HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 CZ ROM pro náš region

Příspěvek od Jiří Hrma » pát lis 06, 2009 19:51

Hurá, hurá, hurá, HTC konečně uvolnilo oficiální WWE Windows Mobile 6.5 ROM pro komunikátory Diamond2 a Touch Pro2, která je určena přímo pro náš region. S těmito ROM by po uvolnění měla být kompatibilní také česká lokalizace od Sunnysoftu, která by se v následujících dnech měla objevit ke stažení na stránce sunnysoft.cz/htc.

Obrázek Obrázek

ROM můžete stahovat z českých stránek HTC ze sekce podpora. Pro stažení je nutné zadat sériové číslo, které naleznete na štítku pod baterií.

Přímé odkazy
HTC Touch Diamond2, verze ROM: 2.16.479.1
HTC Touch Pro2, verze ROM: 1.86.401.1

Aktualizováno 10. listopadu: Na adrese sunnysoft.cz/htc už je k dispozici také český lokalizační balíček.

Visor33
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: ned dub 05, 2009 18:28
Zařízení: HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy S II

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od Visor33 » pát lis 06, 2009 20:18

paráda ! konečně :o) Už to též stahuju, jenže ta rychlost...nejspíš je to těžce přetížené...jede to 0,5kb/s :((

HrdinaJan
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: čtv srp 13, 2009 17:44
Zařízení: HTC DESIRE S

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od HrdinaJan » pát lis 06, 2009 20:26

Mozna jedna trapna, ale je nejaka moznost, ze se to bude dat nandat i na TOUCH HD, nebo ze by HTC vydalo rovnou ROM pro TOUCH HD.

Dik
H.

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od MINICOOPER » pát lis 06, 2009 20:26

JJ taky to stahuju je to rychlý jako šnek :o((

Uživatelský avatar
jozefdt
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned led 11, 2009 15:56
Zařízení: HTC Touch Diamond2
Bydliště: Trenčín

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od jozefdt » pát lis 06, 2009 20:35

Rýchlosť sťahovania 0,8KB/s

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od htcjirka » pát lis 06, 2009 20:38

Mozna jedna trapna, ale je nejaka moznost, ze se to bude dat nandat i na TOUCH HD, nebo ze by HTC vydalo rovnou ROM pro TOUCH HD.
To opravdu rozhodne ne.

davemann
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob čer 06, 2009 2:36
Zařízení: htc touch diamond 2

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od davemann » pát lis 06, 2009 20:46

omg pls update edisk ....... nestahovatelne mam 54mb/s a stahuji 0.8 loooooooooooooool :smt021 :smt021

-- doplnění předchozího příspěvku (pát lis 06, 2009 20:50) --

uz se to rozjelo konecne... jede to 30kb/s :tlem:

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od Tom2009 » pát lis 06, 2009 22:16

Ahoj všem.. Mám rom stažený a nainstalovaný už od odpoledne a vše naprosto v pohodě... :tlem: Škoda, že ještě není čeština.. :grin: ...
Je pravda,že při stahování jsem to musel zkoušet min. 5x, než mě to vůbec pustilo ke stažení souboru.. Instalace naprosto v pohodě... :P

buko2760
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte říj 31, 2006 14:43

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od buko2760 » sob lis 07, 2009 9:25

Zdravím, ROM jsem ještě nikdy nezkoušel měnit. Je někde nějaký postup jak na to? A ještě jsem s chtěl zeptat, programy a nastavení co mám teď v HTC asi bude jako u nového telefonu, že? A nebo se provede jenom nějaký upgrade a nastavení s programy zůstanou zachovány. Díky za rady, za dobu pěti let co tyto zařízení využívám jsem neměl potřebu změny ROM.

Ještě jsem se chtěl zeptat jak je to s kompatibilitou programů, budou mi fungovat všechny programy na které jsem zvyklý nebo jsou zde nějaké problémy?

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od romčo » sob lis 07, 2009 9:37

Spojíš svoje zariadenie s PC, spustíš ActiveSync a potom už len dvojklikom otvoríš súbor, ktorý si si stiahol a už len potvrdzuješ. Všetko trvalo tak do 10 minút. Nastavenia telefónu sa zmažú, takže si sprav zálohu tel. čísiel, prípadne programov, ktoré si tam potom znova nainštaluješ.

buko2760
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte říj 31, 2006 14:43

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od buko2760 » sob lis 07, 2009 9:39

A jsou tedy nové WM dobré, je důvod pro upgrade? A co s těmi programy, fungují všechny bez problému?

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od niky79 » sob lis 07, 2009 9:51

Jede to rychle, cca 2 MB/s.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od romčo » sob lis 07, 2009 9:59

Mne sa nové WM 6.5 páčia a všetky programy, ktoré som mal na WM 6.1 mi fungujú...ale ide o vec názoru. Nie všetkým sa páčia. Ak máš Facebook, tak sa pozri, dal som tam nejaké screenshoty... http://www.facebook.com/effenberger" onclick="window.open(this.href);return false;

buko2760
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: úte říj 31, 2006 14:43

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od buko2760 » sob lis 07, 2009 10:11

Facebook nemám. Přehraju to a uvidím, přinejhorším si to opět upravím k obrazu svému. Díky za rady.

Uživatelský avatar
Aspire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 183
Registrován: pon úno 23, 2009 6:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Praha

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od Aspire » sob lis 07, 2009 10:25

A jak je to ze zalohou kontaktu, diary a programu? Jde aplikovat zaloha?

Higgi
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte kvě 16, 2006 14:58
Zařízení: HTC Saga
Bydliště: Klánovice
Kontaktovat uživatele:

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od Higgi » sob lis 07, 2009 10:45

Zaloha neni problem. Bud muzes pres ActiveSync, nebo pres PimBackup. Lepsi je druha moznost,protoze zazalohujes i smsky apod. Ulozis to na kartu a pohoda.
Jestli se ale nepletu, ta verze ROM je stejna jako ta pro zapadni Evropu. Na te jedu ja (diky hardSPL). Ale asi to prehraju,aspon budu moct porovnat rozdil.

Uživatelský avatar
Sapphire
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pát kvě 01, 2009 11:27
Zařízení: HTC Desire HD
Kontaktovat uživatele:

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od Sapphire » sob lis 07, 2009 10:51

Chci se zeptat obsahuje Manilu? a jakou? Diky kluci

cortez
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: sob lis 07, 2009 11:50
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od cortez » sob lis 07, 2009 11:59

Mam HTC Touch Pro 2 a nainstaloval som si WM 6,5. Je anglicky. Chcem sa opytat, ci sa da niekde zmenit nadstavenie jazyka, alebo v slovencine a cestine nieje? Dik

Uživatelský avatar
Aspire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 183
Registrován: pon úno 23, 2009 6:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Praha

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od Aspire » sob lis 07, 2009 12:23

Nekde tu zaznelo, ze evropska romka je v anglictine. Sunisoft pracuje na cestine, kterou nasledne uvolni pro lidi, kteri maji zakoupene HTC s ceskou mutaci.

Uživatelský avatar
blondes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 10, 2009 12:22
Zařízení: HD2:-)
Bydliště: Pardubice

HTC Diamond2 a Touch Pro2: WM 6.5 ROM pro náš region

Příspěvek od blondes » sob lis 07, 2009 12:23

Sapphire: Manila 2.1

cortez: Myslím že v průběhu týdne by čeština mohla být zde:http://sunnysoft.cz/htc/

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů