Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
xmajlo
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř lis 04, 2009 14:33
Zařízení: HTC Touch Pro2

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od xmajlo » stř lis 04, 2009 15:41

Gary (Eastern EU - Baltics Support (Tech)) We have been informed that there is a delay in the release of the Eastern European handsets. The Rom update for all Eastern handsets will be available on 11/10/2009. This would be why your getting the "Sorry, this

software download is not suitable for your device." when attempting to download the file. The delay in the software is as we are adding the language packs to the handsets.


If these steps have not helped, please let me know by responding using the link provided and I will be happy to check again for you.

Best regards,

Gary Santana

Europe customer support team
HTC Corp. Global Service Division

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od Bartyx » stř lis 04, 2009 15:57

Hmm, takže v úterý. A to sem myslel, že ji tam dneska ještě daj kua :-(

rein
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 148
Registrován: ned úno 10, 2008 19:33
Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Bydliště: Prievidza

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od rein » ned lis 08, 2009 18:44

Zdar, tak som tiez updatoval na nove wm 6.5 na mojom TP2 vcelku vsetko v pohode led jedna vec ma zaskocila, ze nejde nastavit dlzka blikania led doid pri zmeskanych udalostiach,sms,mailoch...
Otazka znie ci sa to neda nejako obist nejakym twikom a lebo upravou v registroch.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od htcjirka » ned lis 08, 2009 18:50

Samozrejme ze lze,pomoci upravou registru,kterou za tebe vykona tento cabik.Nainstalovat a SR
Přílohy
HTC_Fixes.cab
(2.24 KiB) Staženo 367 x

rein
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 148
Registrován: ned úno 10, 2008 19:33
Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Bydliště: Prievidza

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od rein » ned lis 08, 2009 20:34

Ty brďo... to bol blesk, veľmi pekne ďakujem za takú rýchlu odpoveď.
Super funguje to perfektne :smt023
Ešte možno by sa šikla informácia o ktorý kľúč registra ide, keby mal niekto záujem si to zmeniť manuálne.
Ešte raz dík.:smt058

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od htcjirka » ned lis 08, 2009 20:41

:tlem: Jen na ukazku

HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications\{15F11F90-8A5F-454c-89FC-BA9B7AAB0CAD}
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications\{A877D65A-239C-47a7-9304-0D347F580408}
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications\{A877D65B-239C-47a7-9304-0D347F580408}

atd atd,to je rychlejsi pres ten cab

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od romčo » ned lis 08, 2009 20:52

Chcel by som sa spýtať, čo konkrétne ten .cab súbor spôsobí?

rein
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 148
Registrován: ned úno 10, 2008 19:33
Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Bydliště: Prievidza

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od rein » ned lis 08, 2009 20:53

Jaaaaaaaaaaaaaaaj tak to som si myslel že sa jedná len jednu úpravu v registroch. OK to máš určite pravdu, že cez ten *cab je to určite jednoduchšie. :!: :wink:

-- doplnění předchozího příspěvku (ned lis 08, 2009 20:57) --
romčo píše:Chcel by som sa spýtať, čo konkrétne ten .cab súbor spôsobí?
Po update na ofiko WM 6.5 sa nedá upraviť dĺžka blikania led diódy pri zmeškanej udalosti (sms,mail,upomienka,...)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od htcjirka » ned lis 08, 2009 21:01

Proste romco za tebe zmeni registry co se tyce notifikaci,presneji umozni nastaveni delky blikani diody(ve WM6.5 je to nepristupne) a navic jeste odkryje polozku owner,ktera je take skryta.Jen zasahuje do registru.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od romčo » ned lis 08, 2009 21:07

Dík za vysvetlenie, ale teraz si nespomínam, že by sa to dalo vo WM 6.1 nejako nastavovať - myslím tá dĺžka blikania. Asi som to nejako prehliadol. Ďakujem za info. Idem to teda vyskúšať.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od htcjirka » ned lis 08, 2009 21:14

Ve WM6.1 to prave pristupne bylo,proc to ve WM6.5 je skryto me zustava zahadou.

leviathanXX666XX
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte říj 13, 2009 19:50
Zařízení: HTC Touch Pro2 -> Samsung Galaxy S
Bydliště: Frýdek-Místek

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od leviathanXX666XX » pon lis 09, 2009 11:04

Zdravím pánové. Při nahrávání nové ROM, po odklikání všech položek, se mi po chvílí objevilo na obrazovce PC Error:260, s tím, že je zařízení odpojeno od USB, následně to napsalo " nalezeno zařízení qualcomm". Od té doby ( už je to skoro hodina ) mi na TP2 svítí 4 barevné pruhy a vůbec nis se neděje. Na PC mi neběží žádné info o průběhu instalace. Dovedl by mi někdo poradit, co mám teď dělat? Předem děkuji PS: samozřejmě že během procesu jsem nic neodpojoval a řádně si přečetl podmínky updatu


EDIT: tak nakonec stačilo přehodit kabel do jiného USB vstupu na PC, potom po spuštění instalačního balíčku vše proběhlo v pořádku:))

Uživatelský avatar
l.hrudka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: ned říj 04, 2009 12:11
Zařízení: Htc Touch Pro 2,Samsung Omnia B7610 Pro

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od l.hrudka » úte lis 17, 2009 16:04

Ahoj mel bych jen dotaz jestli vam to dela taky po nahrani upgradu na wm 6.5 mi nefunguje info o baterii jako ze uz to nepise kolik hodin vydrzel a tak je tam jen ze posledni nabyti je nepouzitelne tak nevim jestli je to chyba jen meho pristroje nebo obecna chyba v upgradu ,dik

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od Mezek » úte lis 17, 2009 16:13

l.hrudka -> Ano, mám to to samé.

prokji
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned lis 08, 2009 0:15
Zařízení: HTC TOPAZ

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od prokji » úte lis 17, 2009 20:28

Já jsem vybádal , že se tato informace vymaže v okamžiku ukončení aktualizace počasí . A protože k tomu dojde při jakémkoli druhu přenosu /přes activesync skrz PC na net , při WiFi spojení i při GPRS/3G../ , předpokládám , že jde o chybku v Sense a že na to nejspíš vydá HTC hotfix /otázkou je , kdy../- zatím jsem to vyřešil alternativním ukazatelem stavu baterie /místo ikonky vypisuje numericky procenta stavu baterie /. Nutno instalovat oba přiložené caby /je to v SDK/
Přílohy
gtrab_Batt_Enhancer_TF3D_WM6[1].5_v2[1].cab
(126.08 KiB) Staženo 81 x
SDKcerts[1].cab
(4.58 KiB) Staženo 80 x

kubowitz
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: úte bře 11, 2008 13:10
Zařízení: BB 9000 Bold
Bydliště: Třebíč

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od kubowitz » úte lis 24, 2009 8:06

Mám dotaz, instaluji oficiální upgrade WM 6,5 a při cca 18 % se mi sekne a pak mi to napíše error. Zkoušel jsem to už dvakrát a pokaždé se to stalo :-( nevíte co s tím ??? Díky

Uživatelský avatar
Ropicek
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon črc 27, 2009 8:44
Zařízení: Samsung Galaxy S 4

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od Ropicek » pon lis 30, 2009 17:58

Vážení,
mám originál WM 6.5 + aktualizaci od Sunnysoftu ...

No a třeba jsem neviděl "Informace o vlastníkovi" v nastavení "Osobní" ... musel jsem chvíli hledat hodnoty v registrech a pak jsem to resnul a ještě jsem změnil jméno a příjmení v moje kontaktní informace a tak vlastně ani nevím co způsobilo to, že to vidím ...

Jinak mě taky štve, že se mi když kliknu na cokoliv a kliknu zpět na úvodní obrazovku protočí čas o hodinu ...

Uživatelský avatar
maartinek
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: stř pro 02, 2009 11:46
Zařízení: HTC Evo 3D
Kontaktovat uživatele:

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od maartinek » čtv pro 03, 2009 9:10

htcjirka píše:Samozrejme ze lze,pomoci upravou registru,kterou za tebe vykona tento cabik.Nainstalovat a SR
ahoj, diky za fix, ale kde mohu upravovat to nastaveni blikani?

Lecavalier
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon pro 28, 2009 21:19
Zařízení: HTC Touch Diamond2

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od Lecavalier » pon pro 28, 2009 21:38

taky by mě zajímalo, kde se pak to blikání upravý...

nevin
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: úte pro 01, 2009 16:32
Zařízení: HTC Touch Diamond 2, Samsung Galaxy S4 mini

Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2

Příspěvek od nevin » pon pro 28, 2009 22:06

Nastavení > Další > Zvuky a upozornění > záložka Upozornění > vybrat z rozbalovacího menu Pošta: nová textová zpráva

Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů