HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
virus
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: pon čer 08, 2009 22:03
Zařízení: Samsung Galaxy S (root Froyo 2.2)

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od virus » ned lis 08, 2009 18:56

Měl bych dotaz.... dá se nějak zbavit těch promě zbytečných ikon ve startu? ty moje instalované programy sou až uplně dole a je to vždy doba se tam na ně dostat.(a no můžu si je dát k těm položkám programy ale to mi nevy\hovuje je tam málo slotů)

Nebo je možné si změnit nabídku start jako to bylo možné u WM 6.1? přez nějaký cab. to by mi vyhovovalo ještě více.

Dale bych se chtěl zeptat jestli někdo nezjistil zda de nastavit u blikání diody delší čas u oznamení přišlé sms mam tam na pevno nastaveno 5min. a nemůžu to změnit.

Dále sem zjistil že mi nefunguje sms delivery fix . ten mi fungoval na WM6.1 a tady mi nechce běhat.

Předem díky za odpověď.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od htcjirka » ned lis 08, 2009 19:00

Muzes si pres pruzkumnik udelat slozky a do nich presunout dane zastupce nabidky Start, aby ve vysledku nebyla tak dlouha.

Co se tyce upozorneni diodou staci pouze uprava registru,ke ktere ti dopomuze tento cabik.Nainstalovat,restartovat pda a je to.Pak uz bude nabidka nejen u sms dostupna pro nastaveni libovolneho casu.
Tento cabik zaroven odkryva skrytou polozku owner,ktera je dulezita pro registraci nekterych programu.
Přílohy
HTC_Fixes.cab
(2.24 KiB) Staženo 180 x

virus
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: pon čer 08, 2009 22:03
Zařízení: Samsung Galaxy S (root Froyo 2.2)

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od virus » ned lis 08, 2009 19:54

Moc děkuji pomohlo.

Ted bych jen potřeboval vyřešit ty sms delivery fix

Georf
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: ned bře 18, 2007 15:43
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
Bydliště: Plzeň

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od Georf » ned lis 08, 2009 20:42

Problém s Weather
Pouzivam v HTC Touch Pro 2 zalozku Weather a pokud chci pouzit vice mest nebo i jedno mesto jine nez Plzen napise to chybovou hlasku:

nadpis: Connection Error
text: There was a connection error while attempting to download weather data. Retry?
moznosti reakce: Yes, No

V pripade yes tato chyba vybehne znova. Problem tedy nejspise bude ve stylu zapisu mesta ale nevim kde konkretne. Drive byla data do weatheru prenesena z ROM verze 6.1 pomoci SPB backup, pote byl proveden upgrade na US verzi windows mobile 6.5 a vcera jsem provedl nahrani oficialni EU verze protoze ji jiz HTC vydalo ale porad to nejde. Nepomaha ani odstraneni mest v registru.

NizaJakub
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: úte srp 25, 2009 10:21
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od NizaJakub » ned lis 08, 2009 21:07

Georf píše:Problém s Weather
Pouzivam v HTC Touch Pro 2 zalozku Weather a pokud chci pouzit vice mest nebo i jedno mesto jine nez Plzen napise to chybovou hlasku:

nadpis: Connection Error
text: There was a connection error while attempting to download weather data. Retry?
moznosti reakce: Yes, No

V pripade yes tato chyba vybehne znova. Problem tedy nejspise bude ve stylu zapisu mesta ale nevim kde konkretne. Drive byla data do weatheru prenesena z ROM verze 6.1 pomoci SPB backup, pote byl proveden upgrade na US verzi windows mobile 6.5 a vcera jsem provedl nahrani oficialni EU verze protoze ji jiz HTC vydalo ale porad to nejde. Nepomaha ani odstraneni mest v registru.
Nastav si pripojeni k internetu a bude to ok

virus
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: pon čer 08, 2009 22:03
Zařízení: Samsung Galaxy S (root Froyo 2.2)

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od virus » ned lis 08, 2009 21:41

internetem to není pokud máš vlastní město je nutné aby se aktualizovali mít naistalovaný cab WeatherDatabaseEditor 1.2

Dale sem postřehl že když sem čerstvě naistaloval romku tak se mi počasí třeba mraky zobrazovali po celé obrazovce jako by tam běhali ale jak sem si ji počestil poté instaloval nějaký programy sem zjistil, že už se tak neděje ... tak se ptám uděl sem tam něco nebo proč se mi to už tak nezobrazuje.... vímže je to jen na okrasu ,ale líbilo se mi to

PecaD
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: stř čer 03, 2009 12:27
Zařízení: HTC Diamond2

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od PecaD » ned lis 08, 2009 22:32

Kód: Vybrat vše

take pridam par postrehu k 6.5. mam ji nainstalovanou od vcera a zatim spokojenost. jen mi vadi ze to zere vic ram.
k tomu pocasi na uvodni obrazovce: take mi to prestalo animovat a cele odpoledne jsem nevedel proc. az ted vecer po precteni prispevku nademnou me napadlo vratit zpet vychozi tapetu a zase to funuje:-)

Georf
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: ned bře 18, 2007 15:43
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
Bydliště: Plzeň

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od Georf » ned lis 08, 2009 22:42

NizaJakub píše:
Georf píše:Problém s Weather
Pouzivam v HTC Touch Pro 2 zalozku Weather a pokud chci pouzit vice mest nebo i jedno mesto jine nez Plzen napise to chybovou hlasku:

nadpis: Connection Error
text: There was a connection error while attempting to download weather data. Retry?
moznosti reakce: Yes, No

V pripade yes tato chyba vybehne znova. Problem tedy nejspise bude ve stylu zapisu mesta ale nevim kde konkretne. Drive byla data do weatheru prenesena z ROM verze 6.1 pomoci SPB backup, pote byl proveden upgrade na US verzi windows mobile 6.5 a vcera jsem provedl nahrani oficialni EU verze protoze ji jiz HTC vydalo ale porad to nejde. Nepomaha ani odstraneni mest v registru.
Nastav si pripojeni k internetu a bude to ok
Ale kde ? Zatím nemám datový tarif a připojuji se přes WI-FI. Dík.

virus
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: pon čer 08, 2009 22:03
Zařízení: Samsung Galaxy S (root Froyo 2.2)

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od virus » ned lis 08, 2009 22:46

taky sem nad tím dumal a taky mě napdala výchozí tapeta.. ale nic nenastalo musel sem kliknout na start a poté zpet a animace je tam.
Tak tedy nevěděl by někdo zda by to šlo nějak udělat i bez té výchozí tapety?

-- doplnění předchozího příspěvku (ned lis 08, 2009 22:49) --
Ale kde ? Zatím nemám datový tarif a připojuji se přes WI-FI. Dík.
pokud se pomocí wifi dostaneš na iternet ... tak ti aktualizace musí jí... tedy pokud nemáš upravený města.. poté potřebuješ ten cab co sem zminoval výše.

Uživatelský avatar
Aspire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 183
Registrován: pon úno 23, 2009 6:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Praha

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od Aspire » pon lis 09, 2009 10:17

quentin píše:konkretněji: Když poklepu RUU_Rhodium_S_HTC WWE EastEurope_1.86.401.1_Radio_Rhodium_4.49.25.17_Signed_Ship.exe tak mi to okamžitě vyhodí hlášeni o chybách. Nevíte někdi co stím? Když poklepu RUU_Rhodium_S_HTC_Europe_1.86.401.0_Radio_Rhodium_4.49.25.17_Signed_Ship.exe tak se to normálně roujede. Zkoušel jsem to několikrát stáhnout a furt to samé.
Antivir mám NOD a vypnul jsem ho.
Mel jsem stejny problem nekolik prispevku nad tebou. Problem je ce firewallu, ja musel vypnout Kerio, aby stazeni bylo mozne.

hitman27
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv úno 19, 2009 9:18
Zařízení: HTC touch diamond,Touch pro 2,Desire
Kontaktovat uživatele:

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od hitman27 » pon lis 09, 2009 10:46

Já jen doufám, že sunnysoft tu češtinu vypustí v nějaké dohledné době :-)

skvorfi
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: úte zář 08, 2009 10:52
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od skvorfi » pon lis 09, 2009 11:26

