pát lis 13, 2009 2:13

tak ani dalsi flashnuti nepomohlo... proste ten htc prehravac neprepne na dalsi pisnicku ve standby modu ci co to je.. t_t

alfonsa
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: úte črc 21, 2009 17:56
Zařízení: HTC Touch Pro 2 WM 6.5

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od alfonsa » pát lis 13, 2009 15:34

Dobry den , mam takový to problem :
Normálně se proklikám ke všemu a pak když se to začne upgradovat , tak najednou mobil zhasne a zacnou na nem svitit barvy cervena zelena a modra , do nich se neco napise , a najednou se to sekne a mobil odpoji a napise to ze je mobil odpojen , a pri tom se do pc stahuje a instaluje qualcomm , nevite co stim mam delat ?

Jindrapro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: pon čer 08, 2009 13:01
Zařízení: Samsung Galaxy S 3

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od Jindrapro » pát lis 13, 2009 15:36

Ja bych vydrzel až to dojede do konce. Ono se to restartuje, odpojuje, připojuje. V případě problemu by to melo vyhodit nejaky error....

Lo-ki
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát kvě 22, 2009 17:14
Zařízení: HTC Evo 3D, Xbox360 Ellite - Kinect
Kontaktovat uživatele:

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od Lo-ki » ned lis 15, 2009 12:35

Nainstaloval sem ROM i češtinu ale telefon furt sviští Anglicky nevíte někdo jak na to i v té Regional Location mám češtinu a furt nic...

rein
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 148
Registrován: ned úno 10, 2008 19:33
Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Bydliště: Prievidza

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od rein » ned lis 15, 2009 12:44

Musis urobit HR,po HR sa ti objavi ponuka na vyber jazyka a potom budes mat fon v jazyku aky si vyberies.
Keby si precital navod ktory je stranke Sunnysoftu odkial si to stahoval tak by si na to prisiel aj sam :wink:

alfonsa
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: úte črc 21, 2009 17:56
Zařízení: HTC Touch Pro 2 WM 6.5

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od alfonsa » ned lis 15, 2009 19:00

Dobry den
Pouzivam windows 6.5 teprve 3 dny a potrebuju najit owner information , mohl byste mi nekdo popsat jak si muzu upravit owner information ve windows 6.5 ? dekuji moc

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od HTCKlorec » ned lis 15, 2009 19:04

Vo Widlach 6.5 Owner Info nieje, ale je na to patch: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=28&t=15938" onclick="window.open(this.href);return false;

alfonsa
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: úte črc 21, 2009 17:56
Zařízení: HTC Touch Pro 2 WM 6.5

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od alfonsa » ned lis 15, 2009 19:24

Dekuji moc ato se normalne nainstaluje jako program do STARTu nebo to bude nekde v SETTINGS

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od HTCKlorec » ned lis 15, 2009 19:28

Nie, tento cab je zmenou registrov, teda sa ti normalne v START/SETTINGS/PERSONAL zjavi OWNER INFO polozka, ktora tam predtym nebola.

egze
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát čer 19, 2009 9:41
Zařízení: Galaxy note 3

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od egze » úte lis 17, 2009 22:25

Pre vsetkych co ich otravuje pretacanie hodin o hodinu a minutu dozadu a naspat na aktualny cas v touchflo homescreene. Tu je cab ktory to riesi http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583161" onclick="window.open(this.href);return false; (manila 2.1)

Petr Bláha
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř lis 18, 2009 1:44
Zařízení: HTC TD 2 topaz

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od Petr Bláha » stř lis 18, 2009 1:52

dobrý den, mám otázku nahrál jsem ROM ze stránek HTC vše v pohodě jen mi nejde nastavit na HTC daimond2 u zpráv doba blikání signalizační led je tam nastavena doba 5min a nejde mi to přepsat, může mi někdo poradit nebo to nejde. Děkuji.

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 25 hostů