Nevíte někdo, kdy by měla vyjít od SunnySoftu počeštěná verze pro TouchPro 2 - WM6.5?
Díky.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od barberry.pha » pon lis 09, 2009 11:33

no presne to nevim ale az to vyjde tak to bude tady http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false; :)

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od terekyn » pon lis 09, 2009 11:45

Pokud tomu dobre roumim tak pokud koupim Rhodium s WM 6.1 a ceskou lokalizaci tak budu moci vyuzit i ceskoulokalizaci WM 6.5? Na PDA pouzivam anglictinu ikdyz mam k dispozici Interwrite. PDA je sviznejsi. Jak je to u Rhodia s CZ lokalizaci. Je soucasti ROM a nebo se instaluje. A jak to vlastne bude u 6.5? Mozna se to uz resilo ale chtel bych si to zrekapitulovat.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od barberry.pha » pon lis 09, 2009 11:55

pokud si koupis diamonda2 cz verzi wm6.1 .. tak tam je cestina nahrana od sunnysoftu takze neni soucasti romky ... pri prechodu na wm6.5 si musis pockat az na strankach http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false; uvolni ceskou lokalizaci pro wm6.5 a pokud mas cz verzi tak ti zdarma pujde nahrat ... a budes mit diamonda2 cz wm6.5 v cestine ... pokud mas eng verzi tak se obavam ze ti nahrat lokalizace nepujde a musel bys ji koupit .. pokud se pletu at me nekdo opravi :)

Uživatelský avatar
Aspire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 183
Registrován: pon úno 23, 2009 6:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Praha

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od Aspire » pon lis 09, 2009 12:18

barberry.pha rikas to uplne presne

leviathanXX666XX
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte říj 13, 2009 19:50
Zařízení: HTC Touch Pro2 -> Samsung Galaxy S
Bydliště: Frýdek-Místek

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od leviathanXX666XX » pon lis 09, 2009 12:27

Zdravím, prosím Vás o pomoc. Při upgradu ze 6.1 na 6.5 se mi objevil error:260, takže teď mám na telefonu 4 barevné pruhy( v bílém je napsáno USB ) a nic se neděje. Už jsem si něco pročítal na XDA, ale tam se většinou jedná o odemčené pocket pc a flash neofiko ROM. Chtěl bych se zeptat, jak mám teď postupovat, abych uvedl své TP2 do provozu včetně upgradu na 6.5? Předem díky za odpovědi.


EDIT: tak nakonec stačilo přehodit kabel do jiného USB vstupu na PC, potom po spuštění instalačního balíčku vše proběhlo v pořádku:))

Michal21
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon lis 09, 2009 12:37
Zařízení: HTC Touch PRO 2

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od Michal21 » pon lis 09, 2009 12:41

Dobrý den,

mám opačný problém, rád bych se zbavil počasí, které občas běhá přes celý displej, ale dál chci využívat informací o počasí v menu. Nevíte někdo jak na to ? Včera jsem upgradnul na 6.5.Díky

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od terekyn » pon lis 09, 2009 12:44

barberry.pha píše:pokud si koupis diamonda2 cz verzi wm6.1 .. tak tam je cestina nahrana od sunnysoftu takze neni soucasti romky ... pri prechodu na wm6.5 si musis pockat az na strankach http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false; uvolni ceskou lokalizaci pro wm6.5 a pokud mas cz verzi tak ti zdarma pujde nahrat ... a budes mit diamonda2 cz wm6.5 v cestine ... pokud mas eng verzi tak se obavam ze ti nahrat lokalizace nepujde a musel bys ji koupit .. pokud se pletu at me nekdo opravi :)
Takhle jsem tomu tak nejak porozumel. Cestinu nepreferuji ale kdyz bude tak proc nevyuzit.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od barberry.pha » pon lis 09, 2009 12:52

no uvidis .. az to bude tak to bude pro diamond2 a pro pro2 na http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false; i s informacemi pro jakou rom ta auktualizace je :) udelali to tak i pro HD kdyz prisla nova romka .. nahrajes novou rom a pak nahrajes tu aktualizaci a po softreset se ti ukaze nabidka na jazyk :) jako kdyz si koupis novyho td2 cz nebo tPro2 cz

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů